Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Arch Linux

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-02-28 11:06:49

LOGOUT.hu

Arch Linux topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2996) Aureal


Aureal
senior tag

Köszi mindenkinek!
Akkor az Archot kihagyom. 2006-ban a suliban próbáltunk felrakosgatni még Fedora, Ubuntu distrokat, de mivel az informatika tanárunknak is beletört a bicskája, végül külső segítséggel egy UHU Linuxot állítottunk be servernek. Természetesen azóta már semmire nem emlékszek az egészből, csak hogy egy hétig szopott az osztály a tanárral együtt az akkori Linuxokkal, ezért írtam hogy 0 a tudásom belőle. ;)
Amúgy érdekesek ezek a tanárok. Volt egy emelettel feljebb egy Unix ismereteket oktató, "őrült professzor" kinézetű tanár. Tőle is kértünk segítséget, de ő annyival elintézte, hogy: "a Linuxszal őt hagyjuk békén, mert az egy tákolt valami, nincs rendesen megírva". Itt ment el a kedvünk anno az egésztől. :)
Azért gondoltam, azóta hátha jobb már a helyzet e körül.
Amúgy kösz a biztatást, de valóban nem az a parancssor kedvelő kezdő vagyok, jobb szeretem ha gui-n kell kikattintgatni gyorsan ami kell és csak nagyon hard dolgok miatt kell a terminalhoz nyúlni. Emléxem az Ubuntunál akkor még a monitor képfelbontását sem lehetett kisakkozni, csak valami 80000 soros fájlban lehetett átírogatni dolgokat, hogy ne 640x480/50Hz-en pislogjon. Na ezután jött az UHU, csak azt már nem fejlesztik ha jól tudom.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Arch Linux
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.