Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz Vladi #20642 üzenetére

Tudom, hogy van 4.3-as Skype Linuxra, azt is használom. Csak úgy megjegyeztem, hogy utálom a Skype-ot.

A qBittorrent meg nem rossz, de egyrészt nem tud mindent, amit az uTorrent. Ugyan most próbából Deluge-ot használok, de vissza fogok térni a qBittorrentre. A KTorrent sem rossz, de az sem tud annyit, mint az uTorrent és az nem jelentett jól a enMag trackere felé, úgyhogy nyugdíjaznom kellett.

Ezt a deadbeefet kipróbálom, amúgy Clementine-t használok, az sem rossz, de nem tud annyit, mint a foobar2000. Utóbbiból nekem a kényelmes gain-állítás és converter funkció hiányzik nagyon, kényelmes volt, hogy lehetett csinálni külső tömörítős converter profilokat, és lehetett vele tömegesen konvertálni. A konvertálást végül Linuxon az Arch wikiről szedett scriptekkel oldottam meg, de nem olyan kényelmes.

Meg még talán a windowsos sakk GUI-k hiányoznak egy kicsit, de ezt is megoldottam javás joséval. Meg mondjuk használhatnám az uTorrentet és a foobar2000-et Linux alatt, de akkor nem volt értelme Linuxra váltani, ha a progarmjaim továbbra is windowsosak.

Új hozzászólás Aktív témák