Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én tegnap szívtam az alsa-val

Van ugye rajta egy MASTER , egy HEADPHONE és egy SPEAKER csatorna. Lehet állítani külön-külön is.
Ha rákattintok a systemtray-en lévő ikonra a középső gombbal akkor lenémítja az aktuális csatornát (pl speaker) és a mastert is. Újbóli kattintásra viszont csak a masterre adja vissza a hangot, így néma marad. Ki kell nyitnom a alsamixert, hogy legyen újra hang . Rendszer: Manjaro-0.8.9 - Openbox
Ez a funkció Kubuntu alatt tökéletesen működik.
Átmeneti megoldásnak (vagy véglegesnek) legyúrtam az ALSA-t és felraktam a PULSE-t.
Most tökéletes. Mivel én csak hangszórót és fülest használok a laptopon ezért ez nekem így is jó.Azért érdekelne, hogy mitől lehet a gond, és hogy hol birizgáljam, hogy jó legyen az ALSA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest