- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
Sziasztok!
Linux clustert csináltam 2 node-ból, majd leklónoztam a 2 szervert és egy újabb 2 node-os clustert akartam csinálni. Hostneveket, cib.xml fájlt módosítottam.
Sajna 4 nonde-os cluster lett
'A' cluster:
nodea1
nodea2'B' cluster:
nodeb1
nodeb2Hiába törlöm ki a nodokat:
Leállítom a 'B' clustert (Mindkét node-on: /etc/init.d/openais stop), majd 'A' cluster node-on:
cibadmin -D -o nodes -X '<node uname="nodeb1"/>'
cibadmin -D -o nodes -X '<node uname="nodeb2"/>'Töröltem már mindent itt: /var/lib/heartbeat/crm/
Egyszerűen ha valamelyik node-on elindítom az openais daemont, a cluster tagja lesz.
Hogy lehet szeparálni a 2 clustert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest