- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
Sziasztok !
Most sikerült feltennem egy suse 10.00-t. Kérdésem az, hogy miképpen tudom felinstallálni az X-micro wifi drivert, illetve ha fenn a driver, hogyan indul el ezek után a wifis netem. Magyarul sehol nem találtam erről leírást, más nyelvet nem ismerek
Eddig azt tapasztaltam, hogy gyors a Linux, bár a hangkezelésével 80%-ban vagyok elégedett, lehet nem a legjobb lejátszót használom.
Az installálással kapcsolatban: soha nem raktam fel Linux-ra semmit eddig, így pontosan írd meg légy szives akár privátban is, hogy hol és mibe és mit írjak? Ha találtam volna magyarul leírást, már régen elolvasom, de így nem megy egyedül, pedig nagyon szeretném lecserélni egyszer s mindenkorra a windózt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 10105F processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest