Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f_sanyee #16461 üzenetére
Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.
Persze más kérdés, mi a tetű. Egy P3-at nem szabad egy mai géphez hasonlítani.
Ja, most nézem, hogy egy 2.2-es P4M? Az űrtechnika...
Nekem 1.7-es Pentium M-en, 1Gb RAM -mal megy az Ubi, és vállalható. Nem gyors, de főleg a winyó fogja vissza. Kéne bele egy gyors CF kártya@Gigi01 : Amúgy még egy Debiant nézz meg, stable ágból, talán az.
Mondjuk én feltettem egy Pentium 1-es laptopra egy 5.0-s Debiant, és _működik_. Nem kapkod, de egy chatkliens elmegy vele. Kemény 64Mb RAM...
De különben mzochistáknak van TCL is, az ~30-60Mb, de elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest