Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldoble
aktív tag
válasz forceberg #211712 üzenetére
Sokan/nem sokan, ez relativ (de azért vannak páran), de az biztos, hogy még az NB3-ban, megye 1-ben is többen lövik úgy a tizit, hogy megvárják míg elmegy a kapus az egyik irányba és begurítják a másik irányba.
(elküldik a kapust = megvárják a lövéssel míg elmozdul a kapus) -
eldoble
aktív tag
válasz paatrick #211139 üzenetére
Ez csak egy gyors ötlet volt (hogy viszel magaddal pontokat), nem olyan jó egyébként, mert utána akkor már teljesen más rendszer kellene mint a mostani, olyan kézilabdás ...
Azzal nincs gond, hogy hogy aki megteheti tartalékol, amíg megtehetik, meg is kell tenni, nem csak a pályán játszák ezt a játékot, csak így lesz némi igazságtalanság, de végül is ezért hívják sorsolásnak ... -
eldoble
aktív tag
válasz szebe #211134 üzenetére
Függetlenül a mi kiesésünktől, lehet kellene valami reform a lebonyolításra, hogy ne legyen egy csoportban olyan, hogy a "nagy" csapatnak csak az első két meccsen kell focizni, és akivel utoljára játszik annak szerencséje/nagy előnye van, pl. valami olyasmi kellene, hogy visznek magukkal pontot ...,
-
eldoble
aktív tag
válasz Ricardo #211105 üzenetére
Igen, a svájci első félidő gyenge volt az igaz, de azzal nem értek egyet, hogy nekünk verhetők lettek volna, persze a labda gömbölyű ..., de nem realitás az, hogy tétmeccsen megverjük őket jelenleg. Majd nézd meg meddig jutna és hogy játszanak az olaszok ellen ...
Még a skótok ellen vártam jobb játékot, de, ha ez volt a taktikánk, hát bejött, de az is igaz, ha ott gól kapsz vége mindennek, szóval valami ilyet kellett csinálnunk.
Összességében a 3 ponttal a harmadik hely jó eredmény, én csak ezt akartam mondani.
"...nem a tartalék sor tartalékaival állnak fel, de nem várhatod el tőlük..."
Így van, én is azt mondtam, hogy ez sajnos érthető ..., a Szlovák-Román meccset is megírták/tudtuk előre hogy döntetlen lesz .[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz dellfanboy #211090 üzenetére
Igen, próbálkozunk mi is, bár akiket írtál (Nego kivételével) mindnek van magyar gyökere, de nézd meg a svájciakat 80%-nak semmi köze a svájci nemzetiséghez.
-
eldoble
aktív tag
válasz Jhonny06 #211086 üzenetére
Ha a 100. percben rúgsz gólt, akkor azt nem azt jelenti, hogy addig nem csináltál semmit, 0-99. percig nem kaphatsz gólt, fárasztod az ellenfelet, ilyen a foci.
Elértük a reálisan elvárható eredményt úgy, hogy a legjobb játékosunk sérülten játszott, az angolok messze voltak a tőlük reálisan elvárható játéktól, persze ők még javíthatnak ...
(Sajnos) ez szép eredmény, azt is látni kell, hogy két olyan csapatok ellen játszottunk, akiből az egyiknek 80% nem svájci nemzetiségű, hanem a világból válogatták, a németnek 50% nem német nemzetiségű, így nem reális, hogy ezek ellen pontot szerezzünk, persze csodák vannak, csak nem minden meccsen. -
eldoble
aktív tag
válasz Jhonny06 #211069 üzenetére
Angol válogatotthoz hasonlítani abszolut értékben a magyar csapatot, hát ..., relatíven nézve viszont sokkal nagyobb teljesítményt tett le a mi válogatottunk az EB-n, még így is, hogy csoport harmadikként kiestünk, mint az angolok, ebből következik, hogy a magyar szurkolók éltetik a csapatot az angol szurkolók meg szidják a válogatottjukat.
Nézd meg hány emberből válogatnak az angolok, mennyi pénzt áldoznak focira és még így se tudnak angol nemzetiségű játékosokkal felállni.
Persze mindez a csoport körre igaz, mert az angolok még meg is nyerhetik ...[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz hdanesz #210583 üzenetére
Van a saját érdeke és van a csapat érdeke, van amikor ezek találkoznak van amikor nem, de most így döntöttek (liverpooli orvosok, magyar orvosok, vezetők, Szoboszlai), abban akár igazad is lehet, hogy rásérül, akkor nem érte meg, de eddig jól döntöttek, hogy játszott, reméljük lesz még (minimum) egy meccsünk ..., nélküle nem jutottunk volna eddig sem.
(Nem vagyok Szoszlai fan, de azt látni kell, jelenleg nincs EB szintű válogatott nélküle, még ilyen sérüléssel is lendít előre a csapaton, ezt Rossi is megmondta) -
eldoble
aktív tag
válasz Vismajor01 #210455 üzenetére
Azért mert még sérülten is tud annyit segíteni, hogy eddig szinte minden (az egész EB-n) második veszélyes támadásunk tőle indult, és tegnap is a sorsdöntő, gólt szülő támadásunkat ő indította.
És lehet ezt még egyszerűbben nézni, gyakorlatilag nincs helyette senki, mert ugyan találsz a keretben olyat akit még betehetnél, csak az már teljesen megváltoztatná a csapat szerkezetét és a ráhúzandó taktikát, és azt most nem lehet.
Mint ahogy Rossi is mondta, nem véletlenül, jelenleg nincs magyar válogatott Szoboszlai nélkül. -
eldoble
aktív tag
-
eldoble
aktív tag
válasz forceberg #210439 üzenetére
A gond, hogy az orvosok mentek későn, (bár nem tudom mi a protokoll, de itt ezt írják):
"Zacher: óriásit hibáztak a német orvosok
... Abban az esetben viszont, ami Barnabással történt, vagy ha gondolunk Eriksen esetére a legutóbbi Eb-ről, amikor összeesik valaki, akkor függetlenül attól, hogy a játékvezető megállítja-e a játékot, a pitdoktornak kutya kötelessége elindulnia. Mert itt a focista életéről van szó. És lehet, hogy ilyenkor negyven métert is kell rohanni, hogy odaérjünk a játékoshoz. Ezzel párhuzamosan elindul a hordágycsapat, visznek magukkal szinte mindent, amit mi egy lakásra felvinnénk a rohamkocsiból. És ilyenkor nem számít, hogy éppen zajlik a játék. Ott vagyunk a beteg mellett, elkezdjük a munkát. Ilyenkor mi orvosok vagyunk, és tökmindegy, hogy ez épp egy stadion, százezer nézővel. -
eldoble
aktív tag
válasz DeathAdder #210410 üzenetére
Nem viszi el a támaszkodó lábát, a skót támadó fogja Orbán mezét és szinte rántja magára, mert most kivételesen nagyobb sebességgel ment Orbán mint a támadó, ez nem tizi.
-
eldoble
aktív tag
válasz grabber #205316 üzenetére
Ha van tényleg ilyen kép, akkor gyakorlatilag már millimétereken lehet vitatkozni, de az, hogy a VAR-nak milyen hivatalos képei vannak azt nem is tudjuk, minden esetre, ha mondjuk csalni akarnak, akkor sokkal egyszerűbb lett volna nekik az első Barca gólt nem megadni, mert az tényleg szabálytalan volt.
forceberg
Hát, most mindent lenulláztál ...[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz grabber #205311 üzenetére
Honnan van ez a kép? Mert, több mint gyanús, ha ez tényleg így lenne, akkor a labda, amikor a kapus keze érintette, akkor az még ennél is beljebb lenne ..., miért nem azt a képet vágják be ...
Ha, ilyet látott volna a VAR, és mondjuk csalni akar, akkor sokkal egyszerűbb lett volna nekik az első Barca gólt nem megadni, mert az tényleg szabálytalan volt.[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz cyberkind #205274 üzenetére
Lehet nem piros egyébként, de azt, hogy nem törődött az ellenfele testi épségével és az aránytalan nagy erőbevitelt (előre ugrott), nem nagyon lehet lemosni, de az igaz szándékos nem volt, talán meggondolatlan.
Egyébként Valverde kedvencem, a komplett focista, mindenben szuper jó.
De, hogy "bizonyítsam", hogy Real drukker vagyok, azt is állítom, hogy a Barca első gólja szabálytalan volt, két kézzel Kroos-ra támaszkodva ugrott fel a Barcás. -
eldoble
aktív tag
válasz grabber #205266 üzenetére
Ez igaz, de azért lépett oda gyengén, mert azt látta, hogy el tudja vinni a labdát összecsapás nélkül, de Valverde nyújtott lábbal előre ugrott, és így aránytalanul nagy erővel csapott össze ...
Szerencsétlen helyzet, de Valverde nem törődött az ellenfele testi épségével, hanem aránytalanul, nagy erővel avatkozott be ...[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Nagyon durva De Jong lába, ha ez valódi kép: [link] .
Én Rael drukker vagyok (persze csak a Honvéd után), de itt lehet piros kellett volna, hiába a labdát találta el ... -
eldoble
aktív tag
válasz Phoen|x #204254 üzenetére
Nézegettem a kis videót, Neuer utolsó lépése, ha csak azt nézem, akkor mozdul a támadó felé, ez igaz, és van benne valami ..., de a lábát leteszi, ami ekkor nincs a támadó útjában, és akkor jön a Saka lába, amit egyértelműen oldalra nyújt és a kapus lábába akasztja.
Ha valakinek szurkolnék lehet nem így látnám ... -
eldoble
aktív tag
válasz Phoen|x #204240 üzenetére
Az előző kép, a kontakt pillanata, már ott is lent van a kapus lába, pár tized másodperc múlva meg már teli talppal lent van a lába.
Én azért nem gondolom ezt 50-50 -es szitunak mert egyértelmű volt, hogy a támadó normál, labda felé mozgását nem akadályozzák, hanem ő keresi a kontaktot, úgy, hogy oldalra kinyújtja a lábát.
-
eldoble
aktív tag
válasz atee_13 #204237 üzenetére
"szinte mindig tizit fújnak"
ez nem így van, ami ilyen látványos azért nem adnak tizit, (még a magyar NB-s meccseken is láttam sok ilyet, ahol a bíró nem adott ilyenért tizit, helyesen), lehetnek olyan esetek ami határ eset és azért adhatnak, de ez nagyon egyértelmű volt, hogy nem buktatott a kapus hanem a támadó kereste a kontaktot.[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz forceberg #204227 üzenetére
Lehet, csak én nem láttam ezt a meccset (a másikat néztem), a kis videó, meg onnan indul, hogy gurul a labda az öt-és-felesen kívül, majd kézzel felveszi az Arsenal-os gyerek, az előtte történtek a lényeg (játékba került-e a labda), ott mi volt?
mephi666
ezt hallottam, de ez már ki tudja, hogy történt, így volt-e ...
[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Két érdekes eset: [link] , Saka beleakasztotta a lábát a kapusba, az nem tizi, de a másik ...
-
eldoble
aktív tag
válasz cami][us #201483 üzenetére
Nem akarom védeni az edzőt egyáltalán (felőlem holnap nyugodtan elküldhetik), de most egy jobb, minőségibb csapattal találkoztak, aki még mind két meccsen összeszedett is volt (a másodikon még jobban), lehetett volna bárki az edző.
Ráadásul az Olimpiakosz még tudta volna ugyan ebben a minőségben fokozni a tempót, ha kellett volna, de nem kellett. -
eldoble
aktív tag
válasz DeathAdder #201478 üzenetére
A dupla akkora keretber biztos, hogy nem igaz, sőt, valószínű fele akkora a Fradi keretbere, mert a keret értéke még a fele sincs.
-
eldoble
aktív tag
válasz pendre54 #201471 üzenetére
Legalább venne pár nemzetközi szintű játékost, mert a mai kezdőből Civic, Cisse, Wingo, Maiga, Kodro, Varga (több mint a csapat fele) az átlag NB1 szintjén vannak, igaz, hogy Wingo és Civic csak taktikai okok miatt kezdett (még, ha nem is volt jó ötlet így utólag), de akkor is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest