-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #16514048 #112637 üzenetére
B....d m....g.... most jöttem rá, hogy miért sz*r a magyar foci!
Ezek úgy értelmezik, hogy
Tanulunk a hibákból, elfelejtjük [amit tanultunk], és utána jön a következő mérkőzés... belefutunk ugyanazokba a hibákba, tanulunk belőle, majd azonnal el is felejtjük, amit tanultunk, és jön....A másik meg a vereség eredményt felejti el, és 99%-ban abban a hiszemben élnek, hogy eddig csak döntetlent és győzelmet játszottak. A vereséget mindig elfelejtik...
[ Szerkesztve ]
-
-
Datsyuk
aktív tag
válasz #16514048 #111954 üzenetére
Azt hiszem ebben a kérdésben nem leszünk egy véleményen. A címer módosítás tiszta sor, az gáz. De teljesen más tészta.
Nekem olyan érzésem van mikor olvasom ezt az identitás vesztés és most már semmi se a régi cikkeket, mintha Ronaldo Baktalórántházára igazolt volna. Na ott a játékos nagyobb lenne mint a klub.
Egy másik példa: Rondaldo 33 éves, ahogy Lebron James. Mégis mindegyik NBA csapat azt akarta, hogy James hozzájuk menjen. Persze egyéb plusz dolgok jönnek ezzel, hiszti, marketing, ázsiai piac ki tudja még mi. De ezen felül azért ne szerződtessél le valakit mert x követője van ázsiában, jön a bulvár sajtó meg a paparazzik?
Az aki úgy rendben tartja a testét mint Ronaldo vagy éppen James szerintem bőven tud még olyan teljesítményt nyújtani mint aki 28-30 éves.
Sport szempontból abszolút volt értelme leszerződtetni Rondaldot. Persze Higuan is lő gólokat, de nekik nem ugyanannyi vagy +10 gól kell, hanem gólok kritikus helyzetekben (BL negyeddöntő, elődöntő, Döntő). Ahol Higuan én úgy érzem néha eltűnt ( Ála Lewandowski).
Nah, most hoztak valakit aki rendszerint oda tolja az arogáns pofáját (by the way, én csak pozitív dolgokat olvastam amikor excsapattársak nyilatkoztak róla, Ferdinand,Giggs, Özil, Khedira, Kroos).Inkább mondanám egy Win-Win helyzetnek az egészet. Az hogy valakinek nem tetszik a játékos, lelke rajta van ilyen. Rúg 3 gólt és ugyan ezek az emberek posztolnak majd Ronaldo képeket facebook-on (Puzsért is ide sorolnám).
Sokkal kritikusabb a helyzet, ha szaudi /katari hercegek, ázsiai billiomosok és amerikai nagyvállalatok veszik meg azokat a klubokat akikhez tényleg semmi kötődésük sincs de még az országhoz se.
Szerintem várjunk itt ki. Majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet. Ez a Ronaldo hype is alá fog fagyni, de nem kell rögtön vészharangokat kongatni. -
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #111958 üzenetére
Okés.
Sztem ameddig egy klubnak van múltja, erős háttere/vezetősége és a játékosok kiállnak egymásért a pályán/hajtanak, addig egy csapatnak van identitása is. Ezen egy CR se változtat, amiben csak bízom, hogy hozzá is tud tenni.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #111954 üzenetére
Még szerencse, hogy ezen az MU már rég túl van. Brand, világpiac, BL, eladások, rengeteg bevétel, hatalmas bázis (kelet és nyugat egyránt). Egyszóval minden. Egyedül a címert nem cserélték le, igaz, most a csapatot is újra kell építeni, de az más tészta. Amit leírtál, már réges rég megtörtént az MU-nál. Az nem gond, de ha más is rálép erre az útra, ugyan azok miatt a célok miatt akkor az már probléma?
Érted?
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz #16514048 #111932 üzenetére
Én is elkülönítenék 2 témát.
Puzsér: Számomra az az ember egy vicc. Egy valamit tud, fröcsögni. Értékelhetetlen amit mond. Sorry, de tényleg csak azért mond valamit, hogy provokáljon.
Mint most ezzel a Juve elvesztette az identitását sztorival.Juve: Én komolyan nem is értem az embereket. Milyen identitás vesztés? Komplett hülyeségnek tartom.
A Juve leszerződtette a mai futball 2 legjobb korszakos játékosából az egyiket. Akit bármelyik csapat szívesen látna a sorai között. Nyílván nem mellékesen jön ezzel még X divat szurkoló, meg plusz bevétel és most mindenki hasznot akar húzni a Ronaldo fenoménból. Ez van, ilyen a világ.Ettől függetlenül jelenleg a legjobb focistát sikerült megszerezniük. Azért, hogy végre legyen BL trófeájuk.
Azt hiszem 7x egymás után nyerték meg a bajnoki címet....nem lehet más cél mint a BL. Ahhoz pedig változtatni kell mert voltak már közel de elbuktak. Nem mellékesen pont ez a srác volt az oka annak, hogy nem ők nyertek vagy jutottak tovább (meg a bíró, de ez most hagyjuk).
Nincs itt identitás vesztés, csak irigység és Ronaldó haterek. Média színjáték az egész.
És ezt úgy mondom, hogy nekem mindig is Messi volt a jobb focista (Ő az ősi zseniális tehetség amit nem lehet tanítani).
De el kell ismerni, hogy Ronaldo góllövésre született, céltudatos, profi, nagyon keményen dolgozik. Ezért lehet egy lapon említeni a legnagyobbak között.
Az a klub akinek van lehetősége leszerződtetni Messit, Ronaldot, Pelét, Maradonát vagy Cruijff-ot de nem teszi, az egy idióta[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
-
Z'Z"
őstag
válasz #16514048 #111548 üzenetére
Minden hírnek (pletykának) van valami alapja.
Mondjuk már olyat is olvastam, hogy menne CR után a Juventushoz. > Zidane követheti Torinóba C. Ronaldót.
Azért az mekkora húzás lenne, ha tényleg leváltanák Mourinhot. -
Datsyuk
aktív tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16514048 #111354 üzenetére
ha kickboxolsz es folyamatosan eros, sikeres ellenfeleid vannak edzesen is, idovel te is jo leszel, mert felhuznak magukhoz, mert egyszeruen kenytelen vagy jo lenni
ha csak fika kisjoskapistak ellen edzel meg a kocsma mogott vagy kemeny a reszegek ellen, akkor elso komolyabb meccsen ugy belelepsz egy jobb egyenesbe, hogy TKO-val kiszamolnak
na ez utóbbira igen jo pelda az NB1 FTC-je kb
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16514048 #111354 üzenetére
ja
miközben a ManC koltsegvetese messze magasabbes ha RM-t veszem 100%-nak jatekra, akkor a ManC 85-90%-s szintet tud csak ennek ellenere is
pont ezert is esnek kies hiaba jon itt a nagy ev, hogy de a PL-ben erosebb az utolso is
egyetlen nem biztos hogy az
mert ha valoban erosebb lennenek azok is, akkor az elsok is erosebbek lennenek egy olyan bajnokságban ahol mindenki erosebb egy masik bajnokságnálahol meg csak 4 eros csapat van meg 12 fikabb ott az elsok se lennenek erosek nemzetkozi szinten nézve, mert par meccset leszámítva akar a cseresor is jatszhatna az egesz szezonban, amivel a top jatekosok kieshetnek a formajukbol kello jatek hianyaban
es ha te vagy a klubtulaj a sokadik ev utan mar biztos b.szna a burad, hogy egy harmad akkora kotlsegvetesu Sevilla vagy fele RealMadrid ujabb es ujabb evenkenti csucsigazolasok nelkul is nyer vmit cimet ev vegen
es kap erte kb 60-100milliot a UEFA-tol, meg jo egy vagon extra jegybevetel meg ajandektargyhegyeket lehet eladni a EL/BL címmel a shop-ban, amibol tovabb lehetne erositeni a csapatot jovore akar "~ingyen" is
igy meg folyamatosan csak a zsebbe kell nyulni ujabb tiz/szazmilcsikert megvenni vkit, meg csucsfizetest adni neki...
….miközben az eredmenyek meg tovabbra is sehol nem jonnek[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
ZavaBalazs
őstag
válasz #16514048 #111155 üzenetére
azt hiszem már 4 éve is volt ilyen akció.
én csak azt nem tudom eldönteni, hogy a
propagandistaújságíró kisasszony szimplán csak benézte, vagy tudta (értelmezni a német feliratot a dobozon), de nem érdekelte az igazság...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16514048 #110455 üzenetére
nagyjából igen
meg nem csilliokert vesznek kozepszeru játékosokat, amivel csak elinflaljak a penzuket, es lassan epkezlab vedot nem kapsz 80-100misi alatt
akinek csak az ara volt nagy, de tudasa nemha a PL akkora nagyon eros bajnoksag lenne, akkor mivel ott állítólag allando edzesben vannak a jatekosok a nehez PL ellenfelek ellen, egy fikanak szamito LL-s csapatot a cseresornak is bucira kene vernie izzadtsag nelkul, foleg eronletileg de technikailag is a tobbi bajnoksag folott kene lenniuk
….de vmi kulonleges csoda folytan megsem ezt latjuk hosszu evek ota, hanem pont az ellenkezojet
csak mennek a csilliok, de nem jonnek az eredmenyek
több drón kell ;P
-
addikt
válasz #16514048 #109258 üzenetére
középpályásként meg a statisztikák szerint jobb, mint ilyenek, hogy Kroos, Modric, stb.
Érted, akiket a világ legjobbjaiként tartanak számon ezen a poszton.Összezavarodtam. Gondolom a kiemelt résznél csak rosszul fogalmaztál és ezért érthető úgy ,hogy Pogba jobb középpályás mint Modric.
Pogba szerintem egy erős közepes játékos. Védekezésben elég gyengécske. Technikailag képzett, a fizikuma jó (ennek ellenére lassú), de sajnos agyatlan. José nem játszatja az igazi posztján, így egyelőre nem tudjuk ,hogy mennyire lenne jó támadásban.
Én nem rónám fel neki azt ,hogy kevés gólt szerzett mostanában. Azt viszont igen ,hogy a Unitedben kétszer annyi frizujára volt eddig mint gólja.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #16514048 #106262 üzenetére
"A tunéziai válogatottban volt olyan játékosom, akit az edzésen fenéken kellett billentenem."
Ez a veszélyes. Majd valami liberál jogvédő a játékossal sz*rrá pereli bántalmazásért, aztán nézhet.Egyébként sablon nyilatkozat. Ezek sosem fogják megmondani a tutit, nem is lehet.
Ha azt mondaná, hogy amatőr játékosokból van a keret, ezek nem tanultak meg még pontosan passzolni sem, és, hogy be kell szántani az egészet, és tiszta lappal újraépíteni 6 éves gyerekekkel, akkor nem maradhatna kapitány, le kellene mondania.
Az nem fér bele, hogy 360 millió forintért elbohóckodik évente, amíg legjobb esetben 10-12 év múlva kap egy jó keretet. Akkor neki is mennie kellene. -
4580693
senior tag
válasz #16514048 #105865 üzenetére
Zidan kedvenc játékosom volt. (Beckham is.. ) Materazzit ugyanúgy el kellett volna tiltani, mert én a verbális erőszakot is "díjaznám". Nálam az nem fér bele a fociba, amit Materazzi művelt. Egymás cirkálása még ok (ahogy tavaj, vagy előtte a védő játékos csodálkozva mondta Messinek, hogy azt hitte, hogy magasabb, erre meg Messi mondta neki, hogy ő meg azt hitte, jobban tud focizni). Az ilyenek beleférnek, de az, hogy azon lamentál valaki, hogy most az anyját vagy a nővérét dugja meg, na ne. Én is vágtam már szájba ilyenért ellenfél játékost.
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #103458 üzenetére
Én meg belelátom. Ennyi. Nekem meg az, nem szimpi, hogy egy független szurkoló meg akarja mondani, hogy mit gondolhatok.
Nem szidtam a Realt (egyéltalán), a bírót (itt), senkit, csak megköszöntem a kapitányunknak, hogy az érzelmeire hallgatott és kiállt az igazáért és csapatáért.
Van otthon egy Buffon oltárom, minden este gyújtok egy gyertyát b+...
[ Szerkesztve ]
-
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #103418 üzenetére
Rohadtul nem érdekel a véleményed, én leírtam az enyémet Buffonnal kapcsolatban. Nekem nem kell bemagyarázni a hülyeséget, söprögess a saját házad táján.
Köszi.
Ha meg nem érted amit mondok, az elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #103405 üzenetére
Még annyi, ezt a választ arra tartogattam, hogy ha vmit vissza írsz, de lehet pont ez a hozzá állás hiányzik az MU játékosokból, hogy feláldozzák magukat a csapatért, minden körülmények között.
GIGI pontosan tudta, hogy vége, ezért kelt ki magából és nem tudta visszafogni magát. Nem érezte jogosnak.
Az ilyen embereket kell megbecsülni, mert Ők jelentik a különbséget. Egyre kevesebb ilyen játékos van.
Neked ecseteljem ezt, pontosan tudod, hogy nálatok kik voltak ugyan ilyenek, nyertetek is folyamatosan...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #103405 üzenetére
Tiszteletem miatt nem mondok csúnyábbat, de QRVA nagy baromságot beszélsz.
A csapat társáért, a mezért és az igazság érzete miatt balhézott.
96. percben CR tizenegyes ellen minden veszve volt sajnos.
Ne folytassuk ezt a témát plz, mert nagyon vissza kell fognom magam, GIGI elő ne legyen véve!!!
Nem érdekel az okoskodás GIGI-vel kapcsolatban, minden mást elfogadok, de ezt nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peti78
őstag
válasz #16514048 #102773 üzenetére
Dicsérném őket, de nincs miért. Másért meg nem jövök ide, minőségi focit nézek, de csak akkor ha véletlenül odakapcsolok, de annyira nem érdekel az sem, hogy szót ejtsek róluk.EZ a szennyestizenegy meg mégiscsak kapcsolódik hozzám annyira (sajnos), hogy hozzászóljak.
Továbbra is ajánlom nekik a kőfejtőt, odavalók.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #102051 üzenetére
Korábban írtam már, mondom hogy direkt csinálják, hogy demózzák milyen körülményes technológia ez, és lám meg is van az eredménye: egy jó ideig nem lesz videóbíró.
Korrupt szarházi banda az egész. Leginkább mégis az a felfoghatatlan számomra, hogy a rühes olajos psg a nejmár transzfer után nem lett minimum 5 évre eltiltva a nemzetközi tornáktól. Persze meglepőnek semmiképp sem meglepő, hiszen az egész uefa katar seggében van
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz #16514048 #101757 üzenetére
Komolyan szánalmas ez. A pálya be van csíkozva a fűnyírással, ott a 16-os egyenes vonala és akkor képesek ilyen ferde vonalat behúzni? A sárga vonal és a 16-os vonal párhozamosa csodálatos, a sárga itt a bíró kezétől indul kb 16 métertől a másik oldalon meg kb 17,5 méternél végződik.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #101757 üzenetére
Annyira biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálják.
Azt akarják demózni, hogy mennyire körülményes ez a technológia, meg sem lepne ha emiatt elmeszelnék, de minimum az a cél, hogy minél jobban elhúzzák.Múltkor is mi volt az FA kupában, kb. 2 percig a mutatóujja a fülhallgatóján a bírónak, majd jött a konklúzió, hogy inkább megnézi a visszajátszást. Elsétált az oldalvonalra és legalább 2 percig nézegette a tök egyértelmű jelenetet egy TV-n, és ez csak egy volt a több közül azon a meccsen. Végül 4 percet hosszabbított.........
Ennyire retardáltak nem lehetnek, ez 100%, főleg abban a világban amiben már évtizedek óta szubatomi részecskéket gyorsítanak fénysebességre és ütköztetnek, ahol az űrből vizsgálják a kozmoszt félelmetes részletességgel, de egy kibaszott faék egyszerűségű játék bíráskodását képtelenek kivenni egy pályán rohangáló korrupt ember kezéből.
Annyira vicces.
Világszerte több millióan nézik egy időben ugyanazt a meccset, ahol a helyzet után néhány másodperccel már mindenki tökéletesen látja legtöbb esetben, hogy mi a helyes ítélet, de pont annak az egy embernek kell dönteni aki a pályán rohangál, és erre nincs lehetősége. És ez a néhány ember védett állatfaj, megkérdőjelezni, bírálni tilos az ítéletét. Hol ott esetenként kupákba, font tízmilliókba, csődbejutásba kerülhet egy-egy helytelen ítélet. -
Ringman
nagyúr
-
fa4hu
őstag
válasz #16514048 #101554 üzenetére
De nem éles meccsen kellene újratanulnia, főleg nem sürgető helyzetben. Vagy tette volna be kezdőnek Alcacer helyett, vagy időszűkébén korábban behozta volna Paolinhot. Egyébként én Messit hoztam volna le. Cutinho helyett, de Valverde nem volt ennyire tökös.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #101405 üzenetére
Tényleg nem a meccs kapcsán ez már lefőtt, de fel vagyok háborodva hogy állnak hozzá a játékvezetők a világ legnézettebb bajnokságának egyik komoly téttel bíró rangadójához.
A videón tisztán hallható, és feliratozva is van, hogy a partjelző elmondja a játékvezetőnek, hogy ha Lovren beleért a labdába, akkor Kane biztosan nem volt lesen. Erre a játékvezető tisztán hallgatóan kijelenti, hogy fogalma sincs, hogy a védő beleért-e, de ő befújja a büntetőt ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #100669 üzenetére
Trackles, interceptions, take ons, key passes, succesfull passes, shots/accuracy etc..vel már nem dicsekedik a szerző Mint komplex középpályás KdB-hez kanyarban sincs
Pogba szürke eminenciás lett a PL-ben, de vitán felül áll, hogy a leghasznosabb játékosa a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #100112 üzenetére
Ez a meccs is csak megerősít abban, hogy Matát elengedni az évtized hibája volt a vezetőség részéről.
(Kabbe Mou)Egyébként a Leicester kontra gólja parádés volt.
Smalling meccs végi megmozdulása meg tiszta tizi volt, szóval a karma működött tegnap.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz #16514048 #99808 üzenetére
Ez hülye.
2015/16-ban sikerült 49 gólt lőnie a MU-nak a PL-ben. A Leicester 20 góllal lőtt többet (kapott gól azonos).
A filozófiája megbukott. Nem voltak eredményesek, nem volt előrelépésnek nyoma se, de legalább még a játék képe is vacak volt.
Maradjon szépen nyugdíjban és fogja be a pofáját.
-
Peti78
őstag
válasz #16514048 #98286 üzenetére
Mi focinemzet vagyunk. Legalábbis ezt sugallja az a rengeteg pénz amit ezekbe a szardarab játékosokba, egyáltalán a fociba ölnek. A játékosaink nagyképűsége a csillagokat nyaldossa.
Teljesen mindegy, hogy svájc a hetedik, mert nincs olyan fociválogatott aki nem tudná elpicsázni ezeket a nyomorékokat. Nem megbántva ezzel a testi fogyatékkal élőket.Persze majd most Storck-ra lesz fogva minden, elfelejtve azt, hogy ez a kutyaütő. semmirevaló banda birkaterelésre sem alkalmas.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz #16514048 #98277 üzenetére
Akkor Svájc focinemzet? Mi az vagyunk. Janem. Vagy de?
Óriási baj van a fejekben. A serdőlő korosztálytól felfelé elzavarnék mindenkit. Focistákat, edzőket, gyúrókat, pszichomókusokat, pályatakarítókat.
Kedden Feröer-szigetek? JUjjujjj
Ha egy kicsit is kedvelném ezt a mai magyar focit, elkezdenék aggódni, hogy a '86-os vb szereplésünk volt az utolsó amit megélek.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
addikt
válasz #16514048 #95516 üzenetére
Fizikálisan nagyon rendben van. Magas, gyors, tud fejelni.
Viszont :
- nem elég ügyes a labdával
- játékintelligenciája a béka segge alattEgy angol középcsapatba jó volt. Valószínűleg a fizikuma miatt még Unitednél is jó lesz a PL-re (de annyira nem ,hogy indokoljon egy ekkora összeget). Nem is tudnám más ligában elképzelni. La Ligában körberöhögnék a védők.
20 PL gól/szezon benne van. Talán azzal megtudja csípni a United a 3. helyet
BL-ben nagyon kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #93841 üzenetére
Csak azon röhög amikor egy mu drukker a pechre vagy a bíróra hivatkozik. Volt ilyen nyilván, de bőven van ott a számla a másik oldalán is, akárhány mu meccset néztem (lehet pont azokat fogtam ki) mindig szerencsével szereztek pontot/pontokat.
Amúgy volt ilyen 20-30 kapuralövéses liverpool is a BR érában, az még nem jelent okvetlenül minőséget.
A keret abszolút top3-as, és jövőre tovább erősödik.
Azért meg mert a saját pénzüket kötik nem tudok haragudni, ők gazdálkodták ki, azt csinálnak vele amit akarnak. Nem állami pénzt költenek vagy úgy mint az olajmeghajtású csapatok akiket egy-egy multimilliárdos egyén tett fel az elit futballvilág térképére..
Ellendrukkerként azért bízom a konzisztens BL nélküli helyezésben, mert ha azt sikerülne még 5-8 éven át megismételni, akkor már megéreznék gazdaságilag Bár szerintem Mou rutinból megveri a csikó Ajaxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest