- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
válasz Napfénysüti #84390 üzenetére
Igazából nem is az a gond, hogy kikapnak. Az a gond, akiktől, és ahogyan kikapnak. Tegnap a Ferencváros, ma pedig a Debrecen kapott ki egy náluk papíron jóval gyengébb együttestől, szánalmas, és értékelhetetlen játékkal. Elkeserítő, kiábrándító, értelmetlen.
Ha legalább játszottak volna valahogy, de sehogy sem játszottak.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
athomi
veterán
válasz Napfénysüti #84335 üzenetére
Már májusban mondtam, hogy a többséggel ellentétben engem nem győzött meg a szezonjuk. Tök mindegy hogy a bajnokságot 1 vagy 30 ponttal nyerik. Itt a nemzetközi porond és szépen megmutatták mit ér ez az egész. Magukkal együtt beárazták az egész NB1-et.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Napfénysüti #84329 üzenetére
Valaki biztos fizet neki hogy egész meccsen kiabáljon a hangosbeszélőbe. Főleg, hogy ahogy hallom a "tábor" nem is azt nyomja amit ő...
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #84335 üzenetére
Európai színtér, te is tudod a választ.
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #84332 üzenetére
Nincs mit kedvelni rajta, pedig az öregjét bírtam. Kicsit más a két generáció.
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #84329 üzenetére
Ifjabbik Knézyre gondolsz?
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #84324 üzenetére
Böde és Hüsing feltehetôen nem is kis pénzzel.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #84324 üzenetére
Tipszmiszkszűttek!
-
marositech
senior tag
válasz Napfénysüti #84204 üzenetére
De, Én, Te, Ő és sokan mások.
Még mindig nem értem mi a gond ezzel. Mindenki szavazott aki akart, Gera nyert.
Ennyi erővel megkérdezem, miért is lett Euro bajnok Portugália úgy, hogy csak 1 nyertes meccse volt?*bocsánat, nem agresszív hangnemben
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #84165 üzenetére
Az utánpótlásnevelés is megérett egy atombombára. Csak ezt jóval nehezebb megreformálni, mint új stadionokat építeni x településben.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Napfénysüti #84165 üzenetére
végülis csak 30 éve van ez így, nem tudom hogy ebben mi a meglepő
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #84133 üzenetére
Kiöntöd pohárba, a dobozt meg izomból eltaposod...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #83858 üzenetére
Nem. Nem vagy az. Aki ékezetekkel ír, az nem lehet informatikus. Ércsük már meg na.
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #83849 üzenetére
Már a tegnapi francia-német meccs második félidejét sem néztem. Nincs mi lázba hozzon.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #83729 üzenetére
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DS39
nagyúr
válasz Napfénysüti #83045 üzenetére
ilyen mi lett volna ha kategórián gondolkoztam, ha ellentétes taktikával játszunk és berakjuk a buszt a kapu elé, akkor is nyernek legalább egy góllal. el nem tudom képzelni, hogy 90-120 percig bírjuk, és ha bemegy egy, utána jött volna több is mert összeroppan az alaptaktikánk. de szerencsére azt gondolom, hogy pozitív oldalát mutatta meg a csapat, és játszani próbált, ennyi sikerült. kis szerencsével lehetett volna 2-4 esetleg 2-6, ha a két kapus nem véd ilyen jól.
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #82495 üzenetére
hat ha az is bemegy meg, CR7-t meccs utan az oltozobejarobol egybol a pszichiatriara kellett volna bevinni kenyszerzubbonyban kb, hogy mindossze 2 ponttal mehetnek a holnapi geppel haza a levesbe
több drón kell ;P
-
Sdi
addikt
válasz Napfénysüti #82479 üzenetére
Ha nem lenne ennyire bolond / én ezért szeretem már sok éve /, akkor csak egy "sima" Ibra, vagy hasonló lenne.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #82479 üzenetére
na jó, az IS
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Napfénysüti #82440 üzenetére
Köszi.
(#82441) total90
Nem azért kérdeztem, mert más megoldás nem lehetne, de most ez kellett.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Peti78
őstag
válasz Napfénysüti #82237 üzenetére
Én csak Király nevét ismertem az EB kezdete előtt. A 86-os VB óta alig néztem magyar focit. Ha focimeccset nézek, akkor csakis minőségit, és ebbe sajnos mi nem tartoztunk bele. Szerintem egyébként ma sem. Ennek ellenére most nézem a meccseinket, hiszen mégiscsak siker ez amit elértek. Az én elvárásaimat már azzal túlteljesítették, hogy kijutottak. Persze, ha az éveken keresztül megszokott fosfocit produkálják, simán belogolok wowozni.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #82231 üzenetére
Te csak védjed tovább azt a kaput...
-
DS39
nagyúr
Engem főleg a stúdióban ülő, színész futball rajongók zavarnak.
Ráadásul szerepeltetik őket, hogy próbáljanak okosat mondani, de nem megy. -
cyberkind
félisten
De még mindig kevesebb van mint Barca divatdrukker.
-
L_YKing
addikt
Azert eddig nem is volt esely arra hogy eb/vb meccsre jarjunk/nezzunk...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
villamos
őstag
Van egy kiváló mondásunk ezzel kapcsolatban. A csodákról, és azok várható időtartamáról szól.
Mindegy, holnap lesz egy meccs, illetve a dolgok jelenlegi állása szerint lehet még egy. De így is felül teljesítettek minden előzetes elvárást, ha bármi is volt.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
gyuromoj
veterán
válasz Napfénysüti #82149 üzenetére
Hát még félmeztelenül hason csúszva ünnepelni a gólt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #82145 üzenetére
Ahh, nincs is jobb érzés, mint izzadtan félmeztelenül nyomni egy hátast műfüvön.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #82145 üzenetére
Nalunk salakpalya volt es az is lejtett, de jobb moka volt mindennel.
Itt Budakeszin ahol lakok kb 5 eve elkezdtek epiteni egy mufuves kispalyat.
Meg mindig epul.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #81385 üzenetére
több, mint végtelenszer annyi gólt lőttek, mint amitől féltem
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #81385 üzenetére
1-re számoltál össze-vissznya?
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #80727 üzenetére
Te melyikben voltál?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
válasz Napfénysüti #80031 üzenetére
Igen. Na kíváncsi volnék, hogy most mit szól, hogy kijutott a válogatott nélküle.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #79839 üzenetére
Na meg a bíró meg az, hogy tartalékolták az energiáikat.
-
B0V9B
tag
válasz Napfénysüti #79804 üzenetére
Elengedték az EL-t az augusztusi PL meccsek miatt.
-
venember83
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #79769 üzenetére
Igazad van.
Én is kicsit átestem a ló túloldalára.
Nem is baj, hogy vége van a bajnokságoknak, mindenki megnyugszik egy kicsit.
Már csak egy Real-Atleti döntőt kell túlélni.(#79789) DeathAdder
augusztusi szuperkupa döntő?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
cyberkind
félisten
-
szab.tam
nagyúr
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Assimilator
őstag
válasz Napfénysüti #79159 üzenetére
Akkor mosolyogna.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #79159 üzenetére
ÉS igen..
-
veterán
válasz Napfénysüti #79038 üzenetére
Ha Alaban múlik, már a Juve ellen kiesnek
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #78883 üzenetére
köszke, Inter-től már megkaptam vas.este az ajándékomat!
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #78810 üzenetére
Meglatjuk. Ebben az evben tobb fantaziat latok bennuk mint az elmult 10evben az osszes magyar csapatot osszeveve. Van eselyuk.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #78683 üzenetére
Ilyen meg Hajnal Tomi is az m4-en. Kepes osszefuggoen, ertelmesen beszelni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Napfénysüti #78683 üzenetére
Puli viszont a 16-oson belüli kezezéseket kedve szerint elemzi, hogy épp test mellett van kint a kéz, vagy most épp természetes testtartás.
-
veterán
válasz Napfénysüti #78050 üzenetére
Pont azt játszották el, amit tavaly a Bayern.
-
szami777
addikt
Persze, hogy nem mindenkiről. (De mondjuk itt is volt rá példa a topikban.)
Egyik legjobb barátom Barcelona drukker (tegnap kint is volt a Valencia meccsen, sajnáltam is érte ), Ő pl. nagyon durván nem bízta el magát és még az Arsenal elleni BL sorsolásnál is azt mondta, hogy kicsit tart a londoniaktól. A földön maradt teljesen, kicsit sajnálom is szegényt. De csak kicsit.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Csakhogy ez lehet, hogy nem hullámvölgy, hanem a Segundába való kiesés kezdete.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #77791 üzenetére
Focizik a Dortmund! Juppiii!
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #77775 üzenetére
Ha márt sport, szerintem Curling mindent visz
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #77775 üzenetére
Az sehol sincs a 200 női mellhez képest.
Egyébként meg vesszen a busz, mert éljen vadházasságban az édesanyjával, aki így képes megölni a focit. Ezért rühelltem a görögöket 2004-ben.
-
tigomigocika
senior tag
válasz Napfénysüti #77514 üzenetére
Nyilván vannak benne olyan dolgok amik fedik a valóságot valamely részben
De gondolom azzal Te/mindenki tisztában van,hogy hatalmas paraszt vakitas is van benne bőven.....
Ha kölcsön van akkor persze hogy megériXBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #77508 üzenetére
Carlitos Tévez?
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #77508 üzenetére
Jogos, ő se egy adonisz.
-
viharhozo
addikt
válasz Napfénysüti #77238 üzenetére
A Wolfsburgnak letfontossagu lett volna megnyerni az elozo bajnokiait, igy konnyen lehet, h jovore meg az EL sem lesz meg. Hacsak rohadtul fel nem spanoljak magukat, es meg nem nyerik a BL-t.
De szerintem ennel sokkal valoszinubb, h nagy gaz van a fejekben Madridban. A jatekosokeban es a stabeban egyarant. Es konnyen lehet, h a basszikos gyozelem csak arra lesz jo, h ezt ne vegyek eszre.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz Napfénysüti #77233 üzenetére
A Wolfi uccso harom meccse:
Hoffenheim (Bundas 17. hely) - Wolfi 1:0
Wolfi - Darmstadt (Bundas 14. hely) 1:1
Leverkusen (Bundas 6. hely) - Wolfi 3:0Emellett minden komolyabb ellenfeletol kikapott iden a Wolfi, Hecking latvanyosan szarul rakja fel a csapatot fontos meccseken, tavaly is a Napoli siman verte ki oket az EL-bol. Aki ezek utan tartott a meccstol, az nem tudom, mire gondolt.
Madridban el kene gondolkodni, h talan megse jo iranyba mennek a dolgok, meg akkor is, ha a visszavago 5-0 lesz (erre eleg eros esely van).
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #77188 üzenetére
Hogy?
-
Richard!
addikt
válasz Napfénysüti #77188 üzenetére
Szépen és ügyesen. Mint akinek nem kevés gyakorlata van benne
Ma kezdődik életed háralévő része
-
addikt
válasz Napfénysüti #77141 üzenetére
Van az a szokás, hogy ha kitámadsz, akkor hátul sebezhetővé válik a csapat. 90 percen keresztül meg nem lehet annyira hajtani, mert elfáradnak a végére, aztán... megbosszulhatja ez magát.
A meccs elején még úgy voltak vele, ráérnek hajtani meg gólt lőni. Második félidőre már sürgősebb lett a dolog. -
addikt
válasz Napfénysüti #77125 üzenetére
Talán mert az elején még nem 10, hanem 11 játékos volt az ellenfélből? LOL
-
itouchfan
senior tag
válasz Napfénysüti #77103 üzenetére
Torres legalább 4 szabálytalanságot elkövetett, meg egyet be sem fújtak. Abból 2 simán sárgás volt, ez tok egyértelmű. Ha kívülről nézem, akkor is. Hülye volt, nagyon hülye.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Viszlát
addikt
válasz Napfénysüti #77103 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
(#77104) Citroghost: a legtöbb elvakult szurkoló ilyen, legyen szó akármelyik csapatról. Kevés a kivétel, de nekik maximális tisztelet.
BenHans: arra hát, mai napig felfordul a gyomrom ha eszembe jut, pedig kevés csapatot rühellek jobban mint a Chelsea.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #76792 üzenetére
Akkor jöhetsz vissza WOTozni gyógyulás alatt..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #76788 üzenetére
Gondolom, mezőnyben bohóckodtál megint.. amúgy jobbulást..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #76780 üzenetére
Hazaértél Süti?
És igen.. 2:1... Még kettőt a malacőrnek..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #76656 üzenetére
Ha a városban lennék hétvégén, én is kimennék..
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #76428 üzenetére
Tavalyi Premier League szezonba 12 km átlagfutással az élen végzett az egyik West Ham játékos. Ez ugye a max, én ilyen 8-10 kilométert kalkuláltam be.
Egy februári cikk szerint pl a citynél a legtöbbet futó Sagna volt, aki 9.44-et futott átlagba, az arsenal-nál 9.86 kilométerrel Monreal vezet Tehát azért annyira nem sok ez. PL-be áll a legtöbbet viszont a játék, tehát szerintem egy spanyolba picit többet futnak.
Sajnos a kapusokról nem találtam ilyen statisztikát, viszont tévedtem, a 20-30 százalék nem valós, inkább 40.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #76424 üzenetére
Én elhiszem, hogy tényleg mozognak ennyit, csak fura belegondolni abba, hogy ez kb 20-30 százalékkal kevesebb csak, mint a mezőnyjátékosok futása. És innen nézve szerintem furcsa, hogy nincs akkora különbség.
(#76425) Enzolord
Utánozhatatlan feeling
Ez is igazi megyei életérzés, tegnap küldték a videót, óriási : [link][ Szerkesztve ]
-
marositech
senior tag
válasz Napfénysüti #76419 üzenetére
Óóó pedig mit nem adnék, hogy focizhassak újra. 33 évesen.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #76419 üzenetére
Mit futkosol annyit a kapuban??
-
Dreamie
őstag
válasz Napfénysüti #76002 üzenetére
Morata!!!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
viharhozo
addikt
válasz Napfénysüti #75807 üzenetére
A franciak nyilvan bug miatt vannak ott, ok az EB rendezoi, ezert a VB ota nem jatszottak tetmeccset, ami a Fifanal folyamatos sullyedest eredmenyez.
Igazabol B0V9B irasara akartam reagalni, h a sikert sokfelekeppen lehet merni. A Fifa ranglistaja egyebkent _annyira_ nem rossz, az meg kifejezetten az MLSZ-t dicseri, h erre optimalizaltak a valogatott programjat: jobb kalapbol nyilvan konnyebb jo eredmenyt elerni.
A tanulsag meg az, h oriasi a szakadek a klubfoci meg a valogatott foci kozt, mig a magyar klubfoci szinte mindenre alkalmatlan, a valogatott kepes jo eredmenyt elerni, egyaltalan nem lenne olyan hatalmas meglepetes, ha hycomatos rendszer miatt tovabbmennenek a csoportbol. Bar erre egyre kevesebb az esely, mivel a fontos jatekosok szinte mindegyike pocsekul szezont fut.
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #75813 üzenetére
A Pescara csapatából, szülővárosából vitte el anno a PSG. A Juve is akarta vinni, de nyilván nem vehette fel a versenyt az Öreg Hölgy az arab pénzzel tömött párizsi újgazdag madame-mal.
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #75807 üzenetére
Verratti olasz.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #75700 üzenetére
Vegyed...
Nekem csak át kell térnem hétköznapi együttélésre, kivéve BL/EL napok.. És nem lehet hiba..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #75689 üzenetére
Lefejelés nem számít?
Amúgy én most jövök rá, hogy full hülye vagyok és megbeszéltem egy ~randit a Dortmund - Tottenham meccs idejére. Pedig erre várok mióta...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #75540 üzenetére
ja. tényleg.
mindenki fogjon még egy stadiont!****
én tényleg támogatok mindent: stadiont, magyar focit, stb.
de ez milyen gyenge már...az mlsz legfelháborítóbb és talán inkább legdilettánsabb húzása a 2 meccs közvetítése volt a kincstárin.
amikor 8 meccs volt, és abból 6-ot elcsúsztatva közvetítettek, szétosztva a királyin a és a sport tv-n, akkor sokan megnéztük az összeset.
olyanok, akik már nem akaunk meccsre járni, de szavesen látjuk. és olyanak is, akik sosem voltak és nem lesznek kint.ha a foci minőségét változatlan állandónak vesszük a képletben, a kevesebb élő közvetítés nem fog több helyszíni nézőt generálni.
pont fordított a dolog.ezek a f*kalapok úgy gondolták, (vagy azt hazudták más okokból), miszerint a fociszerető honpolgár így gondolkodik:
"hmmm. nem közvetíti a tv. kutya fáját. nem ba! kimegyek és megnézem!"hát nem. azóa én is elkezdem spanyolt nézni a sport tv-n.
nagyon rosszul jártam....mlsz bevétel kontra reklámok? lefossák. gondolom a kincstári rendesen betápol, és pótolja a kimaradt meccseket...
csak ilyenkor rosszul esik a szeretett nyílunkat ebben a bagázsban látni.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #75518 üzenetére
Na majd elolvasom, hátha belelátok az elmétekbe..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #75512 üzenetére
Biztos, hogy mindig a szép szó, meg a babusgatás a leginkább célravezető?
Az iskolákban is hozzá se érhetsz a gyerekhez egy ujjal se, mert feljelent egyből az okos szülő, pedig van 1-2 akkora f@szpatraszt, hogy ráférne egy alapos keretezés..
Nem is értem ezeket, én annak idején kaptam 1-2 fülest, mert jó gyerek voltam, de nem haltam bele..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #75464 üzenetére
Van 1-2 játékosa, akit borzasztóan nem szeretek, és most, hogy egymás ellen játszunk, most nem kedvelem őket..
Annak ellenére, hogy unokatesóm férje is ott játszott, meg TB is..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #75219 üzenetére
Igen, ez is benne van a pakliban..
De Pulitól ilyet sosem láttál, ő egy olyan játékos a Barcában, illetve volt, aki sosem kapta meg szerintem azt a tiszteletet, ami kijárt volna Neki..
Őt bármikor elfogadtam volna a Unitedban..(#75218) forceberg Így van, de valamiért nem akarják bevezetni azt, hogy megállítják az időt..
Igaz, azzal csak a fetrengések, és szimulálások fele lenne kiküszöbölve, de a videó bíró orvosolná az olyan eseteket, amikor legyintés miatt hengergőzik egy hétig a delikvens..
Bár az is igaz, hogy így lehet, hogy tartana egy meccs 5-6 órát, mint az NFL-ben..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Napfénysüti #75210 üzenetére
Az irigység beszél ilyenkor az emberekből, hogy nehogy már megcsinálják...
(#75217) xsanyi77: az a legnagyobb barom, aki az ilyen kialakítású kaput engedélyezi.
(#75212) Enzolord: ebbe nem érdemes belemenni, ennél sokkal gusztustalanabb, hogy hagyva van a folyamatos időhúzás. Lassú bedobások, szabadrúgásokkor épp elpöccintett, vagy eldobott labdák stb. Xar az egész, ami a futó óra miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #75142 üzenetére
Ezt az irományt szerintem trollkodásnak szánta a szerzője/szerzői. Vagy ha nem, akkor a rengeteg fostól, amit felböfögött, nem lát az orráig sem.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #75142 üzenetére
Ezek tényleg ilyenek, mindig. Az arsenal "szurkolók" legalja. De ha más csapatok agyhalottabb fanjait is nézem, még onnan is kiemelkednek, lefelé. Kapnak ma egy négyest, a visszavágó előtt ugyanilyen hangvételű cikket olvasnánk.
Csak el kell menni mellette, ügyet sem vetve rá, nehogy még elkapjon az ember valamit.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #74771 üzenetére
Jasin volt az egyetlen aranylabdás kapus
..ha, jól tudom -
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #74767 üzenetére
"számomra sokkal ellenszenvesebb a megtorpanós tizenegyesrúgás"
+1
Na az a sportszerűtlen.
____Ezen a könyvön én is gondolkodtam. Majd írd le, hogy milyen.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #74586 üzenetére
elgondolkodtató igazából, tulajdonképp mit keresel te a kapuban?.....
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #74584 üzenetére
kurva nagy. az a hülye kis fehér pötty zavarta meg a fatert
-
hobizoli
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #73965 üzenetére
hehe. a gólod amúgy rajta van ezen a videón? mert nem találom. 46:30-nál azt látom amikor szemed közé kapsz egy gólt de ( ) inkább a rúgottjaidra lennék kiváncsi
na majd játszunk már egyszer egymással is.. ha meg kellene egy jó 9-es (vagy 10-es), szólj.. tudok rá embert
-
bagyulajuve
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #73970 üzenetére
Ment az első like Süti..
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #73965 üzenetére
És még a jó kapuba is ment a labda, ez a még inkább figyelemre méltó!
-
lacy86
addikt
válasz Napfénysüti #73586 üzenetére
... es akkor meg a Bogdan gyereket fikazza Klopp is
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #73563 üzenetére
nice..
ki az a Rogerio Feri? -
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #73533 üzenetére
hagyjad, most be van sértődve hogy nem ő kapta a labdát az este.. pedig még egy szép kalapot is rittyentett
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #73533 üzenetére
Dehogynem! Egyik kedvenc.
Talan meg Pepnel is szimpatikusabb. Szeretem azokat az edzoket akik regen a klubbnal jatszottak es most probaljak ismet a csapatot segiteni edzokent.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...