- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly #26070 üzenetére
Én is észrevettem, hogy a Firefox kezd hulladék lenni. Folyamatosan kerültek elő hibák az elmúlt évben, amiket csak nagy sokára javítottak, ha egyáltalán megtették. Régen azért stabilabb életérzés volt. FF nálam olyan 1GB-ot eszik cirka 1000 nyitott tabbal. Nem igazán érzem át, hogy kevés lenne a RAM vagy CPU neki. Inkább az zavar, hogy 5 percenként szétcsúszik benne a flash játék, amivel tolom. Már váltottam flash-el MSIE-re, az csak összeomlik fél óránként, de legalább úgy működik rajta a cucc, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Subaru topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest