- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
Én most próbáltam a vitalplayert és nem kicsit szaggatott a kép meg akadozott a hang míg a gyári lejátszó simán vitte.
http://zteportal.com-om olvastam: Az android szeret szinkronizálni az interneten a kérdésünk nélkül. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Biztonság kedvéért szedd le az Apndroid nevezetű appot a telefonodra indítsd el és vedd ki a jelet a 3G/EDEG/GPRS gomb elől.
Találtam egy jobbat: APN on/off Widget, az asztalon csak rá kell bökni és már ki-be kapcsol. -
Keeperv85
nagyúr
Hát ezt sikerült másodikra is benézned most, mert azt kérdezte, hogy a GYÁRI 2.1 launcher-ben van-e ilyen kijelzés, nem azt hogy az LP-ben van-e
Nem mernék rá fogadni, hogy nincs. Nekem nagyon olyan emlékeim vannak, hogy volt benne szöveges üzenet ezekre, de most nincs kedvem TPT-zni ez miatt.
-
dr_ace
aktív tag
köszi a segítséget, de teljesen másról beszélsz, mint amit kérdeztem. tudom mi az a dock notification, be is van kapcsolva, de én nem ezt kérdeztem, hanem hogy a lockscreenen meg lehet-e jeleníteni ezeket az értesítéseket.
(#45593) kelzsoca: már szétnéztem a beállítások között egy párszor, nem találtam ilyet. ha mégis van ilyen, akkor nagyon megköszönöm, ha megosztod velem, de kétlem, hogy a LauncherPro-nak (vagy bármelyik home replacementnek) van köze a lockscreenhez.
-
rakal
senior tag
Egy kis kedvcsináló a Youtube-ról(dettó ilyen,nem csalás,nem ámítás)
[ZTE Blade szilikon tok] -
rakal
senior tag
-
ebay11
csendes tag
2.2 froyo alap van fenn.
akku kalibrálás: erről 10 ember 11 félét mond, így ezt kihagytam.
de én nem azért veszek smartphone-t hogy mindenféle romokat telepítsek, mert az egyikben ez rossz,a másikban meg ez már jó, de három másik meg rossz. abszurd. kinek van erre ideje? sok embernek, de ez esetben örülök, hogy nekem erre nincs.
én csak használni akarom. akarnám. de jelenleg töltővel vagy pótakkuval kell járkáljak, mert a reggel még 100% akku nem húzza ki a munkanap végéig. miközben van vagy 2-3 hívás nap (hú de sok) és gps wlan stb. max pár percre. nonszensz. -
Mondd azt hogy megy vele a GT2 akadás mentesen...
-------------------------------------------
Ma gondoltam hallgatok net rádiót, mert az milyen jó...
Leszedtem a TuneIn programot, nagyon király, meg is találta amit hallgatni akartam. Viszont ha lekapcsolom a kijelzőt, akkor megáll a zene. Nem tudom hogy ez a program miatt van, vagy alapból nincs mobil net, ha a telefon készenlétben van?(#43858) B-L-A-C-K: a full és a lite között sebességben (szerintem) nem lehet különbség, max a telepített alkalmazások miatt. Nálam a full megy (kiszedtem mindent ami nem kell, és beraktam mindent, ami igen), abszolút akadás mentesen
Ha 800Mhz-en megy a proci, az jó -
kelzsoca
félisten
A power control plus felül az értesítő sávba?
Most az a problémád hogy olyan téma kellene amiben gyárilag nincs benne a pwer widget??
(#43484) Aggregátor
Pedig ez menti és a következő indíatásnál arra áll be amire akarom, direkt ki is próbáltam azt amit mondtál és szépen megtartja set on boot-al.
-
lsebestyen
addikt
jó, így néz ki pengém egy napja:
reggel hatkor csirrcsörr, töltőről le, zsebbe be, fél óra zene reggel, 20perc wifi suliba, összesen fél óra rajoskodás vele(de nem játék, csak vlmit megnézek rajata, jegyzetelek)
fél óra zene hazafele, 5perc telefon, 1 óra wifi este 10ig utána fel töltőre.
amiket kihagytam, h 8tól 15-ig 20percenként megnézem mennyi az idő (igen 20perccel több) és max fényerőn hagyom mindig. am set cpuval levan véve 245mhzre ha standbyba van, am meg 600mhz. sztem az akku gagyi, ennél többet kéne bírnia...:/ nem hazsnálok élőhátterket, stb...
naponta átlagban kb 1 alkalmazást letöltök, de sztem ez sem annyira kimerítő dolog. -
-
TRob1
veterán
Wifit használok, kis játék is minden nap, 3g kilőve, gps most nem ment. De ezt csak arra írom mindig, hogy "nemjó" az r9 me eszi az akksit. Ha használsz mindenfélét amit felsoroltál, akkor az r8 se meg az r10 se meg 1ik se fog menni 1 hétig (meg 2-3 napig se) Vagyis, 1 a lényeg, ha be van kalibrálva az akksi (vagy hagyunk neki időt, és nem naponta romot cserélünk), akkor nem lesz óriási eltérés (az már más tészta hogy épp ki és mit telepít, ami zabálja a háttérben)
-
tpeti78
senior tag
Szvsz neki az all-in változat van fent,és a kérdés az,hogy a recovery csere után működik e még a bevált rendszer....Vagyis nem akar romot cserélni,ha jól értettem.A Lite előtt nekem is az all-in volt fent....
(#40829) Aggregátor:
Nem rossz ötlet,én is kerestem jó ideig,mire Tőled kaptam egyet,ami tutira az is,aminek lennie kell.Nekem éppen három különböző méretű "csodazip"-em volt,mire megkaptam az igazit....
-
TRob1
veterán
Legalább 2 oka lehet hogy miért Allin-t írt. 1: Mert az előző 8ast allinbe rakta fel, 2: Mert egy jól belakott 8asa van mindenféle neki tetsző jóval (vagyis egybe van mindene)
(#40829) Aggregátor: +1
(#40830) tpeti78: +1 (én meg sose raktam fel allin romot, de most az r9 nekem is allin (minden benne van ami nekem kell))
-
tpeti78
senior tag
-
kelzsoca
félisten
EASEUS tökéletesen megcsinálta FAT32+EXT2 particiót.
Ez igaz.
szerintem töltsd le azt,azzal nem lesz probléma,partition magic,meg a recoveryből partició nem a legjobb megoldás
A 3.0.0.6-os recovery partícionálás teljesen rendben van, ha nincs már szétbarmolva szerencsétlen SD kártya más hülye programmal.
-
asanotadanob
tag
A regpon húzza lefelé az aksit, folyamatosan ébren tartja a telefont és ez engem zavar. Ráadásul nem minden romon működik rendesen. Sleepben egyébként fel kellene mennie a megjegyzett wifire, ha mondjuk bemegyek az irodába, vagy ahhoz mindenképp fel kell ébreszteni? Mert az is zavar egy kicsit, hogy amikor felveszem a telót, akkor jönnek meg a mailek és agymasszázst kapok a fülemen keresztül a rezgéstől.
Tudom, levehetném a rezgést, de azt sem szeretném.
-
istnag
addikt
hagyjatok már ezzel, én csak elmagyaráztam mi a gond vele! Nekem van mobil netem és lesz@rom,ha elmegy a wifi....A regpon meg félmegoldás,hosz,ha van ilyen beállítási lehetőség,akkor nem is kellene, ilyen program.
ne haragudjatok,ma egy kicsit rosszul keltem...lasy: feletted írták egy páran , hogy 2.3 -al sem marad ébren a wifi és,ha elmegy akkor e-mailt sem kapsz,hacsak nincs mobilneted
hodostamas: Köszönöm
Ronam: Nem azt mondtam,hogy nem hasznos,hanem azt,hogy,ha normálisan működne a beállítás,akkor nem kellene
-
Lasy
veterán
de te sem nézted ezeket az oldalakat ugye?
ha minden igaz itt le van írva... talán
mint látod ugyan azt linkeltem, de itt sem minden van benne szerintem.
-
sto1911
veterán
Ahogy elnezem, a regpon akkor is meriti a telot, amikor elvileg nem fut - ertsd: regpon linkelve a wifi statusszal, wifi kezzel kikapcsolva. A telo akkor is felebred a HW gombokra, lasd meg itt. De reszemrol mehet bele, a sajat pakkomban is benne van
Ssak gondoltam megelozo jelleggel szolok, a sok "Kelzsoca, az uj romoddal jobban merul a telom, help!" elkerulendo. De ez elkerulhetetlen
-
kelzsoca
félisten
a fenti állapotsor javítva lett az előző verzióhoz képest?ha pl töltöttem le vmit marketről,fekete színnel írta ki mit töltök,és alig látszott,mivel a háttér is sötét volt.
Ez is javítva lesz az R8-ban
Az R8 és az R9 között érdemi különbség nem sok van, Az R8-at most teljesen szébontom és újra felépítem, az alkalmazásokat megfrissítem, majd optimalizálni fogom, az eddig kifogásolt problémákat javítottam/javítom.
Az R9 alatt jobban merül az akksi is, illetve érzetre sem olyan gördülékeny a rendszer.
-
kelzsoca
félisten
Működik hiba nélkül!
Egyéb tapasztalatok?
(#38740) hamham
Egy honosított romnál 2 gombnyomás a megfelelő helyen és azonnal angol lesz
Ha kell a tuning funkció akkor FLB-R9, ha nem akkor Paul R12
(#38739) Ronam
Nálam hiba nélkül bedobja a kiválasztó menüt, semmi fagyás nincs.
-
kelzsoca
félisten
Stabil rom, és nem játékra vagy tuningra van kihegyezve
(#38708) csaresz002
Igen, és a rom feltelepítése előtt a data/app mappát akár tele is rakhatod a számodra szükséges alkalmazásokkal, de arra figyelj amit leírtam a romnál!
(#38711) energy_
Megnézheted csak fat32-es kártya esetén is, ezt most nem tudtam kipróbálni ,mert gyorsan hullanak az sd kártyáim és most csak az van amit én is használok, így ezzel most nem kísérleteztem.
-
MartOOn
addikt
basszus hogy csába tünik el az sd/image mappából a cucc???????
3x ra másolm bele! kártyaolvasóval... berakom telóba astroval megnézem, benne vannak cuccok...
telefon kikapcs
hangerö fel + menuvel bekapcs = zöld robot
akksi kivesz
sd kivesz kártyaolvasóba be... = image mappa ÜRES!!!!
wttafasz van?
na megvan a zöldduma... végzett... sötétség...
Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W