Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5874) vhw válasza Cooper911 (#5871) üzenetére


vhw
addikt

"Profitéhség kontra balf..ság."

Igazából az öreg rókák már nem sok mindent költenek a játékra... leginkább csak a premium fiókra, lőszerre nem nagyon, mert vagy tudják, hogy randomban semmi értelme, vagy valami jobb klánban vannak és azt a pár "vészelyes helyzetekre" tartogatott gold ammot meg tudják finanszírozni a zsoldból. Premium tankra már nem nagyon költenek, anno megvette a kis Type-ját vagy Löwéjét és legfeljebb akkor nyitja ki újra a pénztárcáját mikor valami személyes kedvenc típust tesznek a játékba.
A nagy zsetont azok az újoncok hozzák, akik rögtön az első héten befektetnek egy vagy akár több 8as prem tankra (egy ilyen "bepalizott" játékoson több havi premium árát fogja meg a WG pillanatok alatt, azon felül, hogy valószínűleg a prem accot is veszi mellé az illető). Ezek profit szempontjából kedvesebb ügyfelek, mint a "megállapodott" öreg harcosok.
Az újoncok miatt nem kell javítani a kisebb-nagyobb bugokat, csak az új content kell, új pályák új tankok, új vackok (festés, duda, madárcsicsergés stb.) Hónapok kellenek, hogy ők is jól kiismerjék a játékot és rájöjjenek bizonyos dolgokra, legfeljebb ekkor kezdenek csak leállni a prem acc vásárlással. De addigra sok-sok újonc jött már a "helyükre" akik majd végigjárják ugyanezt az utat...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.