Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
sto1911
veterán
Hogyan tudom lementeni a teljesen gyari imageket? Szeretnek egy sajat mentest a sajat telomrol.
-
sch_a
addikt
-
fattyu666
tag
Kérdés:
Ha a Titanium Backup-al lementem a programjaimat, aztán ROM-t cserélek, vissza tudom állítani az új ROM-on is a programokat, hogy ne keljen mindent újra telepíteni, beállítani?Vagy hülyeséget kérdeztem?
-
kaisers
aktív tag
Szaiasztok!
Kész vagyok!
Mindent leírások szerint próbálok, de egyszerűen nem megy (a gép nem azt teszi amit kéne). Valaki aki Bp.-i segítsen már légyszi!
Üdv: Kaisers
-
fattyu666
tag
Ezek a játékok simán mennek Dashes 2.1 ROM-ján.
A linkek alatt csak képek vannak.

Anytime Pool (1.1).apk [link]
Asphalt 3.3.2.apk [link]
Chess_1.1.apk [link]
Chess Master v1.0.20.apk [link]
Gangstar_fix.apk [link]
HEAVY_GUNNER_3D.apk [link]
Hockey Nations 2010 (1.1).apk [link]
Mini Golf 3D v2.1.0.apk [link]
Modern_Combat_Sandstorm_v1.0.apk [link]
NFS_Shift_v1.0.4.apk [link]
Real Football 2010 v1.0.apk [link]
Reckless_Racing_v1.0.0.apk [link]
Skies of Glory v1.0.apk [link]
Speed_Forge_3D_v1.3.apk [link]
Tank Recon.3d_v1.5.30.apk [link]
Texas Hold'em Legend v1.0.0.apk [link]
the_Gube_3D_Rubiks_Cube_v1.0.apk [link]
The Sims3_3D.apk [link]
ToonWarz (1.0.7).apk [link]
Welcome to Hell v1.0.3.apk [link]
Amikből viszont még nem találtam működő verziót:
N.O.V.A
Dungeon Hunter
Duke 3D
Assassin's Creed -
sto1911
veterán
Visszajott a telom garibol (csereltek), egy nagyon icipici szurke kekesedese van az LCD teszteren, alt. hasznalatban nem latszik, a power widgeten sincs. Pixelhiba meg hasonlok nincsenek.
FW: 2.1-update1
Baseband: TM_P729TV1.0.0B01
Kernel: 2.6.29
Build: TM_P729TV1.0.0B02 -
k2laci
tag
Bocsi ha már volt róla szó, de megoldható a telefonkönyv szerkesztése PC-n ?
Illetve létezik olyan program hozzá, mint a Nokiáknál a PC-Suite ?A névjegycsoportokhoz lehet külön csengőhangot adni ?
-
spence880522
csendes tag
Hát igen, ez egy olyan dolog hogy bizonyára nagy diadalt aratott külföldön is a készülék és ezeket tömeggyártásba nyomják lehet nem figyelnek annyira oda az összeszerelésre. Pláne hogy a készülék egyik legkényesebb pontja a kijelző. Ez nem azt jelenti hogy ettől rossz a készülék csak hogy nekünk jutott az a kényelmetlen feladat hogy hibás készülékünket javíttatásra (esetleg cserére vissza kell küldeni).
Személy szerint jobban örülnék ha javítanák a készüléket és nem cserélnék, mert arra nincs semmi garancia hogy a kicserélt készülékek kijelzőjét jobban összeszerelték volna. De hát a korábbi hozzászólásokban olvastam hogy cserélik a készüléket. Nos ez majd a jövő héten kiderül.
-
dany27
őstag
Hali
Orange SF-et szeretnék. És egy olyan kérdésem lenne hogy Orange csak UK-ba küldi vagy Mo-ra is kérhetem? Ha igen akkor mennyi rá a kiszállítás?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69
üzenetére
Ha a Clockwork kell.
Ronam féle alpha 4 lite
Ronam féle alpha 4 fullmarcitp:
Akkor kp500at kellett volna venned.
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
2.2-vel nagyon meggyorsulnak a tárcsázós dolgok?
Ha igen, lehet, csak nekiállok...
Kicsit zavar az ottani akadás.
-
Echoo
senior tag
válasz
spence880522
üzenetére
Igen, én az első nap estéjén kiakasztottam az érintőt, másnap cseredarab. Ez már hetek óta megy (elsők között vettem). Azt látom, hogy a pixelhiba, gradienshiba, vagy az érintésérzékelő hibája igen gyakori, valamelyikből mindenkinek jut.
-
Saccco
nagyúr
Nyomj a fancy widgetre -> weather settings -> use my location pipa ki -> set location -> beállítod a helyet és kész.
(#6703) bartiiiiiii:
"+az akku állapotára azt mondja h kisütés. Akkor az most mi? jelenleg elég tré az aksi időtartamom."Azt jelenti, hogy meríti az akksit, értsd használod, nem töltöd.
-
DIEGO15
őstag
válasz
spence880522
üzenetére
Szerintetek, ha a Blade nek ennyi baja van, úgy értem, már elég sok embernek kelett visszavinnie ilyen olyan okokból, akkor az OSF is ilyen?
-
spence880522
csendes tag
Üdv!
Amit leírtál kijelzőproblémát(hogy nem reagál az érintésre) az nálam is előjött.
Én a hét elején vittem be a helyi t-mobil-ba szervizelésre. Elvileg vagy jövő hétre vagy 2 hét múlva meg is lesz a teló.Nos a problémára én is csak azt tudom mondani amit már előttem is javasoltak hogy vidd vissza szervizeltetni. Sajnos ilyenkor a kijelzővezérlő hardver mondta fel a szolgálatot, hiába próbálkozol rom cserékkel stb. egyéb szoftveres megoldásokkal mert ez hardveres probléma.
-
volvoguy
addikt
Aki nem piszkálta nagyon a beállításokat, megmondaná, hogy az Általános hívásbeállítások/GSM/WDCMA hívás...../Hívásátírányítás-on belül mik vannak neki?
- Minden hívást átírányít
- Átírányit, ha foglalt
- Átírányit ha nem veszik fel
- Átirányít ha nem elérheőA 4 menüpont alatt nektek milyen beállítás szerepel, mert az öcsémén tök más mint az enyémén, és ő nem piszkált bele....
-
Damien84
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a telót, Westendben még volt kb 4 db
Azóta nyomogatom, a képernyője hibátlannak tűnik, viszont annyi segítséget szeretnék kérni, hogy ha valaki tudja hogyan kell kilépni alkalmazásokból úgy, hogy be is zárjam az írja le legyen szives, mert mindegyiket utólag állítgatom le feladatkezelőből... -
Ronam
addikt
válasz
Murderer69
üzenetére
tegnap kommentek között nézz szét.linkeltem 2.2 alpha4 romot.lite és full verzió is van belőle.
clockwork recoveryt pedig itt találsz: [link]
-
Murderer69
őstag
válasz
Murderer69
üzenetére
(#6719)? valaki?
fontos lenne tényleg... -
sch_a
addikt
Természetesen pixelhibás a webshopból rendelt telefonom
Ha most visszamegyek, és nincs náluk, amíg nem kapnak nálam maradhat ez, vagy ott kell hagynom? Csak mert amit eddig használtam telefont, az tönkrement... -
volvoguy
addikt
De hh csak az én telóm iylen a lakásban? A szüleimé kiafogástalan, pedig anyámnak egy elég fapados Samuja van, apámnak meg egy 5 éves Motorolája....mindenki T-s a családban....
-
requal
csendes tag
nektek az akkumulátor hogy bírja?
-
Ronam
addikt
én tegnap próbálgattam a játékokat 2.2 alpha4en.
modern combat hd elindult,nem is akadt viszont pop-upolt a game,azaz a texturák elég furák voltak

fifa 10 hibátlanul fut
raging thunder hibátlanul fut
asphalt 5 is tökéletesen megy
Hero of Sparta-t nem sikerült elinditani,azt irta nem eredeti verzió

dungeon huntert 4 romon teszteltem egyiken se indult
Real football hibátlanul megy
a többit majd este tesztelem

T-s romon ne is próbálkozzatok játékkal mert halál
,iszonyat hogy akadozott minden.érdemes felrakni az aplha4et.tegnap linkeltem belőle lite és full verziót -
tildy
nagyúr
Nem a power controlnál mondom. Ezt lesd meg, mintha emlékeim szerint a tieden is lett volna pár szürkeárnyalat, ami nem olyan , mint szgépen. De nem vagyok így utólag biztos benne.
Power control ezen is tökéletes , nincs gradiens hiba.
-
-
Glatius
őstag
válasz
bprubin
üzenetére
Senki nem tudhatja előre, melyik cég mit fog rendelni, a T-nél ZTE blade-et árulnak, az pedig ilyen. Ám ha visszaolvasol, az AMOLED (és nem "amoled) kicsivel modernebb, de többet eszik, nem kékül, hanem rózsaszínesedik, kevésbé érzékeny az érintésérzékelése, és még a ráeső fényben rosszabbul is látszik.Az élettartamról pedig senki nem tud eleget.
-
requal
csendes tag
Helló, annyit szeretnék kérdezni hogy nekem nem 256 ram van hanem 161,01 M ezt írja a feladatkezelő.
Annyit kérdeznék ez másnál is annyi vagy csak nálam?
Ezért vissza lehet vinni?A választ előre is köszönöm.
-
volvoguy
addikt
Vki találkozott hasonlóval?!
Van pénz a kártyámon, van térerő. Mégsem tudok sem SMS-t küldeni, sem fogadni. Ha magamat próbálom hívni, nem tudom, és én sem tudok hívni senkit, tök süket a telefon. A poén az, hogy reggel még jó volt minden....bnőm hívott 7körül, azóta hozzá se nyúltam a telóhoz, nemtom mi lelte.
Kivettem az akksit, a SIM-et, próbálok hívni, erre magától befejezi a hívást....
-
bprubin
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy Magyarországra érkezik-e majd az amoled kijelzős változatból valamelyik gsm-boltba, vagy van e hír róla? -
tildy
nagyúr
Szerintem ez a szürke gradiens hiba a tieden is volt, nem? Mintha csekkoltam volna azon is, és ott is volt ez a kékes csík, mintha azt a szürkeárnyalatot nem tudnáé megjeleníteni. De a taskbaron , és máshol se a tiéden, se BB-én nem látok ilyet. Csak az említett weboldalon.
bba:
Amúgy az a fura sehol máshol nem látszott ez a kékes szín, csak az említett tesztoldalon, és minden pixel jó, és gyönyörű képe van a telefonnak -
Glatius
őstag
válasz
Murderer69
üzenetére
A kijelzőhiba nem melegre jön elő, hanem hidegben csökken megszűnik. Ha a tiéd jó, akkor az üzemi hőfoktartományban jó a beállítás.
-
Lawboy
tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Gangstar West ......
Menne ezen a mobilon?2.2-es androiddal? -
Glatius
őstag
Nem kaptuk, hanem rendeltük. Senkit se vertek meg a ZTE-nél, hogy nem viheti a jobbat, egyszerűen ezzel a processzorral nem érdemes nagyobb kiépítést csinálni, mert az utasításkészletében nincsenek meg azok, amik igazán naggyá tennék. Szerintem a 256 mega (-96M videoRAM) egy ésszerű változat, hiába lenne rendszertálca, meg multitasking, azt már az akksi sem bírná.
-
Murderer69
őstag
sziasztok
valaki lenne oly segítőkész akár priviben is
hogy megadná szükséges dolgokat a rom cseréhez?
mert az 1hsz-ban lévő leírásban halottak illetve nem jók a linkek...más tegnap ugye megvolt az első töltés és rohadtúl felmelegedett a teló elméletileg elő kellett volna jönnie a kijelzőhibának de (kop-kop) semmi

-
bba
tag
pontosan nem tudom ,de e [link] szerint oda is 512MB érkezik.
256-ast mi, magyarok ,a görögök, és indiaiak kaptak csak.
a 150MB másra vonatkozik.
a svájci tényleg jó árban van, már ha kapható még náluk, ott is elkapkodták, volt rémhír hogy pixelhibásak, legalábbis 1 fószer feltett egy videót róla youtubera, de szerintem hozzájuk is új szállítámány érkezett/érkezik lassan, azok nagy valószínűséggel már nem pixel hibásak.
általában az első szállítmányok voltak nagyok rosszak náluk is, ill nálunk is itthon. Egyedül UK-ban volt egyedi eset, hogy oda OLED-del érkezett és emiatt a kijelző hibák kisebb %-ban jelentkeztek, mint ahová TFT-st szállítottak.
-
tildy
nagyúr
Ezt már leírták pár helyen, mire vonatkozik.... Most néztem az előbb a telón 414,81 MBt ír az internal memorya , ez szerinted ugyanaz mint otthon?
bba: nem elírás: a 150 MB az a szabad memória, amit megkapsz akkor, amikor bekapcsolod. Nekem is annyit írt ki kb, miközben az internala fenti. Valahol valamelyik fórumon leírták, mit jelent pontosan ez a 150es dolog. -
Addel
senior tag
Az [Orange] -nál a specifikációk között azt írják "internal memory 150MB" , ezek szerint nem csak amoledről tft-re váltás történt náluk, hanem ugyan azt fogják ők is kapni, amit a magyar t-mobile.
-
maláj
addikt
izé
a Dell XCD35-ös mobiltól a ZTE Blade csak a szitázásban különbözik vajon
-
kurion
senior tag
Assasin's Creed ez biztos megy rajta. Aztán hogy más megy e? ki kell próbálni

-
rum-cajsz
őstag
válasz
bartiiiiiii
üzenetére
T-mobile rendszer hiba. kb 1 órája
És úgy látszik országos -
bartiiiiiii
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne h egyszerűen megszűnt a 3G a telómon, és nem is hajlandó sehová sem csatlakozni. Próbáltam újraindítani minden, de semmi. Nyomkodni szintén nem nyomkodtam semmit(legalább is tudtommal). A beállításokban az állapot résznél meg azt írja h a mobiltelefon hálózat típusa ismeretlen, a mtelefon hálózat állapota pedig: kapcsolat bontva.
Most nemtom h én nyomtam el véletlen vmit, vagy mi. de remélem nem halt meg a teló.+az akku állapotára azt mondja h kisütés. Akkor az most mi? jelenleg elég tré az aksi időtartamom.
köszi a segítséget.
-
bba
tag
egy kérdés azoktól, akiknek már van ilyen készüléke:
Ez az a bizonyos emlegetett gradiens hiba, ami, ha a túlfeszt korrigálják a következő ROM-okban, akkor eltűnik: ?
[link] -
ngyjns
tag
Van egy béna kérdésem a Gameloft új HD-s játékai mennek ezen a gépen most vennék ilyet, tehát a következőkkel van valakinek tapasztalata: Asphalt 5 HD, Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD, Dungeon Hunter HD Gangstar: West Coast Hustle HD Hero of Sparta HD?
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kajzimat annyiszor tettem újra, hogy ihaj... ezt csak telóként szerettem volna használni! 

szoftveresen működik, de az érintésre nem ragál 
fontos lenne tényleg...

Ha most visszamegyek, és nincs náluk, amíg nem kapnak nálam maradhat ez, vagy ott kell hagynom? Csak mert amit eddig használtam telefont, az tönkrement...