Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122073) kezo0 válasza cocka (#122071) üzenetére


kezo0
addikt

Gondolom, akkor nincs androidos mobilod, amin megnézhetnéd – de sebaj, én most az iPademmel lefotóztam a droidos mobilomon futó VTV appot:

Na, ha ott fent az állóképen megnyomod a Play ikont, akkor abban az ablakban elindul a lejátszás. Így értendő a portrait mód, nem úgy, hogy a 16:9-es kép teljesen kitölti a 9:16-os (sőt, esetemben 9:21-es) képernyőt, hiszen az fizikai képtelenség lenne. Az a lényeg, hogy akkor is nézhesd a műsort, ha valamiért épp álló helyzetben tartod a mobilt. Ha ilyenkor fekvőbe forgatod, akkor a kép is azonnal fekvő lesz, és kitölti (ill. nálam majdnem kitölti) a teljes képernyőt.
És ez az, ami minden hangzatos bejelentés ellenére továbbra sincs az iPadOS-en, mert ott az EPG is csak landscape-ben érhető el, és bármilyen műsor lejátszása is csak landscape-ben működik. (Csak akkor nézhető egy műsor az álló helyzetű iPaden, ha lebegő ablakba teszed, egy másik futó app fölé, de akkor a kép szélessége nem éri el a kijelző szélességét, szóval az nem egyenértékű a portrait móddal.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.