- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Linux kernelt debugolnák külső eszközön (Androidos telefonon). Megcsináltam az UART kábelt, rákötöttem a (remélem) megfelelő Rx-Tx-GND pontokra. Minicom-al vagy GtkTerm-el képzeltem el a logolást. Na mármost rá kéne jönnöm, hogy melyik porot használja az eszköz. A leírás /dev/ttyUSB0-t ír, de nekem olyan nincs. GtkTerm szerint /dev/ttyS* van (* helyére értelemszerűen egy maximum két jegyű szám kerül).
Hogyan tudom kideríteni, hogy melyik portra csatlakozik az eszköz? USB-s kábelt használok, más USB-s eszköz nem csatlakozik a gépre. Linux Mint 13-at futtatok.Köszönöm előre is a segítséget!
Megj.: Más forrás szerint a Kernel configjában lévő CONFIG_CMDLINE értéke adja meg a portot. Ez nekem ttyMSM2. Ilyenem sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest