- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Új kernelt fordítottam (2.6.19). Mivel laptopra ment, ezért suspend2 correct version-ra való patchelés megtörtént. Konfigolás szintúgy. compile, majd modules compile, majd grub menu fájl szerkesztés...
Lehet izgulni, mit alkottam, ugyanis jól megkonfigoltam a kernelt, minden felesleges drivert kihagytam belőle, ami meg kell, azt meg beleforgattam a kernelbe...
A lényeg az, hogy elindul, csak nincs konzol... vagyis képernyő... sötét mint most az éjszaka...
Viszont tudom, hogy működik, mert látatlanban beírom a felh.accot és jelszavamat, látom, hogy dolgozik a winyó, majd beírom startx, és lám-lám, most is ezalatt írok.
Tehát a konzolos képernyő nincs meg, pedig ez már a második fordítás...
Vajon melyik lehet a problémát kiváltó ok? Egyéb ötlet esetleg javaslat?
Mindent szívesen fogadok...
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VGA kibeszélő offtopik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs