- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
s1999xx #27984 üzenetére
Titkosított $HOME partíciók vannak, telepítéskor választottam ki és mindent 'magától' csinált a default telepítő. Ez az egy stimmel. Nem hiszem, hogy kernel bug, 2016-os bejegyzést is találtam. Arra gondoltam, engedélyezem a direkt root logint átmenetileg. Elvileg pam-ban kell beálltani, legalábbis a /etc/pam.d/login -t futottam át, ott találtam erre bejegyzést kifejezetten konzolra. Ha nem jön be, kipróbálok egy sokkal régebbi kernelt. Régebben gyakran gyártottam custom-kernelt, remélem, menni fog és akkor kiderül... Ha ez lesz, mennyire menjek vissza szerintetek? Melyik verziójú kernelig?
Az egyik notin gáz van az inteles VGA driverrel, emiatt lelőttem az ablakkezelőt, X-et, mindent, hogy kipróbáljak valamit, aztán jött a sz*pás a konzollal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Jövedelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest