- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz
RAiN91 #46395 üzenetére
Léteznek fájl visszaállítók flash meghajtókhoz is, a google segíthet, keresőbe : data recovery és válogathatsz is. Arra vigyázz, nehogy felülírd addig, egy újabb képpel például...
tilla3 Ár érték arányban a Blade MINDENT ver!
Jellemzők:
(hogy szó ne érje a ház elejét a negatívumok)
A zenelejátszás nem túl hangos, a kamera 2Mpx-en dolgozik jól, Flash támogatása nincs, egyébként nagyon kellemes jószág. Gyönyörű kijelző, és határtalan szoftveres támogatás (a Prohardver útján. -
Saccco
nagyúr
válasz
RAiN91 #37916 üzenetére
Az asztalra:
Desktop VisualizeR
-
dragon1993
őstag
válasz
RAiN91 #37106 üzenetére
Én is így vagyok , ha jól tudom rontja a kép minőségét , és szerintem olyasmi lehet mint pc-n az opera turbó egy szerver letömöríti és úgy küldi el neked a lapot.
Aggregátor
A teid lett a jó amit pm-ben kaptam az volt rosz.
Köszi még egyszer ,hogy elküldted,Annyit csináltam ,hogy nem a
/fileok
hanem
/image/fileok/ -
-
ux1
addikt
válasz
RAiN91 #35410 üzenetére
Még folytatom a sort.
- nem mennek jól bizonyos videoplayerek,
- nem mennek bizonyos gps programok, pl navitel ez már nálam kizáró ok mivel Mo. összes túra útvonala azon van
- nem megy a rádió
- és még sorolhatnám.... napestig annyi minden FC-ző, fagyó alkalmazást találtam
-
Lasy
veterán
válasz
RAiN91 #35448 üzenetére
Mert amikor elkezdessz hívni valakit nincs is gond, de fehete lesz a képernyő és onnantól kezdve semmiot nem tudsz csinálni.
junkpod
sajna ezt nem tudom megmondani neked. Az tuti, hogy restart után is ott van, gondolom a memkarin lesz és images képfájlban valahogy így tudom elképzelni.- -
Ronam
addikt
válasz
RAiN91 #35410 üzenetére
én is feldobtam tegnap,a just shake-s megoldás a képernyő visszahozásra nálam működik rendesen.eddig nem tűnt fel semmilyen probléma,1-2 program fc-zik,azt leszámítva pörög rendesen
.próbáltam pár játékot,nekem úgy tűnik jóval gyorsabbak mint 2.2n.nagyon remélem hogy dolgoznak rajta a modacosok és pár napon belűl kapunk egy hibátlan verziót
-
mira72
őstag
válasz
RAiN91 #31651 üzenetére
nem tudom hogyan oldják meg. de nekem azóta hogy nem teszem usb-n a gépre nincs baj.
meg lehet oldani wifi-vel is, van rá app.., csak nekem más a routerem meg az asztalim kimenő ip.je és így nem egy hálózatugye ha futó alkalmazás van rá is kérdez h biztosan akarod.. ?
ha valaki tud okosabbat, én is szívesen hallgatom....
-
mira72
őstag
válasz
RAiN91 #31637 üzenetére
és ha kiveszed az sd-t kártyaolvasóban látod..
nem szereti a teló ha leválasztod a működő sd kártyát alóla, főleg ha app2sd is megy, na meg aztán ha egy javítást csinálsz winnel a kártyán, akkor jönnek ám az érdekességek
ezért használok dropboxot... macerásabb kcsit de no szopás.. -
RAiN91
őstag
válasz
RAiN91 #29613 üzenetére
A droidwall tuti nem kavar be, ez már biztos
De akkor mi lehet? Nálatok amúgy normálisan működik, mobilneten, egyből meg jön az email, vagy várni kell?
Ja és amit előbb írt valaki, hogy milyen időközönként frissítse, azt hol lehet beállítani? Nem lenne rossz, ha jó lenne... -
syl5
őstag
-
qltsar
veterán
válasz
RAiN91 #28374 üzenetére
megvan a hiba, legalábbis nálam. de én visszapakoltam a JJ7-et és 8-at is és mostmár ott is ugyanolyan az egész, minden akad mint az állat.
megoldás (nálam): húzd le adatkábelről a telefont, illetve töltőről. nálam azután nemakad. de nemtudom megérteni, hogy ez most mitől is lehet.
régebben egy laptoppal találkoztam ezzel a jelenséggel. az összes 3ds játék akadt ha töltés közben használtad, és ezért le kellett húzni mindíg hálózatról, hogy tudjál játszani. a mai napig nem jöttünk rá, hogy miért lehet ez gond neki. (azon kívül, hogy az akksi/töltés kavar be neki) -
Tonchi
aktív tag
válasz
RAiN91 #27839 üzenetére
Na ja futnak 2.2 csak megkell őket venni, mert hogy a gameloft úgycsinálta meg, hogy letöltesz egy 3-10MB-s apk fájl-t telepíted és miután elindítod a játékot lekell töltened 100-300MB-t az SD-re eddig minden rendben megy, de itt a licenszedet is ellenörzi a másolt játékok elkerülése végett. Úgy tod megvenni hogy azonos felbontású kijelzőjű telefon apk-ját töltöd le mivel a Gameloft saját honlapján csak 5 gyártó csúcstelefonjának árul. Szépen megveszed mondjuk a Galaxy s-nek az apk-ját 5 dolcsiért és Jóság. 2.1-en a szup játékok(AC, HoS, DH) nem fut csak a korábban készült játékaik, tehét +2.2 kell fözött vagy official
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RAiN91 #27839 üzenetére
Nincs. Módosított apk-k vannak, amiben meg van hackelve a videó driver. Mivel a Gameloft HD játékai 854*480-ban futnak, ezért a mi Bladeünk szépen összef..ssa magát alattuk. Én még nem találtam működő verziót, mivel nincs hivatalos support, nem is próbálkozom már.
iPhone-ra bezzeg kijött a Dead Space.
-
kelzsoca
félisten
-
pista59
őstag
Szerintem a subpixel hiba az pixel hiba. Pixelhiba többféle van (minden digitális kijelzőn, érzékelőn)javítani nem lehet, de el lehet tüntetni. Tehát a szervíz is csak eltünteti.
Lehet, hogy volt már szó róla itt, van gyártó, forgalmazó, aki vállalja, hogy nincs pixel hiba, van amelyik kevésbé. Rá kellene keresni, mi az előírás erre.
Hogyan vetted? 8 nap az internetes vásárlásra vonatkozik. -
llaszlo
veterán
Azért mert hülye volt. Ennyire egyszerű. Nekem eddig mindig cserélték az ilyen cuccokat. Mondjuk én nem a jogszabályokkal jöttem, csak ha tényleg arra volt szükség. Nekem a mostani telómat is cserélték a T-ben meg egy korábban szintén neten rendeltet is, akkor még a Westel volt.
-
llaszlo
veterán
Ezt szinte mindenhol eljátszák ezért ne a T-t okold. A voda a legpofátlanabb arra van a legtöbb panasz utána meg a telenor és a legkevesebb a T. Nekem kicserélték 3 munkanap után is, de még 8-on belül.
tjb007: ha nem értesz hozzá akkor miért írsz hülyeségeket? Webes rendelésnél 8 napig kell cserélni.
-
tjb007
nagyúr
Jól mondták.
72 óra a cseregarancia és 8 nap az elállási jog, a 72 óra lejárta után nem köteles kicserélni. Ez nem csak a T-Mobile -nál van így hanem mindenhol.
Ha a 72 órából már kifutottál de a 8 napon belül vagy még akkor bármiféle indok nélkül kérheted a termék visszaküldése után az árának visszatérítését. -
-
llaszlo
veterán
Akkor téged átb@... Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de ha beviszed a T-be akkor is vissza juttatod a telefont a T-nek és kötelesek bontani a szerződést.
Ami viszont biztos, hogy kötelesek kicserélni, hogy ha 8 munkanapon (mivel weben rendelted) belül beviszed bármelyik T-be bármilyen hibával. Nekem is cseréltek már így telefont. Amivel még szokak próbálkozni elkerülendő a cserét, hogy azt mondják most éppen nem produkálja a hibát hozd vissza akkor amikor látható, hallható stb lesz. Nem kell, hogy produkálja, Nekik az a dolguk, hogy bevizsgálják, hogy tényleg hibás-e a készülék. Majd ők tesztelik.NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ÁTB@SZNI!
Az a sok hüle általában nincs tisztában a jogszabályokkal és azt szajkózzák amit betanítottak nekik, vagyis amivel a T jár jól és nem te. Elméletileg tudni kellene a jogszabályi hátterét, de ezt soha nem mondják a vevőnek. -
Aftereffect
tag
Lehet hogy hülyén hangzik, de próbáltad azt, hogy ahol pixelhiba van, megkocogtatod a kijelzőt ujjbeggyel? A 37 colos Samsung LCD-met így javítottam meg.. Mondjuk annál sokkal puhább rugalmas anyagból volt a kijelző. Volt egy piros képpont a közepén, de már nincs. Lehet hogy itt is használ..
Valaki az előző oldalon legyökérezett, mert előbb írtam, aztán olvastam. Utána nyilvánosan bocsánatot is kértem, mit akarsz még? Tudom neked rengeteg időd van fórumozni, nem eshetsz ilyen hibába,
Figyelj céltalanul hőbörögni tök fölösleges, pont másra kell az idő, mint itt a több száz oldalt végigolvasni, amiben ilyen sületlenségek is töltik a helyet.. Mondjuk munkára kell az idő, amivel mondjuk megkeresem az iPhoneravalót anélkül hogy éhezne bárki. A szabadidőmben inkább szórakoztató játékokkal játszom meg egyéb dolgok, csajozás stb, mint ilyen emberekkel vitatkozzak. meg telefont nyomkodjak fölöslegesen..
A családban kéne egy olcsóbb telefon is, azért gondoltam erre, de így már egyre kevesebb kedvem van venni..
Tényleg, ha ezek után még kérdezhetek ide akkor csak a belső memória keretére telepíthetek alkalmazást, ami pontosan mekkora is? -
-
RAiN91
őstag
Már van pár pixel hiba. Fekete hátteren sok fehér pixel. Nem zavaró, de sok van. Nektek is sok van, vagy csak pár? (ezért most nem viszem vissza, ha 8 napon belül is cserélik/szervizelik pixel hiba miatt).
Gradiens-et is látom használat közben pár helyen, az sem zavar engem.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest