Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
Sziasztok !
Most sikerült feltennem egy suse 10.00-t. Kérdésem az, hogy miképpen tudom felinstallálni az X-micro wifi drivert, illetve ha fenn a driver, hogyan indul el ezek után a wifis netem. Magyarul sehol nem találtam erről leírást, más nyelvet nem ismerek
Eddig azt tapasztaltam, hogy gyors a Linux, bár a hangkezelésével 80%-ban vagyok elégedett, lehet nem a legjobb lejátszót használom.
Az installálással kapcsolatban: soha nem raktam fel Linux-ra semmit eddig, így pontosan írd meg légy szives akár privátban is, hogy hol és mibe és mit írjak? Ha találtam volna magyarul leírást, már régen elolvasom, de így nem megy egyedül, pedig nagyon szeretném lecserélni egyszer s mindenkorra a windózt.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest