Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el Linux Mint 17-et használni, eddig minden szép és jó, de tegnap meglepett az Xsession egy 80GB-os log file-al ( /home/user/.xsession-error ). Mivel SSD-n lakok úgy gondoltam átrakom / letiltom, de sehogy sem sikerül. A /etc/X11/Xsession-ba átírtam a helyét, kitöröltem az idevonatkozó részt, de eddig semmi nem használt (google-n is kerestem). Próbáltam átirányítani a /dev/null-ba is.
Valakinek valami ötlet?ui: Nem, NINCS szükségem a log-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek valami ötlet?