Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mpire
tag
Ha bemegyek egy T-be Blade-et venni, és van több darab is raktáron, akkor felbontathatok többet is, amíg mondjuk nem találok egy pixelhibamenteset?
-
Addel
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Az tényleg megbízható leírás, 3 helyem OLED szerepel és 1 helyen AMOLED...
-
Murderer69
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69
üzenetére
Zip az SDre. Recoveryből apply any zip, kiválasztod és kész. Pár pillanat alatt felmegy. Első boot kicsit lassú.
-
bladeface
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy t-mobilos zte blade-et. Függetlenítettem netes kóddal, és elkezdtem használni vodas kártyával. Tudok hivast inditani, fogadni, smst fogadni, viszont smst küldeni nem!
Visszaraktam bele a t-mobos kártyát, azzal viszont mennek az sms-ek.
Egy haverom ugyanigy függetlenítette a saját telóját, pannonos kártyával használja és ő is tud smst küldeni, csak én nem tudok a vodás kártyával.Ha vki ezt meg tudja fejteni, vagy legalább vmi infóval rendelkezik, kérem segítsen!
Köszi
-
Mitics
tag
Köszönöm a bíztatást!
Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak akkor jönnek rá, ha már kicserélték a kijelzőt, ugyan is addig az ég világon nem tudnak vele semmit sem mókolni
...és nekem is ezen járt az agyam, hogy próba képpen beleraknak egy telenoros vagy Vodás kártyát..., de kijelző csere után meg már nem éri meg problémázni neki szerintem. Kár, hogy nem látok bele, hogyan működik a dolog. De holnap nem viszem még vissza, mert eszembe jutott, hogy van egy ismerősöm, aki a T-be dolgozik és szóltam neki, hogy kérdezősködjön már nekem egy picit és nem-e járok jobban, ha hozzá viszem be
Egyébként meg talán annál fejlettebb technológiai szinten vagyunk, hogy csak úgy jönnek rá a függetlenítésre, ha múlt századi módon, SIM ki-ne pakolgatáásal chekkolgatnák a telókat
Lehet, hogy rádugják gépre és azonnal felvillan nekik a "hiba üzenet", miszerint "ÁLLJ! ne javítsd tovább, mert belemókolt a köcsög ügyfél, így megúszunk minden javítási költséget!!!" Tovább gondolva ha gyári hibás a készülék, akkor a költségeket a ZTE fizeti és nem a T. Nincs itt valaki, aki a Tbe dolgozik??
Még az elején mint ha járt volna itt egy T-s dolgozó, ha jól emlékszem... vagy az egy másik fórumon volt?

-
tomi8821
csendes tag
Felakartam rakni a clockwork-ot de a parancssorban hibát kapok, driver fent van, a fastboot-windows reboot parancsra sem reagál ezt írja ki
AILED(command write failed(unknow error))
Ötlet? -
Mitics
tag
Akkor másképp fogalmazok
Azt tudom, hogy (legalább is régebben) egy sima kóddal teszik függővé a telókat a szolgáltatók. (függetlenül jöttek be raklapon és a pl. diákmunkások ezrével ütögették beléjük a "függővé tevő" kódot. Ezzel nem kell vitatkozni, mert az ősidőkben én is csináltam diákként. Raklapról le- csomagból ki - SIM be - aksi be - bekapcs - kód beüt - kikapcs - aksi ki - dobozba vissza - raklapra vissza)
Szóval a logika azt diktálta nekem, hogy egy sima kóddal teszi függővé a szolgáltató (vagy is diákmunkás
), aztán én egy másikkal függetlenné. Ebből adódik a logikus kérdés, hogy egy ilyen "függővé tevő" kóddal vissza lehet-e csinálni? ...vagy ha már más módon működok, akkor kinek van erről infója? -
adsnew
tag
-
ferke72
aktív tag
válasz
agressor12
üzenetére
srácok oly mindegy főleg hogy kutatni kell ha van még uk-ban...

-
Derse
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Tényleg nem vitatkozásból, de pont abban a cikkben ő is említi ezt:
So, the finish is decent and the weight is good (as is the size and general shape)... let's move onto what is arguably the devices 'pièce de résistance' - it's 3.5" WVGA AMOLED screen.
Szerintem pusztán arról van szó hogy az Amoled is egy Oled csak aktív mátrix os, ezért sok helyen csak annyit írnak: Oled
De attól még a San Fransisco ban Aktív mátrix os Oled volt, tehát Amoled -
Mitics
tag
Tudja valaki, hogy függetlenítés után hogyan lehet újra hálózatfüggővé tenni a telót?
-
tibe0309
tag
válasz
ferke72
üzenetére
Nem lesz, szinte biztos... Ezen is csodálkozom, hogy eddig OLED volt... Az ehhez a technológiához szükséges nyersanyagforrás nagyon szűkös és a végét járja... Régen a Samsung nagy OLED fanatikus volt, és nekik voltak a legjobb kijelzőik, de már ők is állnak át a Super Clear LCD-re (pl a Nexus S-t is így adják néhol)...
-
tildy
nagyúr
No, gradiens hiba ennél is előjött, bár keresni kellett és be kellett sötétednie így estére , hogy lássam. Felhívom az oranget majd, hogy akkor most wtf.
-
bba
tag
online rendelésnél, lehet kérni mikor és hová szállítsák ki, van amikor ez ingyenes van amikor nem napszaktól függ (kizárólag UK cím). De a menetéről kérdezd inkább tildy- őt segített nekem.
ez már egyáltalán nem biztos, hogy AMOLED, sőt az új szállítmány már TFT-s ott is.
Ha a boltba bemegy ismerősöd, ő még talán talá valahol AMOLED-est. -
Derse
tag
válasz
agressor12
üzenetére
vagy másik példa:
[link]Ők már csak tudják

-
Derse
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Hát nem tudom, nem akarok stabilan megalapozott tudás nélkül vitába szállni veled, de eddig a linkeket nézve amit találtam Amoled et írtak
pl: [link] -
Bike712
csendes tag
sziasztok.telomat ugy frissitettem : először követtem az első hozzászólásban leírtakat.rá raktam asturel romját.aztás dashes 2.2-jét csak rá telepítettem,majd erre az alpha 4 et.lehet ebből valami gond?olyan mintha összeadódott volna a 3.. a másik hogy elindítoma fifa10et.amikro rámegyek hogy tutorial vagy kick off, akkor egyszerűen kidob a játékból.mi lehet a gond?:s
-
Derse
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azért érdekes nézegetni a teszteredményeket hogy a blade/SF jobban teljesít mint egy X10 pl. Ha a ZTE rárakna egy prémium házat, meg kb 1,5 szer ennyiért árulná a telóit, azt hiszem a nagy gyártók felköthetnék a gatyájukat.
-
dorkababa
aktív tag
alpha 4 rom telepítése után is fel lehet tenni a2sd-t külön?(amennyiben eddig nem ebben a formában volt fenn)
thx -
kentucky
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de az alpha 4 romban jó a gps cellainfó alapján
-
vadászcsiga
félisten
Azért ennek ne örülj annyira, mert ennyit Dashes 2.2-es romja is dob.
-
Godesz2
csendes tag
-Valaki tud jó médialejátszót filmekhez?
-adat és hívásdíj forgalom számlálót ismer valaki?
Köszi.
-
agressor12
senior tag
Valaki próbálja már ki légyszíves az alpha 4-nél a fiókokhoz a facebook-ot hozzá lehet adni?
-
ReSeTer
senior tag
Van nekem egy T-mobilos ZTE Bladem. Olvasgattam, olvasgattam, és látom, hogy valaha is ha felakarok rakni bármilyen ROM-ot, ahhoz először recovery micsoda kell. Olvasgattam, és olvastam, hogy kell hozzá usb driver. Jó...megcsináltam, elvileg működik. Viszont még mielőtt elkezdeném csinálni ezt a fastboot-os recoverys dolgot, kérdeznék pár dolgot:
Ha ezt felrakom, akkor gari ugrott?
Itt elromolhat a telefon véglegesen?
Számít vmit, hogy nem független a telefon?Ja és ez az alpha4 ROMnál számít, hogy nem független a telefonom?
Köszi

-
dany27
őstag
ok!
Az ismerős még megoldható lenne de most szólt hogy szombaton megy és valamikor jövő héten jön vissza! Nem tudja még ő sem hogy mikor ez a gond, lehet hogy már kedden!
így még azt lehetne megoldani hogy beküldöm kinnt egy orange boltba hogy hozzon egyet csak ugye ha offline veszem akkor nem 10GBP a top up hanem 20GBP így kb 3k-val többe lenne!(így összesen 6k megy a levesbe) Ha előbb eszembe jutott volna akkor lekértem volna valamelyik rokonához és onnét elhozta volna de így már nem fix hogy elég lenne rá az idő.....
De azt nem lehet megoldani hogy online megveszem csak nem kérek kiszállítást hanem kijelölöm hogy melyik boltba venné át? (Vagy ez csak nálunk divat pár webshopnál?)Bár ha kiszámolom még így is jobban járok mert ugye 84,95+20=104,95*315=33k
Am akkor ez tuti hogy AMOLED kijelzős ugye és nem TFT??
Köszi a válaszokat!
-
Saccco
nagyúr
Igaz hogy szűz a rendszer...
deA2SD
total: 788 free:699
Internal
Total 208 free 200 (!)vadászcsiga:
Akkor benéztem az flb 2.2be nem volt.
-
Saccco
nagyúr
Valaki írta, hogy nem tetszik neki az új lockscreen, sztem jó, nekem tetszik.

Sajna az apn-t nem lehet kitörölni belőle...
Az új market van már rajta - van related fül.
-
Echoo
senior tag
Próbálom elcserélni a párom X8-as Sonyját egy Blade-re. Eddig nincs érdeklődő, gondoltam beírom ide is. (Nem ér okoskodni, tudom hogy ez nem a hardverapro)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69
üzenetére
Leteszteltem, nem magyar. Csak ha olyan programot telepítesz ami tud magyarul az lesz magyar.
-
Moleman
addikt
Egy kérdés: más gyártók headseteivel is jól működik ugye? Gondolok itt pl a SonyEricsson MH500-ra, ami az X-szériához hivatalos.

Más: Universal Androottal nem sikerült tökéletesen a rootolás, létrehozott egy Superuser Permissions nevű alkalmazást, de a Dual File Managerben továbbra sem engedi szerkeszteni a system mappa tartalmát. Valami ötlet? Köszi!
-
kispicc
csendes tag
sziasztok
létezik olyan hogy leállt a T-s mobil net? mert sehogy nem tudok a készülékkel netezni, már vissza állíttattam vele a gyári beállításokat de úgy sem tud csatlakozni : / (előfizu,1gb havi adatforgalommal)
-
Murderer69
őstag
az alpha4-et magyarra állítva nem lesz magyar?
-
requal
csendes tag
hogy tudom el menti a progikat amit telepítettem? mert szeretnék tenni fel 1 romot és szeretném ha meg maradna.
-
sch_a
addikt
bármit töltenék marketről, download was unsuccesfull hibaüzenet. Tud valaki segíteni mi lehet a gond?
-
marcitp
őstag
A Ronam féle alpha4 lite-hoz kell mobilnet?
Bár a névjegeket ki tudom rakni SD-re... -
-
mukika009
tag
Gyerekek az orange nél 15%-os karácsonyi kedvezménnyel a feket kártyás OSF csak 23611Ft
nincs kint valakinek ismerőse??? Kéne nekem egy, elszámoltam 33... 
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
talán az, hogy rakjál bele egy másik vodás kártyát, hogy ki tudd zárni, hogy alapból nem megy a vodás karival az SMS vagy csak a te kártyád szar.

Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak akkor jönnek rá, ha már kicserélték a kijelzőt, ugyan is addig az ég világon nem tudnak vele semmit sem mókolni
...és nekem is ezen járt az agyam, hogy próba képpen beleraknak egy telenoros vagy Vodás kártyát..., de kijelző csere után meg már nem éri meg problémázni neki szerintem. Kár, hogy nem látok bele, hogyan működik a dolog. De holnap nem viszem még vissza, mert eszembe jutott, hogy van egy ismerősöm, aki a T-be dolgozik és szóltam neki, hogy kérdezősködjön már nekem egy picit és nem-e járok jobban, ha hozzá viszem be
Egyébként meg talán annál fejlettebb technológiai szinten vagyunk, hogy csak úgy jönnek rá a függetlenítésre, ha múlt századi módon, SIM ki-ne pakolgatáásal chekkolgatnák a telókat
Még az elején mint ha járt volna itt egy T-s dolgozó, ha jól emlékszem... vagy az egy másik fórumon volt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)