Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28574) RR-13 válasza Gallmix (#28571) üzenetére


RR-13
őstag

Lehet beszélni egy hírről a Topikban, ha közvetlen érintve vagy már, ki lehet beszélni egy bankkal kapcsolatos hírt, de te ezt rendszeressé tetted úgy, hogy nem főirány ez itt.

És tévedés, nem mással van bajom. Pl. én kb. soha nem olvasom el a híreket, amit beraksz ide.
Több oka is van. Viszont néha azt gondolom, hogy direkt nem teszed OFF-ba, pedig már több esetben is kértelek.

Egyébként roppant egyszerű a válasz:
Minden Topik valamiről szól, amihez nem tartozik más fő irány, ahogyan ide nem tartozik, hogy RENDSZERESEN hírek legyen megosztva ON-ban, és az sem, hogy a Gránitnak mennyi volt a nyeresége! Igaz :F

Te azt akarod megmagyarázni, hogy amiben benne van a bank szó, azokkal kapcsolatos hírek, infó stb., minden ide tartozik, de ez egy óriási tévhit.

Idézem az összefoglaló ide vonatkozó szövegét:

"Ezen felül a Bankokkal kapcsolatos - a számlatulajdonosokat is érintő - fontos változások, díjemelések, hirdetmények, karbantartások, internetbank hibák, és a bank által kiadott alkalmazások megbeszélése is ide tartozik!"

fontos változások:

Amennyiben a bank ad ki tájékoztatást az AFR2-ről, és azt a hirdetményt, vagy magát a banki oldalt linkeled, akkor az úgy rendben van ON-ban is.

És, akkor, ha azt fórumszerűen teszed, tehát leírod, hogy jön az AFR2, mert a bank kiadta a hirdetményt, és az miért lesz jó a bankszámládnak, mert akkor ez+az lesz, stb.
Viszont a fontos változást nem hírportál átemelt hírének továbbításával kell minden esetben egy fórumban megemlíteni, hanem a konkrét hír továbbítása nélkül vagy, ha van link is, akkor azt viszont OFF-ban.

Amennyiben szó szerint idézel egy hírből, akkor meg kötelező a hírportált megjelölni, mint forrás.

Remélem látható a különbség aközött, amiket leírtam, és aközött, amit te csinálsz hetek óta, hogy sok esetben csak bedobod a hírt és elmész...

Fogalmazhatnék úgy is, hogy nem kell teleszemetelni NEM banktól származó hírrel a Topikot, de ezt eddig nem írtam, csak azt kértem, hogy legyen OFF-ban, mert nem mindenkit érdekel, és direkt nem linkelem a korábbi más hsz-ét, aki bizony célozgatott már erre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.