Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Pont azt próbálom írni, hogy a problémádon nagyon valószínű, hogy lehet segíteni. Ha van Windowsod is, akkor ezeket a progikat futtasd azon.
Egyébként írtam segítséget, az elező hsz.-em utolsó bekezdése. Majd jelentkezel, ha azt kipróbáltad. Ha nem megy, nem azzal jössz vissza, hogy nem megy, hanem pontos hibaüzenet írsz, ha nem ír ki semmit, akkor próbálod terminálban indítani wine windowsosprogineve.exe módon, ott fogja írni, hogy mi a hasfájása.
Rufus nem megy, csak szólok, azt próbáltam 3.7-en is, mikor Windowst to Go telepítést akartam tesztelni. Elindul, de nem látja az USB-s meghajtókat. a winehq.org is ezt erősíti meg. Ugyanez a helyzet a MinTool-lal is. Egyedül az ImgBurn megy rendesen, de abból sem használhatsz újabb verziót, mint 2.5.0.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Születésnapos a Noctua
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest