- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic #22985 üzenetére
A lassú rebuildnek ezer oka lehet, például az, hogy lekorlátozzák a sebességét (alapból 100MB/s mostanában a default). Azt hittem volt valami cpu terhelés diagram amit nem vettem észre.
Azért az a sandy bridge celeron nem olyan rossz. De igazából a dolog arról szól, hogy a raid5-nek nincs jelentős plusz terhelése. De ezeket magad is megmérheted illetve mint mondtam a logban is ott az adat a paritásszámítás sebességről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Bitcoin topic
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Battlefield 2042
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest