- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én inkább udev-dbus-hal ''hibára'' tippelek. Gondolkodtam a bugreporton, de ehhez nem ártana tudni, mi is bugzik valójában. Gyanús ugyan a kernel, de nem hiszem, hogy az udf és ntfs modul lenne ilyen. Ugyanis nem a fájlrendszer olvashatatlan, hanem a csatolt partíció mount pontja lesz az. (Pl. a /media/usbdrive könyvtárnak nem lesznek megfelelő jogai.) Emellett meg kell nézni, hogy a létrejövő /dev és /proc bejegyzések jogai milyenek. Úgy emlékszem, ezek rendben vannak - sajnos. Ezt ugyanis könnyen ki tudom javítani. De a létrehozott könyvtár jogairól gőzöm sincs.
Ja, esetleg a pmount kavarhat még be. Ezt meg végképp nem lehet debugolni, rettenetesen elkúrt baromság, tiszta Windows-fíling. Semmit nem lehet tudni a működéséről - még azt sem tudom, a KDE a pmountot, vagy a pmount-halt hívja-e meg. Nem mindegy, utóbbi esetben a hal szabályaival bármit be lehet állítani.
Majd igyekszem beleásni magam, hátha jutok valamire.
Ja, igen. Azt hiszem, ha kézzel csatolod, akkor jól megy.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest