Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macibook
tag
Sziasztok!
Szeretnem kikerni a velemenyeteket abban, hogy a hetvegi hazba beszerzesre kerulo TVk kozul melyiket valasszam.
A ket versenyzo:
Panasonic TX-L50EM5E
Philips 50PFL3807H
Az aruk nagyjabol hasonlo picivel 200k alatt, de nem tudom eldenteni melyiket erne meg megvenni.
Elore is koszonom a segitseget.
-
Mirman
őstag
Szia, itt egy teszt az input lagról.
-
Jovanny2
őstag
válasz fr3ntzen #3941 üzenetére
Samuból a tavalyiból UE46ES5500 (alacsony input lag, de csak 50Hz panel), UE46ES6100 (magasabb input lag, de Xboxal jó a tapasztalatom szerint, valódi 100 Hz, komolyabb panel és elektronika). Idei modellekből az ES6100 szintjén az F6400, az ES5500 szintjén nem tudom mi áll. Mondjuk nem tudom mi a ráció benne, hogy az F6400 olcsóbb, mint az F5500.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Mankó
veterán
válasz fr3ntzen #3954 üzenetére
47-esben 200 k felső határig játékra is, nehéz ajánlani. LG LM szériákban nézz szét, az még árban beférhet és input lagjuk se rossz.
Különben meg 1-2 oldallal hátrébb nightshadow linkelt 2012-es input lag táblázatot. Olyat keress, ami 30ms alatti, azok az ajánlottak játékra!
Samsungból ES5500-as az ajánlott játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz fr3ntzen #3958 üzenetére
Igaz, hogy a 30ms alatti az ideális, de azt nem egyszerű találni, hogy 100Hz-cel is (és jobb panellel) is társuljon. Ezért írtam, hogy az ES6100 (36ms) tapasztalatom alapján még kitűnően alkalmas pörgős FPS-re is Xboxon (BO2, MW3, stb.). Én, ha most lennék TV vásárlás előtt, akkor (ha már nem beszerezhető az ES széria), F6400-at vennék (40-43ms szerintem még vállalható). Úgy látom, már egész jól lement az áruk.
[ Szerkesztve ]
-
calogero93
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 50"-os TV-t szeretnék, mert az még befér a szekrénybe. Samsung F6500-at néztem ki, most is Samsung TV-m van és árban ez a típus megfelel (max 400e Ft-ot költenék rá).
Egy hozzáértő ismerősöm viszont az LG50LA660S-t ajánlotta, szerinte szebb képe van. Döntően csak filmnézésre használom a TV-t, 3D nem nagyon érdekel, médialejátszóm van (PH A400), plazmát nem szeretnék, 2013-as modellt viszont igen.
Amennyiben tényleg szinte csak a képminőség érdekel akkor ti melyik TV-t ajánlanátok? (Esetleg más típus vagy gyártó is szóba jöhet, pl Sony)
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Macibook #3961 üzenetére
A Panasonic el van maradva a konkurenciától, a Philipsről meg a Philipsesek mondják, hogy 6-os sorozat alatt nem érdemes venni. Ha a jó ár/érték arány a fontos, akkor én Samsungot néznék. A probléma az, hogy a tavalyi Samsungok gyakorlatilag kifutottak, az ideiek meg drágák. Ezért érdemes lenne megvárni az év végét, mert 200k körül nem nagyon van 50-es jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3962 üzenetére
Igazabol most kellene venni es kb 200k van ra.
Az hogy el van maradva a konkurenciatol mit jelent? Akar a Philips akar a Panasonic reszrol?
A kepe egy sima bluray alatt is gagyibb mint a most 7 eves Plazmanak?
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3962 üzenetére
Nem tudsz nekem bokni az egyikre vagy a masikra?
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3966 üzenetére
Ezeknek gusztustalan csirkelab a talpuk...
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3968 üzenetére
Meggyoztel azt hiszem akkor ez 50EH5300 lesz. Koszonom!!!! Nagyon nagyon szepen koszonom!
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3970 üzenetére
NHa ez nem lesz akkor lehet megveszem a Philipset... De szivesebben vennem a Samsungot
-
Macibook
tag
-
Macibook
tag
válasz nightshadow #3973 üzenetére
A garancia lehet a baj vagy maga a termek is gaz lehet? Mar irtam is az embernek.
-
nyurga82
tag
válasz nightshadow #3975 üzenetére
Én házi-mozit meg hangalszettet is magán embertől vettem. Vannak még rendes emberek hidd el.
-
Macibook
tag
Elore nem kernenek semmit, de mar lehet le is beszeltetek rola...
-
fr3ntzen
aktív tag
én mostmar szinte mindennt hardveraprorol veszek multkor vettem laptopot havernak 200 helyett 165ért garival foliásan. szemelyesen vedd át . és ne fizess előre. (hardverapron engem még sose vertek át).
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Jovanny2
őstag
válasz fr3ntzen #3981 üzenetére
Ez részben így van, én is itt üzletelek, ha van valami felesleges, vagy vennék valami kütyüt, DE egyre több itt is, mint a Vaterán, az olyan "eladó", akinek nincs semmilye, csak beszedi a pénzt és a "jutalékát", megrendeli a cuccot a te nevedre (Kínából vagy akárhonnan), és utána a te felelősséged. Na az ilyen nyerészkedő senkiket tiltanám ki, de ezek még semmik azokhoz képest, akik nem küldenek semmit, max. két cserepet. Mert ilyen is volt ám itt nem kevés, legtöbbjük már a hűvösön van, de mindig vannak újabbak. Szóval azért itt is vannak gyanúsak, és itt is vigyázni kell. Persze a PH megbízhatóság jó dolog lenne, ha kötelező lenne, de egyelőre nem az, így lehet pl. nekem is csak ~40 pirosam 150-200 adás-vétel után.
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #3947 üzenetére
Értem... és Köszi akkor át akarnak verni.
-
Gabcsi82
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. (Max 150-160e Ft-ot költenék rá)
32" vagy 40"-os Full HD TV-t szeretnék, legyen 1 scart csatlakozása. USB lejátszás
Jó legyen PS3-PS4 hez is, kicsi legyen az input lag.Én ezt néztem Samsung UE40ES5500. Szerintetek jó lenne nekem?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Real_Necro
veterán
Eltelt egy kis idő. Nem tudom mennyi új infó van az F-es Samsungokról. Ha ~200k-ban gondolkodom mit érdemes választani, 46"ES6100 vagy 46"F6400? Van valami lényeges különbség?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #3985 üzenetére
Kellően lement az ára az F-nek, szerintem abban érdemes gondolkodni. Az a fura, hogy az F5500 drágább, mint az F6400...
-
sec0nd
tag
Szeretnék tanácsot kérni, milyen TV-t javasoltok, nézési távolság: 3,5-4m. Notebookom processzora támogatja a Wireless Displayt, úgyhogy ez a TV-nél is előnyt jelent, ár max 200e környéke. Digitális ktv előfizetésünk van, de nem HD.
Két típust néztem ki: LG 47LM620 és 40" F6400. Ha jól tudom, az LG támogatja a WiDi-t, Samsungról nem találtam infót. Mi a véleményetek róluk, vagy mást ajánlotok? Melyiknek milyen a képminősége?Köszönöm szépen!
-
Real_Necro
veterán
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #3989 üzenetére
Gondolom van, a 6400 javára, elvégre egyel magasabb széria.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Az alábbi Tv-ről van valakinek tapasztalata?
[link]
Sony - KDL-32W650A
Esetleg hasonló árban lévő Samsung jobban megéri?Köszönöm a válaszokat.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Keresztapám kért meg, hogy segítsek neki TV választásban. Egy hálószobába kellene neki LED tv, az okos funkciókat nem nagyon használná, de, ha belefér a keretbe, akkor benne lenne... Max 150ig menne el. Tudnátok ajánlani valamit?
Köszi előre is !
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Kornbal
csendes tag
Sziasztok!
Új Tv beszerzés előtt, állok, úgyhogy gondoltam kérek egy kis segítséget.
Sima mezei TVre van szükségem, semmi csilivili, semmi 3d, semmi smartTV okoskodás
32"es méret, szép kép, ennyi az alapvető igény.A két kiszemelt áldozat egyelőre:
Philips 32PFL3158H
Samsung UE32EH5000Melyikkel járok jobban? Vagy esetleg egyikkel sem, és van helyette kiemelkedően jó választás?
Ja igen, a 100ezres keretet nem terveztem túllépni, esetleg csak ha nagyon muszáj.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest