Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122883) kezo0


kezo0
addikt

Szóval voltam tegnap szerződést hosszabbítani személyesen, Vodafone-kirendeltségen (Bp., Westendben).
– A vezetékes telefon marad, nekem arra családi okokból szükségem van: Nonstop L – 2000 Ft.
– A tévé az eddigi HD Plus + külön fizetett extra Filmbox Pro csomag helyett HD Max lesz, amiben eleve benne vannak a Filmbox Pro csatornák, és ehhez már jár a FilmBox+ streaming-szolgáltatás is. Marad a HBO MaxPak, és marad a 2 db Vodabox + 1 db mediacard. Ez így együtt: 6530 Ft.
– Internetben marad az 500/22-es Internet L: 2863 Ft.
Ez így együttesen havi 11 393 Ft lesz, ami kb. 600 Ft-tal kevesebb, mint amennyit eddig fizettem, és elvileg egy FilmBox+-szal többet kapok, ami eddig nem járt.
Persze vannak problémák:
1. Regisztráltam a FilmBox+-ra, de ott nincs olyan opció, ahol be lehetne állítani, hogy én a Vodafone-os előfizetésem révén vagyok jogosult használni a szolgáltatást. Jelenleg bármit el akarok indítani, kiírja, hogy fizessek rá elő havi ezerszázmittudoménmennyi forintért.
2. Tegnap óta 4 db e-mailt is kaptam a Vodától, mely szerint rögzítették az újonnan megrendelt szolgáltatásaimat, és az ezzel kapcsolatos szerződéseket a My Vodafone fiókomban találom, a Dokumentumok alatt. Ott viszont csak 3 db régi szerződés mutatja magát – a dátumozás alapján azok, amelyeknek közelgő lejárata miatt tegnap meghosszabbítottam az előfizetésemet. És ez a három dokumentum sem kattintható, csak a címük jelenik meg, de nem tölthetők le, nem olvashatók el. A most kötött új szerződések viszont – amelyek fellelhetőségéről több levélben is értesítettek – egyáltalán nem jelennek meg sem ott, sem máshol a fiókomban. :(
Persze lehet, hogy van egy átfutási ideje, míg ezeket a dokumentumokat feltöltik oda, csak akkor miért bombáznak meg 4 db levéllel is, hogy hol lelem az új szerződéseket? Megjegyzem, a UPC idejében ilyen esetben percekkel azután, hogy elköszöntem az ügyintézőtől, már jöttek az új szerződések, e-mailhez csatolva…

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.