- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Üdv!
Nem vagyok nagy Linux-guru, de összekapáltam egy Ubuntu 16.04.2 LTS-t Sambaval. Működik is. Be tudom léptetni a Windowsos (8.1) klienseket a tartományba. A gondom az, ami több fórumtársnak is volt (ahogy olvasom); a Samba megosztásait felcsatolva Windows kliens alá csak "read only". Illetve egész pontosan ezt kapom, ha írni szertnék a mappába: "Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges". Pedig ahogy nézem, mindenhol minden engedély adott. Hogy lehet ezt megoldani? Lehet, hogy már lerágott csont ez a kérdés, de nem találtam rá választ. Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest