- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az első híres arról hogy gyors is, nekem 32 megás radeon 7000 -en csak picit akadozott
a második is teljsen open source ha jól tudom, az a cube nevű engine továbbfejlesztett verziójára, a cube2-re épül, ebből van egy pár, ha az oldalon bejárod a linkeket, vagy rákeresel a cube2-re, akkor találsz még pár alternatívát
sok sikert hozzájuk, ha nemcsak a lövöldözés érdekel, kukkants rá még a flightgear-re, meg a vega strike-ra
-
3psilon
aktív tag
A süsünek jó a hardvertámogatása, szóval, ha nem megy magától akkor ndiswrappert kell használnod.
Ezzel képes vagy windowsos drivert használni linux alatt.
[link]
Itt egy lista a támogatott kártyákról. Ott van, milyen verzió kell, és honnan szerzel drivert.
(az lspci parancs egy halom infót ad a rendszerről, de a yastban is keresgélhetsz, hogy megtudd a pontos típust)
Először próbálj a süsü lemezről telepíteni, aztán rpmfind (ha lehet suses verziót keress), végül marad a fordítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged