Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
sto1911
veterán
Az Orange-nel eleg csak a blokk a garihoz?
-
piroe
csendes tag
Na most előkerült nekem egy hiba (ha egyáltalán ez az). Az történt ugyanis, hogy este beállítottam az ébresztőórát 6 30-ra, és sikerült elaludnom mivel nem csörgött...amikor felkeltem, és megnéztem, mikor megnyomtam a készenléti gombot az előjövő óra 1 52-t mutatott, majd hirtelen átváltott a pontos időre. fancy widget volt fent, most letöröltem, a beállításokba meg beállítottam, h ne frissítsen soha időt, és dátumot, most kíváncsi leszek, lesz e gond vele...

Valaki erről tud valamit?

-
TBc001
csendes tag
Bocs, hogy megkérdezem biztos volt róla már szó, de lusta vok. A gardiens hiba szoftveres, vagy hardveres probléma? Telefon vétel elött állok, ez is érdekelne, de én 500 ft-ért sem akarnék gyárilag hibás telót venni, ha viszont egy gyári frissítés megoldaná akk addig kibírnám.
-
Gekki
csendes tag
Üdv!
Két hete van Blade-m.
Olvastam néhol a képernyőhibákról, de megnyugvással töltött el, hogy az enyém nem hibás. Viszont tegnap este észrevettem egy erős fehéren ragyogó pixel-t. Az az érdekes most sem észrevehető, tehát senki nem szúrná ki. Egy olyan alkalmazás futtatása közben vettem észre aminek hófehér háttere van, most már zavaró, mert tudom, hogy hol van és feltűnik azonnal, ha a háttér elég világos.Tipp a képernyő ellenőrzéséhez:
- full fényerő bekapcsolása
- villany leo, vagy sötét helyiség
- fehér háttér,Az értesítési terület legördülő menü alja is elég világos, így azt lassan lehúzva végigpásztázhatod vele a képernyőt.
Azért írtam le ezeket, mert lehet van képernyő hibád, csak nem vetted észre, ahogy én sem hiába olvastam róla.
Csináltam képernyő mentést is, gondoltam beszúrom, de szoftveresen fényképezi a képernyőt így persze nem látszik rajta a pixelhiba.
Hátha segítettem_
-
piroe
csendes tag
Na most előkerült nekem egy hiba (ha egyáltalán ez az). Az történt ugyanis, hogy este beállítottam az ébresztőórát 6 30-ra, és sikerült elaludnom mivel nem csörgött...amikor felkeltem, és megnéztem, mikor megnyomtam a készenléti gombot az előjövő óra 1 52-t mutatott, majd hirtelen átváltott a pontos időre. fancy widget volt fent, most letöröltem, a beállításokba meg beállítottam, h ne frissítsen soha időt, és dátumot, most kíváncsi leszek, lesz e gond vele...

-
sto1911
veterán
Amugy a kinti OSF csak neten rendelve 85, boltban uugy 100. Tegnap vettek kinn egyet, onnan az info.
-
volaci
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn megkaptam én is a telefont és nekem is hibátlan a kijelzője...

-
donciccio
csendes tag
feltettem az ES File Explorer-t. ez úgy néz ki müxik. a játékot is köszi,most töltöm.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
donciccio
csendes tag
kellemes reggelt mindenkinek. kedden vettem meg a blédemet,és nagyon tetszik
igaz még soha nem volt okostelefonom. igo jól megy rajta. nekem teljesen gyári rajta minden. az nfs shift néha szaggat,de engem nem annyira zavar. kicsit megszenvedtem a telefonkönyvvel,de meg oldottam. még szoknom kell az érintő kijelzőt. tutin megy a wi-fi is,haveromnál ki tudtuk próbálni.vlmi biliárdos játékot keresek,meg 1 jól használható fájl kezelőt. az astro-t néztem,de nem találtam működő verziót.
-
derrik
őstag
AZ alpha4-ben van FM rádó?
-
rdi
veterán
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Nokia >> Android telefonkönyv: -
Glatius
őstag
Két láma kérdésem is lenne:
-A címlistát hogy tudom a gmailban szinkronizálni? A telóra bármit leszed, visszafelé semmi nem történik.
-Létezik jól működő qwertz billentyűzet? -
asturel
őstag
alpha4-es romban tenyleg mukodik cellainfo/wifi alapu helymeghatarozas? Osszeneztem az alpha3-al es csak a framework resources-ban kulonbozik. (semmi lib vagy apk)
-
Zozoka73
tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Kopp-kopp, maradjon is így, és legyen ez a jellemző az újabbakra!

-
maláj
addikt
egyre inkább tetszik a mobil
sanszos, hogy a "fa" alá megérkezik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Murderer69
őstag
nah megvan a vas és én is a mákosok táborába tartozok(kop kop) mai szálítmány volt és a kijelző eddig marhára úgy néz ki hogy hibátlan semmi hibajelenség nem jelentkezett!!!!

-
-
Cimi86
tag
FIGYELEM!
A Ronam álltal linkelt alpha4 ROM-ok csak 2.5.1.3 Clockwork Moddal működnek! -
TOZ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem.
Van sajat fozetem. -
TOZ
addikt
Paul alpha4-nel figyeljetek, ha a stock lockscreenes verziot teszitek fel, legyen a PIN kod keres kikapcsolva!
-
syl5
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Valahol régebben olvastam már egy ilyen cikket... Nem biztos, hogy teljes körűen releváns infot adtam, de az biztos, hogy ez minden android-os kütyünél így van, hogy a tényleges ramnak csak egy részét éri el az os.
Nézz szét pdafanclub-on, pdaplus-on, androidportal-on, androidhungary-n, stb.(#6532) Saccco
Idáig is lehetett már frameworkot használni! [link] Ezen kívül vannak még külön topic-okba is! -
TOZ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nezd, Paul ingyen dolgozik. Fozi a Rom-ot. Aki lusta megvarni azt a par napot, amig prebaked kiadja a legujabb alphakat, az szerintem fizesse ki a 10 fontot (nem egy nagy penz lassuk be).
Ket sor ararol beszelunk (UK kocsma arakban szamolva)...
-
Tomate
veterán
Felraktam az alpha 4-et. Előtte csináltam az FLB 2.2-ről backupot. Hogy tudom rá visszavarázsolni a dolgokat? recoveryből csináltam a backupot.

-
Saccco
nagyúr
Az alpha-ra elvileg ezek a témák is felmennek. Fekete felső sáv hurrá.

Amúgy nincs rajta szerzői jog szerintem, akkor nem warez. Vagy?
-
sto1911
veterán
Ha jogos a kritika, akkor nyugodtan legyel gonosz!

Viszont az szamomra hihetetlen, hogy ~90 megat lefoglalnanak a hardverek. Ha PC-hez hasonlitom, sztem meg ott sincs 90 mega veszteseg, merget nem vennek ra mondjuk, de erre a celra ez rengetegnek tunik. A tobbi resze nem volt kerdes eddig sem. Valami forrast tudnal adni esetleg?
-
syl5
őstag
Köszönjük az alpha4-et!
Látom közbe már megérkezett a fullos....Köszönjük még egyszer azt is!(#6293) philoxenia:
Én is látom a kék félkört és a nexus-os háttérben is szinte minden kis kockába ott vannak a kékes pixelek.T-s garanciáról tapasztalat alapján:
Ugyanolyan feltételek élnek a garanciával kapcsolatban ha WS-ban veszed, mint ha boltban vennéd, azzal a kivétellel, hogy WS-os rendelés esetén még egy olyan plusz opció is van, hogy ha 8 napon belül meggondolod magad, vagy rossz a termék és nem akarsz még egy ugyanilyet, akkor vissza lehet küldeni, és 30 napon belül visszaadják a pénzt. Ez így van ez tapasztalat! Év elején WS-ból rendeltem a Pulse-omat. Pixelhibás volt. Bementem a legközelebbi szervizbe és szó nélkül kicserélték. Újraindult a 72 óra, stb, stb. Blade-el ugyanez volt, ráadásul kétszer is! Szóval olyan nincs, hogy ha WS-ből rendeled, akkor nem gariztathatod T-pontba, meg olyan sincs, hogy nincs 72 órás csere szervizes T-pontban ha WS-ból rendeled. Csakis abban az esetben nem cserélik ki, hogy ha nincs az adott T-pontnak szerviz részlege, vagy csak átvevőszerviz. Tehát annyi azért van, hogy szervizes T-pontba kell menni!(#6217) sto1911
Ha most gonosz akarnék lenni, akkor neked is szólhatna a visszaolvasásra való felszólítás, mert ez is volt már.
RAM-ból azért csak 160-170 körül lát a rendszer, mert ebből a 256-ból kap minden egyes periféria. Tehát nem úgy van mint PC-n, hogy minden egyes egységnek meg van a maga kis memóriaegysége, itt egy közösből osztoznak.
Ebből a 160-170 ből pedig azért csak 50-80 között használható az általad telepített programok számára, mert a többit lefoglalja a futásához az android maga (neki is be kell töltődnie valahova, és bizonyos szolgáltatásoknak folyamatosan futnia is kell ugye annak érdekében, hogy pl hívni tudjanak, vagy sms-t tudj kapni). Egyébként ezért is jó a minél kevesebb szemetet tartalmazó rom, hogy minél kevesebb memóriát foglaljon.Zenehallgatás:
Én PowerAmp-al zenehallgatás terén, ami a hangosságot és a hangszíneket érinti meg vagyok elégedve a Blade-el, igaz még tömegközlekedésen nem próbáltam, és Pulse után bármi jónak tűnik, valamint rég volt már az SE k550i+HPM-75 kombóm
Engem inkább a nagy alapzaj idegesít a zene terén, valamint az hogy a rádió bizony borzasztóan halk. Remélem ezen segít majd az audio boost. -
marcitp
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az is fent van

Abban is akad, sőt, abban legjobban, és nem találtam benne opciót az ékezetre.
De köszönöm a segítséget
Idáig Dialer One a favorit, de tetszik a Youlu is!!! -
marcitp
őstag
Frankó a Dialer One!!
Egy bajom.
A gyári tárcsázó prg-on kívűl minden másikban a görgetés akadozik. 2.2-vel megoldódik?
Mert akkor csak buhera lesz... -
Ronam
addikt
quadrant 949 pontot dobott.egész jó

-
Ronam
addikt
itt egy 2.2 alpha4 FULL verzió.bár szerintem érdemesebb a lite-ot felrakni
-
Metzger
tag
Aha. Már csak ki akarnám próbálni
Mert az Optimust meg az X8-at próbáltam de itt Debrecenben egyik T-nél sem volt kitéve hogy megnyomkodja a jónép 
-
Saccco
nagyúr
válasz
Metzger
üzenetére
Másik szoft. Elvileg vissza lehet állítani mindent gyárira. Csak kicsit macera. Anno még a spica topikban írogatták, hogy nem nagyon foglalkoztak a szervizben azzal, hogy milyen szoft van rajta. De ez a szervizesen is múlik szerintem.

szerk: Legalább nem csak én mondom, hogy elvileg nem zavarja őket.
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Metzger
üzenetére
Ez a garanciás dolog érdekes téma olvastam már több olyat hogy úgy vitték vissza androidos készülékeiket, hogy nem a gyári cucc volt rajta és semmit nem mondtak. Szerintem ,mivel ennek pont az a lényege hogy nyílt rendszer, az hogy én milyen romot teszek fel nem kéne hogy garancia vesztéssel járjon.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
+1
és
Ronam

Metzger:
Gari? 2 év. Feltéve ha nem függetleníted, meg babrálod.
-
Metzger
tag
Ja bocs!Úgy tudtam 1.6 van rajta gyárilag!
-
Metzger
tag
Sacco: elég meggyőző és döbbenetes. Kábé így tudom leírni
Csak ott van még mindig hogy mi van a garival. Azért aggódom ennyire mert körülöttem sajnos sorban mennek tönkre az elektromos kütyük 
-
devast
addikt
válasz
Metzger
üzenetére
Mit nem értesz? Mindháromban ugyanolyan processzor van. Külső, kijelző méret és felbontás, gyárilag telepített alkalmazások kb ebben különböznek. Ha az optimus alatt a gt540-et értetted, annak még rezisztív érintőképernyője van. X8-hoz meg nincs még 2.1 sem, 2.2-ről egy éven belül meg ne is álmodj.
-
Ronam
addikt
na kész lett.2.2 alpha4 LITE innen szedhető [link]
most próbáltam megy tökéletesen.azért egy launcherpro erősen ajánlott

Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)