Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10701) Iron Funeral válasza Atlantis (#10697) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Menj el a heavy ágon, ott könnyebb dolgod lesz kifejleszteni a fegyvereket, plusz addigra összejön annyi free xp amivel tudsz ugrani 1-2 modult a 40 tonnás lócsótányon.

(#10700) virkir: IS-3 meg T-44 volt a háború végére :))

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#10702) jahrn válasza AlexWolf (#10696) üzenetére


jahrn
senior tag

Nezd, akkor vegyunk el mindenkitol mindent ami a 2vh utan lett megtervezve/keszult befejeztett prototipus/kerult legyartasra?
Gyakorlatilag az osszes tech tree vegeterne tier 8-on (egyedul a JT maradna meg tier 9-en) nemelyik mar hamarabb.

+

Egyetertek virkir (#10700) hozzaszolasaval, kulonoskeppen a masodik bekezdessel. Hajra es sok sikert az OP franciakhoz...

(#10703) ollie válasza Atlantis (#10697) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mondj egy tankot, ami jó stockként. Tier 10-est nem ér.

***

(#10704) Atlantis válasza ollie (#10703) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem várom el, hogy jó legyen, csak hogy ennyire ne legyen vacak. Így még lassú is, gyenge a csúzli, páncélja meg ugye nincs.

r1E3S3E7T: Isten mentsen a francia nehéz tankoktól. Lehet, hogy úgy könnyebb lenne, egyetlen tank sincs ott, ami egy kicsit is vonzana. Itt med ágon a Batchat még érdekel, ezért álltam neki.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#10705) vhw válasza ollie (#10703) üzenetére


vhw
addikt

Su-152 :D

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#10706) AlexWolf válasza virkir (#10700) üzenetére


AlexWolf
senior tag

1. Igaz nem csak 2.vh-s tankok vonnak a játékban és sok a prototípus is. De legalább azok annyiban hasonlítanak, hogy egyformán fejlődnek (torony, löveg stb.), szóval, ha szembetalálkozol egy hasonló tierrel, akkor ott már csak a tudás számít, nem az hogy ki tud 10 mp-n belül 20-at lőni (igen, itt egy picit túloztam mielőtt valaki, megjegyzi, tudom hogy egy tár max 6-ot tartalmaz). Az lehet, hogy ez nem egy 2. vh-s játék, de eddig legalább megvolt ez az illúzió, mert pl egy t-54 nem volt ovepowerebb, mint mondjuk egy hasonló tierű bármi.

2. Köszönöm, de elkezdtem az összes francia ágat is az összes egyéb ág mellett, de tier 5-6 után eladtam mindet, mert rühelltem őket (kivéve a 2 premium járművet, amik amúgy is hagyományosnak tekinthetőek, meg pénzt ist adtam értük). Inkább megyek amcsi td-n, a sok egyéb mellett.

3. Mivel azért mentem velük, és rühelletem őket (mint ahogy már fent is említettem ezt), azért van tapasztalatom még ha nem is tier 10-es. Pár dolognak azért örülök, a. hála égnek könnyű őket átlőni, b. mivel könnyű velük játszani, elég sok noob is ezekkel tolja (mivel nem akarok kötözködést, természetesen azokra vonatkozik ez a mondatom, akik NOOB-ok, és nem a jelenlévőkre). De akkor is idegesítenek.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10707) Iron Funeral válasza ollie (#10703) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Tiger II, loltraki, MS-1

(#10704) Atlantis: Pedig az 50 100 az egyik legjobb tank amivel játszottam :)

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#10708) virkir válasza Iron Funeral (#10701) üzenetére


virkir
veterán

A T-44 igaz, hogy szolgálatba állt 44 novemberében de az csak a 44-85 volt azt meg senki nem akarná a játékba :)
Az IS-3-at meg 45-ben a japánok ellen vetették be európában már nem harcolt, ha jól tudom csak a berlini parádén vett részt.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10709) virkir válasza AlexWolf (#10706) üzenetére


virkir
veterán

1.
mert pl egy t-54 nem volt ovepowerebb, mint mondjuk egy hasonló tierű bármi.
Látszik nem régen kezdted a játékot. Tudod volt idő amikor a PantherII meg a Pershing volt az ellenfele.
2.
Na látod nem is annyira opé a francica ág. Tudod amit az egyik tanknál elvesz azt a másiknál odaadja.
3.
mivel könnyű velük játszani, elég sok noob is ezekkel tolja
Ezt annak fényében, hogy egy métert nem mentél velük én azért átgondolnám.
Egyszerűen félelmetes, hogy olyan tankokról alkottok markáns véleményt ami legfeljebb mellettetek áll a kezdőkörben de egy métert nem mentetek velük.
A másik meg nem igaz, hogy még mindig képtelenek ellenük játszani a júzerek inkább elintézik azzal, hogy OPcsitermééértraktákajátékba.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10710) Eagle16 válasza AlexWolf (#10706) üzenetére


Eagle16
addikt

Azt a 19 csatát AMX-12T-vel nem mondanám tapasztalatnak.

Francia tankkal a legnehezebb jól játszani, ezért magas tier-ben főleg közepes tankokban általában jó játékosok vezetik őket. És ezt úgy mondom hogy BatChat-el is van már 180+ csatám.

Engem is idegesít ami kilő, ami sokszor lő ki azt kifejlesztem és megveszem én is. (kivéve SPG)

De nem értem, hogy ha könnyű velük játszani akkor miért rühellted őket...enyhe ellentmondás.

virkir: kívülről nézve az automata töltő valami csodafegyvernek tűnhet, persze azokat az eseteket elfelejtik mikor épp töltés közben kapnak el egy francia tankot és még köpőcsővel is átlövik. Csak ezek az 1. vs. 1 szituációk maradnak meg mindig, hogy én 1-et lőttem ő meg 6-ot...

Akkor itt elmondom a nagy titkot: 1 vs. 1-ben a francia tanknak van előnye, ezért nem rambózunk egyedül. A magányos célpont az ínyenc falat egy francia tanknak.

[ Szerkesztve ]

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#10711) AlexWolf válasza virkir (#10709) üzenetére


AlexWolf
senior tag

1 Igen sajna tényleg 24 nappal később kezdtem a játékot mint Te, még 2011 májusában. Szóval hozzád képest tényleg egy senki vagyok.

2. Én nekem nem tetszenek! És kész. Utálom őket.

3. Még mindig igaz az ,amit eddig is kb 10x leírtam. Max tier 5-6-os francia tankjaim voltak, azokkal mentem és azok nem tetszettek. Ha feljebb is ugyan az a tendencia marad, akkor szerintem előrevetíthetem, hogy azokkal milyen lehet a játék. A többi ág alapján.
Csítert én meg sem említettem, soha nem csiterezek, mert ebben a játékban, hála az égnek elég nehéz csitelni. OP-t tartom, "miért vannak a játékbant" is tartom.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10712) Stauffenberg válasza Atlantis (#10704) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én a franciázást (félreérteni ér) feladtam az AMX40 körül... egyszerűen borzalmasan lassú, lomha és a legnagyobb ágyú nélkül SEMMIT nem lehet vele megsebezni, még egy Loltraktor is kinevet ahogy a századik lövés pattan le róla. Ki van fejlesztve teljesen, így már tud lékelni, de nem érzek késztetést a használatára.

Ehhez képest még az M3 Lee is kevesebb szopást tartogatott, pedig anno nagyon utáltam, mert nem szeretem a TD játékstílust.

(#10713) forras2 válasza virkir (#10708) üzenetére


forras2
őstag

"Harcolt" Stalin 3-as tank Európában. 1 megmaradt Német naplóban említik, hogy az egyetlen megmaradt védő tigrist stalin 3-as tank lőtte ki! Nem tudom melyik város volt, de Németországban volt 45 márciusában.

(#10714) virkir válasza Eagle16 (#10710) üzenetére


virkir
veterán

Most nekem mondod?
Nem is tudom lassan egy fél éve bent vannak de még mindig nincs pl esze egy 10k kört futott játékosnak, hogy számolja mennyit lőtt a francia mielőtt visszabújt a fedezékbe és rámenjen ha láthatóan üres a tár.
Az meg szvsz bármilyen tanknál alap, hogy egyedül nem rambózunk.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10715) virkir válasza AlexWolf (#10711) üzenetére


virkir
veterán

Ha így van, nem néztem meg mióta játszol, akkor meg még nagyobb csacsiság volt amit írtál mert a T-54 csúnyán-durván OP volt amíg ne jött az E-50 meg a patton.

Se velük se nélkülük, most akkor, hogy is van ez?

Megint csak az önellentmondás vagy micsoda. Ha vele mész azért szar, ha szembe jön akkor meg azért.
Ja és T5-6-ból le tudtad szűrni, hogy milyen a high tier. Lottószám jövendölést vállalsz legalább 90%-os találati aránnyal?
Komolyan nem értelek.
Ha annyira hüjjebiztos OP tankok akkor már csak azért kéne egy a garázsba, hogy félkómás állapotba leszaromcigit pöfékelve is alázhassam a többi játékost. Nem?

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10716) Eagle16 válasza virkir (#10714) üzenetére


Eagle16
addikt

A végét azt nem neked írtam természetesen.

Ahogy írtad, senkinek sincs megtiltva hogy megvegyen egy adott típusú tankot, ha akkora OP ahogy kívülről látszik, akkor tessék megvenni, menni vele 100 csatát és berakni azokat az OP statokat.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#10717) AlexWolf válasza virkir (#10715) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Nekem nem tetszenek! - még 1x kiemelem. Mentem velük nem tetszettek. Ha szembe jönnek ugyan úgy nem tetszenek...Mit nem lehet ezen érteni.
Oké kimondom: ha akar menni velük valaki, és jól érzi magát/jól játszik velük, akkor tegye. De ettől még nekem nem kell, hogy tetszenek. És nem is teszik, mert nem szeretem őket, akár én játszok velük, akár ellenem játszanak velük.

Van akik az artykat utálják,és vennék ki a játékból őket. Nekem az artykkal semmi bajom, de a francia tankokat nem szeretem.

Remélem így már vili.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10718) vbbb


vbbb
őstag

7.5 patch = 90% vereség + 9% döntetlen + 1% győzelem

Körülbelül, ha jól számoltam.

Egyébként már unom, hogy mindig az új típusú 1 zászlós pályákat adja ez a tetvedék....

[ Szerkesztve ]

(#10719) Joe.36


Joe.36
addikt

Ez normális ?

.

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#10720) virkir válasza AlexWolf (#10717) üzenetére


virkir
veterán

Egész más ha így írod le.
De ugye egy tank nem attól OP ha neked nem tetszik.
Van jópár ami nekem se tetszik ha szembe találkozok velük de attól még egyik sem OP csak én nem szeretem mert vagy nehéz kilőni őket vagy csak még én nem éreztem rá hogyan kell.

Joe.36
Ha az arty partira gondolsz akkor...
Nem. Mert tudnék ötletelni kivel, mit, hogyan aki nem képes berakni egy rohadt arty limitet.
Igen. Mert a mostani MM szerint a 8-as arty-k kizárólag top csatába mehetnek 10-es tankokkal.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10721) Fel


Fel
addikt

Eljött az este és a sorozatos vereségek ideje...

Defeat
Battle: Ensk 2012. augusztus 8. 22:26:08
Vehicle: T30
Experience received: 1 006
Credits received: 54 274
Battle Achievements: Defender (4990 sebzés, 10 lövés, 9 találat, 5 kill)

Egész nap egész jól ment a T30-cal:
8:45-től 11:15-ig 5 győzelem, 1 vereség;
Du. fél 4-től 5-ig 7 győzelem, 2 vereség;
20:50-től ezidáig 2 győzelem, 5 vereség....

Szerintem kijelenthető, hogy az idióták változtattak a szokásaikon és inkább este bújnak elő.
Ebben a legutóbbi vereségben is a top tankunk, egy E-50M halt elsőként. Hősi halál volt. Város szélén átgázolt az ellen oldalára, ahol kinyírt egy artit, majd szétverték. GJ!! Így kell ezt!

Korábbi gyöngyszem... Látható, hogy ezek az új játékmódok nagyon megkavarták néhány ember fejét. Pár csatával ezelőtt, El Halluf, standard mód (!), és az ellen két top tankja (E-75 és M103) megy az encounterben megszokott sziklához. Foglalni... Nem éltek sokáig. De ezt legalább nyertük, mert a túloldalon volt a több hülye.

--------------------------------------------------------

Francia csíter tankok...

Ezt pár napja kaptam:

Pedig nem is én lőttem ki, hanem egy IS-7. Ő meg egy lövéssel szétkapta a láncom és a lőszerrekeszt. Akkor csíter Patton??

-------------------------------------------------------

Joe.36: Hivatalos fórumról egy kép: [link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#10722) Joe.36 válasza Fel (#10721) üzenetére


Joe.36
addikt

Nagyon durva....

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#10723) virkir válasza Joe.36 (#10719) üzenetére


virkir
veterán

Na itt is a mostani MM.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#10724) Fel


Fel
addikt

Apropó T30...
Aki lenyomott vele egy-/két (vagy több-)száz kört, írja már meg hogyan alakult vele az átlag sebzés.

Eddig 208 csatánál tartok és 2430 az átlag, amit kicsit kevésnek érzek... (kezdettől fogva 155-össel)
Object 704: 40 csata, 2587 (végig BL-10)
JT: 82 csata, 2361 (ezt kellett fejleszteni; rövid és hosszú 128-assal vegyesen)

virkir: HOW DARE YOU?! Limitálni az artisták számát?! Namégmitnem. Elfogyna a játékosbázis...
Pedig szerintem ez egy olyan dolog lenne, amit mindenki újjongva fogadna. Korlátozhatnák szépen három per oldalban (prémium platoon miatt), és mindenki heppi.

[ Szerkesztve ]

(#10725) vbbb


vbbb
őstag

Ééééééés még mindig az kívánom, hogy ba****** meg az összes wot-os játékfejlesztőt egy talicska majom! Ez tényleg nem normális amit ez a 'balance' művel! :((

(#10726) ollie válasza Fel (#10724) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

802 csata, 2344 átlagsebzés. A csatákból olyan 500, még tier 10-esként volt vele, akkor ment a legrosszabbul, mert akkor haltam vele a leggyorsabban.

A legjobban akkor ment, amikor TD vonalba tették, mintha a 7.5-tel valamit változtattak volna, mert rosszabbul megy a patch óta. Amikor top TD volt, egyszerűen imádtam, most már alig várom, hogy meglegyen a t10-es TD. Nem tudom, hogy számít-e neked, a találati arányom 82% (ebből látszik, hogy elég pontos az ágyú, pedig sokan panaszkodnak rá, bár ha ez rossz a többi TD-hez képest, akkor nem szóltam).

A lényeg, hogy nem vagyok pro játékos, így gondolom te jobb eredményt tudnál elérni vele, de azért gyűjtöttem vele 4 Bölter-t meg egy Bilotte-ot.

***

(#10727) marked one94


marked one94
őstag

Ma vettem egész jó tank, hülye voltam hogy csak most vettem meg. Ez a tank OP t6ban nem is kicsit...

You'll Never Walk Alone

(#10728) Murder3 válasza Eagle16 (#10710) üzenetére


Murder3
addikt

mennyire istentelen az ha vkit nem érdekel egy tank ami k9lőtte vagy csak nem megy neki vele...persze mintha csak az lenne a magoldás h vedd meg és akkor meglátod h mennyire nem egyszerű az...
és kit érdekel. ok nem egyszerű..ettől még unfair lesz bizonyos helyzetekbe, mert az h mondjuk speciel nekem nem megy xy tankal..

leírtam sg-n pont a te hsz-edre válaszolva, n ezt gondolom erről.

engem ez h vedd meg aztán meglátod nem győz meg ennek az ellenkezőjéről..

jó ok megveszem és konstatálom h iszonyű szarláma noob vagyok a tankal, akkor ebből levonhatom azt is h na jajj de jó hisz mindenki ilyen szarláma noob lesz az adott tankal?

ugyan az erről a véleményem mint arról h ha játszunk egy tankal abból messzemenő következtetéseket lehet levonni és csak akkor ha játszunk vele, ergó ha ellene megyünk jó sokat akkor minimális belelátásunk sincs...szerintem ez is hülyeség.

tankokat úgy sokkal jobban össze lehet objektívan hasonlítani, ha ellenük játszunk, mint h velük...
mert kitudja h az ellenfeleink mivel lőnek ránk,hogy céloznak, ellenbe ellenük pl sokkal jobban össze lehet vetni h hány szituációba van ennek előnye ezzel szembe.

(#10729) Atlantis válasza marked one94 (#10727) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem OP, de tényleg jó gép, én is szerettem, igaz a vége felé már nem ment olyan jól vele. Vagy a patch-ben buzerálták meg ezt is vagy én felejtettem el vele játszani. Pedig az új MM kedvez neki, előtte simán bekerült T9-be is.

A KV-13 viszont...nos, nem tudom, a patch előtt milyen volt, de most még fullosan se igazán jön be. Szerencsére nem kell sok vele a T-43-hoz, ami viszont ahogy hallom, megint egy vacak lesz. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#10730) emre válasza Antonius1978 (#10689) üzenetére


emre
veterán

ment privi ;)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#10731) emre válasza Fel (#10724) üzenetére


emre
veterán

Azokat meg golyó általi kötélre ítélném akik 3 artyval mennek szakaszban. :U

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#10732) Jamboo529 válasza emre (#10731) üzenetére


Jamboo529
senior tag

Az úgy tényleg hülyeség. Max 2 artyval szoktunk menni, meg van egy tank (általában top tank) aki hátul marad és véd minket :D :)) :D

Murder3, és mindenki:

Egyezzünk meg abban, hogy nincs OP tank, csak OP játékosok, akik jobban bánnak ugyanazokkal a tankokkal, amiket mi is vezethetünk. :)

[ Szerkesztve ]

(#10733) KaLeun


KaLeun
senior tag

Tegnap elkaptam a fonalat a JgPzE100-zal, sőt volt egy Murovankai Encounter ahol még egy körülöttem cirkáló balfasz T110-et is sikerült kitrükköznöm, az odaérkező 160hp-os T62A már nem...

Megyek vele még pár kört aztán elteszem cw-re, jó lesz ha kinullázódik a többi t10 tankom.

Cila

(#10734) Antonius1978 válasza forras2 (#10690) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nem tudom fog-e menni...Eloszor nem tudtam az XP-t visszatenni, a kek halal jott elo.
Utanna tettem Ubuntu-t, aztan vegul rakinlodtam a 7-est.
Az XP-t ugy sem tudtam feltenni, hogy kivettem a monitorkartyat es a 2x2 giga memoriat, visszateve a regi 1 gigas memoriat.

(#10735) AlexWolf válasza KaLeun (#10733) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Tegnap engem úgy megijesztett egy JgPzE100, hogy egyből eldurrantam.
Himmelsdorfon T28 Prot-tal kigurultam az egyik keresztutcán olyan 45 fokban, erre rám lőtt. Volt nagy öröm és bódottág, a srácok ugráltak ki minden irányba integetve, hogy megadják magukat!
Na remélem, ha elérem a T110-et én is tudok majd ilyet.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10736) Antonius1978 válasza Timyyy (#10693) üzenetére


Antonius1978
addikt

Timyyy : itt nem ertem pontosan melyik eljarasra gondolsz.De vegulis mindegy, az alabbi miatt -->

VBBB : igen leszedtem vagy 6-7x, torrentel, anelkul, egyszer meg a 7.1-est is, az sem ment.
Egyertelmu, hogy itt mas a gond.

Kozben Emre is javasolt valamit, meg ugyanitt a Prohardveren is irtam egy masik forumba, ott is javasoltak ezt-azt.

Remelem hogy valamelyik csak megoldja a gondom, es en is meg tudom nezni hogy milyen az uj 7.5

(#10737) Skyhunter válasza Fel (#10721) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Ez melyik dmg panel, ami fent van neked?

(#10738) AlexWolf válasza Skyhunter (#10737) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Itt megtalálod. Az egyik Bionic van neki fent.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10739) Re-Tech válasza Antonius1978 (#10736) üzenetére


Re-Tech
aktív tag

Van egy rossz hírem, nekem volt már hasonló esetem CRC hibás tömörítésekkel.
Gyakorlatilag egy 50 állományból álló 700 megás fájlt nem tudtam hiba nélkül kicsomagolni, ráadásul mindig máshol hibázott. Ezt próbáld ki te is, ha ez a szitu akkor lehet ballagni a boltba új winyo / SSDért... Cache memória halt meg.

(#10740) Antonius1978 válasza Re-Tech (#10739) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hmh, mar sok otletet kaptam, hogy mit, merre nezzek, ellenorizzek...
Azokat azert megprobalom, de ha nem mukodik semmi, akkor valoszinu hogy neked van igazad, azaz mar lehet hogy mar most igazad van. :D
Ebben az esetben viszont marha nagy szerencsem van, mivel a vinyora 5 ev garanciat kaptam, es csak 4 es fel ev telt el azota, akkor azonnal irok nekik es csereljek ki :C

(#10741) ollie válasza Antonius1978 (#10740) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Én is megerősíthetem, hogy a CRC hibák tipikusan memóriahibákra vezethetőek vissza. Lehet, hogy a cache ment ki a vinyóban, de az is lehet, hogy a fizikai RAM van már a halálán.

***

(#10742) Chris0321 válasza AlexWolf (#10738) üzenetére


Chris0321
addikt

Feltettem az egyiket, de a damage panel valamiért nem működik, pedig előtte i volt fenn egy és az jó volt. Egy az egyben átmásoltam mindent és felülírtam azokat amik benn voltak. Nem tudod mi lehet a gond?

(#10743) vhw válasza Murder3 (#10728) üzenetére


vhw
addikt

Na azért az kicsit erős, hogy sokkal jobban össze lehet hasonlítani tankokat ha nem is mentünk velük egyáltalán.
Bizonyára külső szemlélőként sejtésed lesz róla, hogy az adott tank mennyi kritikus találatot kap, mennyire akadályoz/segít az ágyú kitéríthetősége, milyen a gyorsulása-mozgékonysága (akár különböző talajokon is), a méretéből adódóan hol-hová fér be, milyen fedezék mögött tud megbújni, a gyakorlatban milyen az ágyú célzási ideje-újratöltése stb.
Na ezeket mind le tudod mérni, csak mert játszottál ellenük. Ééértem...

Az meg hogy valakinek nem fekszik valami tank, amiről persze váltig állítja, hogy OP, akkor ez nem azt bizonyítja, hogy azért mégis szükséges valami tehetség a kérdéses géphez? Nem instant kapja az 'I WIN' gombot.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#10744) Antonius1978 válasza ollie (#10741) üzenetére


Antonius1978
addikt

Kiprobalom, visszarakom a regi 1 giga ramot, a 2x2 meg kiveszem.Ha az nem oldja meg, akkor milyen modszerrel tudom leellenorizni a vinyo cache-et ?
A 2x2 giga az viszonylag meg uj, a tavaly osszel vettem... :U

(#10745) Snakeiboy válasza ollie (#10741) üzenetére


Snakeiboy
aktív tag

Miutan parszor agybajt kaptam az elmult idoben a csodajatekosoktol, rajottem ket fajta letezik:

1, Nagyon gyorsan beall egy szikla/haz/bokor moge a TOP hevy tankjaval tobb szellemi tarsaval es egesz addig jol erzik magukat amig a latomezojukbe egy piros tank kerul. Ugyanis ekkor eszeveszett menekulesbe es/vagy sziklan keresztul a celpontfele elkuldenek egy kis puskaport. Addig meg sem alnak a teveknysegukkel mig valami ellenfel a rohat OP tankjaval ki nem lovik oket es ekkor az ellenfelnel mindenki Cheater, a sajat csapataban meg mindenki noob.
Elettartam altalaban: 30sec -> 90sec.
Leadott loves: 0-99
Okozott sebzes: 0

2, Elindul nyil egyenessen az ellenseg bazisa fele es amint meglassa az elso ellenseges tankot, nekiront. Az sem erdekli baratunkat hogy kb 1secel azutan hogy feltunt az elso ellenseges tank es O nekiramodott, meg masik 3 minimum egy tierrel magasabb ellenseges tank jelenik meg elotte ugy hogy O tokeletes celponot nyujt nekik.
Elettartam altalaban: 30sec -> 90sec.
Leadott loves: max 2 (ha francia forgotaras akkor : 3)
Okozott sebzes: atlag 0-100HP

Ezen elemzesem utan kijelenthetem hogy en inkabb a 2. verziobol kerek a WGtol ha lehet, mert itt legalabb van nemi esely hogy megkarcolja az ellenseg tankjat es bespottolja oket nekem :).

Miert?????

(#10746) D.Orion


D.Orion
veterán

Csak azért, mert az elmúlt pár napban ilyen bazi sokat panaszkodtok(konkrétan másból sem áll a topik). Itt egy ellenpélda amikor az ellenfélnél volt ok a panaszra:

Számomra abból a szempontból volt szerencsétlen a csata, hogy ez volt az x2 round...

(#10747) Sanya válasza D.Orion (#10746) üzenetére


Sanya
nagyúr

tegnap nyertem meccset 10%-ra jósolt nyerési eséllyel, illetve vesztettem 75-ra jósolttal :)

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#10748) AlexWolf válasza Chris0321 (#10742) üzenetére


AlexWolf
senior tag

A linkelt oldalon van egy ilyen sor a telepítés leírásánál:
"FIGYELEM ! : Abban az esetben ha cserélgetjük a DM paneleket, mindenképpen először szedjük ki a régi elemeit, ne bízzunk a sima felülírásban. Van olyan panel ami használja a .TL fájlt vagy az XML fájlt is, de van amiben nincs benne. Ha bent felejtjük a régit, vagy ami nem kell az problémát okozhat."

Nem tudom megtetted ezt, de lehet ez a probléma. Nekem a bionic v6-os van fent és tökéletesen működik. Igaz mielőtt én felraktam nem volt előtte semmi ilyesmi fent, szóval nekem nem kellett törölgetnem.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#10749) joergie válasza Fel (#10724) üzenetére


joergie
őstag

T30 231 csatával(tegnap adtam el) 2441 átlag dmg(nagoyn gyengén keztem, első 50-70 csata után 40% win ratio, átlagdmg-re nem emlékszem).
obj704 2319 átlag dmg 533 csata után, de 250-300nál még 2000 alatt volt, mert akkor még lowskill voltam(ez volt az első cwképes tankom 1 éve).

Szokni kellett a T30at miután tier9 TD lett, de ha ráérzel lehet vele tolni sorba 3500-4500dmg-s köröket. nekem 8k volt a max :) és nem vittem companyba se, platoonba se nagyon. Sőt még 5 sniperom is van vele, pedig ha egy csatában 10et lövök az már nagy teljesítmény, nemhogy sniper medál :D

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#10750) D.Orion válasza Sanya (#10747) üzenetére


D.Orion
veterán

A képen a tankokon van a hangsúly nem a %-os értéken, az amúgy is hülyeség. 3 jó játékos platoon-ban képes megnyerni szinte bármilyen meccset ha az ellenfél béna.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.