- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
ISC DHCPD6-al küzdök egy ideje. Van egy olyan problémám, hogy a dhcpd6 a windows-os klienseknek megfelelően kiosztja a statikus ipv6 címeket, viszont a fedora linux-omnak nem az általam megadott statikus címet adja, hanem csak a range-ből ad neki egy random címet. Azt megjegyezném, hogy a router is egy fedora linux. Szóval nem értem, hogy a linux kliens miért nem veszi fel a dhcpd6 config-ban beállított statikus címet és miért vesz fel helyette egy random címet simán a range-ből? Próbáltam mac címet és client-id azonosítót is beállítani, de a linux kliens mindegyiket figyelmen kívül hagyja.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a radvd adná a címet, de nem vagyok benne biztos, bár a AdvManagedFlag és az AdvOtherConfigFlag is on-ra van állítva. A linux kliensen az ifcfg-eth0 fájlban a DHCPV6C=yes opció be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest