- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e, de több topicba is beillene a problémám.
A felállás a következő:
Adott egy hp elitebook 6930p (ATI 3450-ES változat) ami gyárilag Vista rendszeres, de a win7 is tökéletesen fut rajta. Minap gondoltam egyet, hogy tegyünk rá linuxot. Próbáltam több Linux-szal is de mind falakba ütközött:
UHU Linux: Nem bootol be a lemezről, csak villog "[lakat]A", "[lakat]1" ikon az érintő sávon.
UHU Linux: Pendriveról bootol a live, de telepítés után nem találja meg a rendszert.
Linux mint: Bootol a live, a telepítő össze omlik.
Debian: Bootolna, de kernel panic-al össze omlik.
Ubuntu: Bootolna a live, kernel panic-al össze omlik.Volt még pár Linux disztribúció amivel próbálkoztam, de mind vagy be sem bootolt, vagy össze omlott.
Esetleg valakinek valami ötlete? Az adott disztribúciók másik laptopra simán felmennek. Lehet valami bios probléma, vagy valami tiltás?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest