Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-22 21:35:06

LOGOUT.hu

Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2879) Fogash válasza mcs10 (#2878) üzenetére


Fogash
tag

szerintem egy utólagos okosítás sose lesz olyan, mint az integrált rendszer. A kérdés inkább az, hogy veszel-e (a 150.000 forintos tv mellé) 20ezerért egy android-boxot, vagy 60-70ezerrel drágábban ugyanazon tévé okos változatát?

Nekem a régi "buta" samu plazmához van egy WD TV Live cuccom, aminek a tárvirányítóját már akartam párszor a falhoz b@szni:
- egy led van rajta, ha "gondolkodik", akkor se nem villog, se nem zümmög. Nem tudod, hogy lefagyott-e, vagy csak matekol/tölt?
- két usb csatlakozó van rajta, az előlapiról hajtja a HDD-t, (külön tápos 1TB), a hátlapiról nem. Így elöl állandóan kiórmótlankodik a kanóc, ha meg pendrive-ról akarok hamar mellédugni valamit, akkor a hátulján kell kotorászni.
- a benne lévő okosságok kb 2/3-a nem elérhető (flicker, netfix,redbull tv, stb), de ez csak akkor derül ki, ha megpróbálsz belemászni. tölt-tölt, aztán kinyögi, hogy bocsi, de nálad nem...
- feliratokkal vagy boldogul, vagy nem (még nem jöttem rá a logikára, hogy miért nem látja néha az srt, sub feliratokat)
- teljes böngésző nincs benne, pedig úgy reklámozták, hogy "internet a tévében"
- +1 távirányító a meglévők (tv, dvd, set top box, erősítő) mellé...

A smart samuhoz meg megkapod a smart touch távirányítót, az LG-hez a magic remote-t, amivel azért egyszerűbb az élet. Kérdés, hogy ez neked mennyit ér meg?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.