-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #206156 üzenetére
na hát igen... amúgy a tegnap linkelt "sponsored by mlsz" videó érdekes volt, ahogy angol drukkerek is Szoboszlaiban látják Salah utódját meg alapjáraton nagyon bizakodóak vele kapcsolatban: középpályásként is kinéznek belőle 15+ gólos szezonokat és mérkőzést eldöntő találatokat (ezt pl válogatottban is bemutatta már)
...más most várom a következő szezont, hogy mennyire fordul fel a keret, ha pl Salah távozik és Szoboszlaira támadásokban jobban épít az új edző
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
válasz Phoen|x #206154 üzenetére
Igen, csóri Timber a CS meccsen meg az első fordulóban játszott és ennyi, Partey meg most tért vissza.
Spurs hanyatlás a sérüléshullámmal kezdődött, Unitedba is vicc milyen összeállításban tudja Mekhág kiküldeni a védelmet. Rólunk meg ne is beszéljünk.(#206155) mephi666:
Rendre sorsolással ki kell hagyni játékosokat a keretből, hogy jobban teljesítsen Jürgen! -
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #205896 üzenetére
van minékünk Missy Boo-nk
#205898: láttuk 1 éve élőben a KTE ellen... lébecolt, színészkedett, alibizett... rossz volt nézni...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
cyberkind
félisten
válasz Phoen|x #205021 üzenetére
A lényegen nem változtat, BL egy nem angol csapattal, vagy nagyon maximum EL egy angol csapattal szerintem egyszerű döntés, a konfetti ligát nem is írom, mert nem sok értéke van (még).
Másrészt, aki ismeri a PL történelmét, az tudja, hogy miért alakult így, hála a Fox hajdani tulajának...
Az Arsenalt írogathatjátok ezerrel, soha semmi nemzetközi címet nem fognak nyerni, mert annyi pénzt nem tudnak vagy akarnak belerakni, meddig tartott ez is a Cicinél, de hovatovább, a Pool-nak is kellett az egészhez közel 15 év meg olyan stáb, ami nincs meg az Arsenal-nál.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #204267 üzenetére
Harvey használhatóan játszotta meg a labdát, WB-nek pedig köze nem volt hozzá... oké, utána fel is akart bukni az elé csúszó emberben fújható volt
ilyenre gondolok, ami a KTE ellen lett befújva pár hete... nézd meg, milyen sután találja el a támadó és rúgja ki az alapvonalon... volt utána minimális kontakt meg nagy halál, de full használhatatlan labdából büntető lett kecskeméti Alisson utána figyeld milyet védett lábbal... az azért nem volt csúnya (kapusiskolában mehet az oktatóvideók közé)
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Phoen|x #204259 üzenetére
Nem kell keresztre feszíteni, én azt írtam az összes ilyen helyzetben büntetni kell a csatárt és akkor hamar leszoknak róla.
Nem csak Saka ilyen hanem a csatárok többsége, amint ott van valami amit el lehet játszani 16-oson belül már dobják is be magukat ahelyett hogy a labdát kergetné.De mindig oda térünk vissza hogy a jelenlegi bíráskodási rendszert már rég lehagyta a modern foci. Egyik meccsen így ítélik a másikon meg úgy. Vicc.
---
#204260 Phoen|x
Itt Kane csontkovács szakrendelést tartott a londoni rangadók emlékére[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
eldoble
aktív tag
válasz Phoen|x #204254 üzenetére
Nézegettem a kis videót, Neuer utolsó lépése, ha csak azt nézem, akkor mozdul a támadó felé, ez igaz, és van benne valami ..., de a lábát leteszi, ami ekkor nincs a támadó útjában, és akkor jön a Saka lába, amit egyértelműen oldalra nyújt és a kapus lábába akasztja.
Ha valakinek szurkolnék lehet nem így látnám ... -
paatrick
őstag
válasz Phoen|x #204249 üzenetére
Most mi a kérdés? Játszhatod hogy még nem láttál focimeccset szinte minden hétvégén van 11-es, sokszor kapusról is és azoknál ténylegesen a csatárra megy rá a kapus, felrúgja, fellöki, elgáncsolja a kezével stb. Itt Neuer áll és Saka belerúg.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
eldoble
aktív tag
válasz Phoen|x #204240 üzenetére
Az előző kép, a kontakt pillanata, már ott is lent van a kapus lába, pár tized másodperc múlva meg már teli talppal lent van a lába.
Én azért nem gondolom ezt 50-50 -es szitunak mert egyértelmű volt, hogy a támadó normál, labda felé mozgását nem akadályozzák, hanem ő keresi a kontaktot, úgy, hogy oldalra kinyújtja a lábát.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #203954 üzenetére
jó, hát szerintem pocok is csak a 19. és 34. perc közt, majd a 100. perc után nem hullajtotta csomókban a haját
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Phoen|x #203577 üzenetére
Az also kepet nezve az Emirates Stadion nem ment sokkal messzebb a Highburytol. Latni egy kisebb belogast az ujbol.
Nem ment annyira el egymastol a ketto, mint peldaul Lyonban.
A regi meg aktiv Gerland a varos VII. keruleteben fekszik, az uj pedig kiment Decinesbe. (Az is Lyonhoz tartozik, amolyan kulvaros.)
De meg akar ugy is lehet mondani, mint peldaul Gyirmot es Gyor. Elobbi Gyorhoz tartozik, mint kulvaros.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #203173 üzenetére
inkább itt bukni tavalyelőtt azon ment el a bajnokság hogy kicsaptuk a leicestert a kupában, 6 napra rá meg kikaptunk tőlük a bajnokságban
utd-nek fontosabb is volt, jobbak is voltak, megérdemelték
de ennyire alacsony színvonalú meccset nem tudom mikor játszottunk utoljára, valami borzalmas volt mindkét csapat
[ Szerkesztve ]
-
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Phoen|x #202552 üzenetére
Hadd talaljam ki melyik mondta:Volt egy szpojleres palyaszeli csajje, aki onnan jelentkezett be, es o.
Haaland nevet is erdekesen ejtette ki.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #202048 üzenetére
Tierney egy balfasz, szar bíró amióta jörgen bejelentette hogy távozik teljesen más arcát mutatja
cselzi ellen sem volt okunk panaszra, most sem, persze ítélt elég wtf dolgokat mezőnyben is, dehát megszoktuk tőle
tavaly ezt fixen lefújja az erdőnek, illetve a meccset is 98:00-nál, pontosan ameddig a hosszabbítás tart (olyan is volt már hogy 5 seccel előbb)
**amúgy 1:50 perc telt el az eset és a gól között, úgy hogy volt még egy szöglet és egy bedobás is a Forest javára
de az továbbra is csoda hogy új középpályával, egy kezdőnyi sérülttel és egy rakás gyerekkel tartják a lépést, nem hiszem hogy ez még sokáig tartható lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #202000 üzenetére
...alig 18 kicsit túlpörgött... biztos megosztotta vele Darwin a teáját, amíg vártak hogy beállhassanak
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Phoen|x #201916 üzenetére
Varga Barna -> City
Holanc -> FradiMicsoda MASTERCLASS uzleteles lenne Hajnalektol.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #201427 üzenetére
mit vársz a portugál csicskáktól? nekem is a tököm ki volt hogy állandóan velük sorsoltak össze, alig bírtam végignézni, asszem egyszer is nyomtam, mert nem bírtam tovább
szerintem ez is az idegenbelőtt gól eltörlésének manifesztációja, mint az inter-ticon, lenézni nem lehet őket hogy már ott lezárd a párharcot, kockáztatni meg pláne felesleges igedegenben, otthon meg majd be lesznek darálva
de az is lehet, hogy Artetának nem megy a kupázás, vannak olyan egydzők akinek egyik sorozat megy, a másik kevésbé, de még mindig az a valószínűbb, hogy be lesznek darálva otthon
rohadtul tördelik a játékot, és igazi alattomos férgek, idegenben ott mindenki vért hugyozik, nem is tudom hogy sikerült ott mindig nyernünk az utóbbi időben tavaly inzaghi is azt mondta hogy a portó volt a legkeményebb ellenfél a döntőig (mondjuk lehet ott ők is voltak a legerősebbek )
-
mephi666
nagyúr
-
Richard!
addikt
válasz Phoen|x #201403 üzenetére
Az a baj, hogy az Arsenal-nak soha nem voltak jó kapusai. Középszerű kutyaütőkből annál több: Seaman, Lehmann, Mannone, Fabianski, Szczęsny, Ospina, az akkori Petr Cech sem volt már toppon és most ez a Raya, Ramsdale kettős...
Még talán Leno-ból lehetett volna kihozni valamit, de látjuk hogy ez sem sikerült...talán ha jóval korábban leigazoljákMa kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #201060 üzenetére
ja, jó volt tényleg
...KTE - UTE 1:0
...Brentford - Liverpool 1:4
...neked Arsenal
...city-cselszki x kellett, hogy egyenlő mérkőzésszám után is előttük lehessünk
...Leverkusen is nyert (csak az eredményt néztem, szurkolok Xabi Alonso-nak, hogy veretlenül nyerje meg velük a szezont... majd jöjjön Liverpoolba )"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
válasz Phoen|x #201020 üzenetére
Meglepett. Néha volt már hogy nagyobb BL meg válogatott meccseknél képben volt, de hogy a Pool ennyire megy nála, nem tudtam.
Közben Dzsákpó beverte a negyediket. Azt hittem erősebb a Brentford. Na majd a MU ellen tuti megmutatják!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Phoen|x #200972 üzenetére
Normális, régi Fradi szurkolók, nem értünk egyet ezzel az egésszel, és a primitív csürhével.
Mondjuk nem sokra megyünk ezzel. Az elmúlt évek iránya, kb. az ország leképezése kicsiben.
Ezer éve nem járok rendszeresen meccsekre, de ismerek olyan arcokat, akiknek ez tökéletesen megfelel, és mindent megmagyaráznak.Az utolsó őszi NB1 meccsen, beszélgettem egy magyarul valamennyire tudó, görög származású jatékosmegfigyelővel, aki sok igazolást nem értett a Fradinál. Mondtam neki, hogy az elvakult arcoknak, ezek is megfelelnek.
Imádta a találó "elvakult" szót, el is küldte a barátainak.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #200404 üzenetére
...oké, hogy az önéletrajzában 5 év 'pool mellett van még 5 év margit és pár év müntyen, de a 'poolból ismerte meg mindenki a nevét ...nem tudnám a 'pl-ben máshol elképzelni...
...szeretnék a falak mögé látni, de nagyon bízok benne, hogy a vezetőség a bundásból akar edzőt pótolni és ő az 1. kiszemelt Klopp is onnan jött... Szoboszlai is
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #200297 üzenetére
sajna az ilyen mindig benne van, el kellett volna lépni legalább 2 góllal, közünk nem volt a meccshez, tipikus madridos faszmák gól
de ha ez a két balfasz csapat megint leixel egymással.. azzal megint kizárólag a csalók járnának jól
Bayernnél szerintem ünnepnapot tartanak minden évben azon a napon amikor smátke odaadta nekik a 40 milliót gravenért
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #200211 üzenetére
...idegállapotba jöttek, ahogy feljött rájuk a united rúgott gólok számában?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PH! Darts
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest