- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
-
ux1
addikt
-
gps76
őstag
válasz
orrlyuk
üzenetére
Az nem baj,ha árban belépő kategória,de tudásban veri bármelyik hasonló tudású készüléket. Volt már sokféle androidos telefonom,de ez a desire,galaxy s mellett simán megállja a helyét.
Valaki tud olyat csinálni,hogy pl. egy desire romból kiszedi a képnézegetőt,meg a pdf olvasót,és megcsinálja hogy ezen is települjön? mert azok nagyon jók. -
kelzsoca
félisten
-
-
AixDes
csendes tag
válasz
orrlyuk
üzenetére
Orrlyuk: EasyTether lett a megoldasom. Usb vagy BT. Gyors es hatekony. Semmi extra nem kell hozza.
Kelzsoca: felreertettel. Az offline gps progi az elrettento pelda volt. Az olyan a gyerekek jateka. Vesztek egy ilyen telefont mobinet nelkul. Fajna a lelkem ha nem hasznalhatnam ki, a telefonom csak itt-ott wifivel.
-
Dashes
őstag
válasz
orrlyuk
üzenetére
flibblesan-nak működött először a FB szinkronizáció, mivel teljesen gyári android alkalmazásokat használt, ahol ugye az alap dialer van, ott viszont a hívószámkijelzés nem működött, amire később érkezett egy fix. Paul-nak ugyanígy sikerült megcsinálnia a szinkronizációt, de a dialer-t elfelejtette, ebből lettek a gondok (dialer, hívószámkijelzés). kallt_kaffe-nak utólag könyebb dolga volt, így sikerült összehozni a facebook szinkronizációt alap tárcsázóval és a hívószámkijelzés is működik.
-
atillaahun
veterán
válasz
orrlyuk
üzenetére
Oké, köszi, akkor teszek rá egy Clockwork-ot. Csak első körbe nem sikerült ráeszmélni, hogy ez nem az. Nem gondoltam volna, hogy gyári is van. Vagymiez.
Ez a wifi nem dobálás felettébb érdekelne engem is. Már komolyan az összes rom-ot, meg minden lófasz kiegészítőt kipróbáltam, hogy működjön, de semmi. Ugyanúgy eldobja, amint elalszik. Meg ha rossz kedve van néha még ébren is. Nem értem mért nem ezzel foglalkoznak a modacon (semmitmondó javításokkal álcázott új releasek napi kiadása helyett) mikor, se gmail, se gtalk, se skype jelzés nem jön egyáltalán alvó állapotban.
Már azon gondolkozok, hogy mindent visszaállítok a csodazippel gyári állapotúra, mert úgy rémlik akkor mintha még rendesen működött volna a wifi.A JJ RL4-ről +új kernelről van esetleg egy linked? Kipróbálnám azt is, de modaco-n, már csak az legújabb romokat találom.
(#22453) ux1: köszi megnézem.
-
Fail3D!
addikt
válasz
orrlyuk
üzenetére
es amugy a mi keszulekunk mit fog nyerni amugy a 2.3 bol?
lehet meg fokozni a tudast? bar tegnap neztem szifon 3g-t es ahoz kepest mennyivel gyengebb konstrukcio meg mindig stabilabban gyorsabban futnak a programok mint ami sokkal vasunkon
akar hogy szapuljuk iphont azert az a rendszer stabil -
Saccco
nagyúr
válasz
orrlyuk
üzenetére
Itt egy videó róla: Dungeon Defenders - alpha4en.

A d-pades irányítással próbáltad? Azzal könnyebb.
csibusz0314:
Állítsd 48ra. -
mazsonpopo
tag
válasz
orrlyuk
üzenetére
A News and Weather hírei közé nem lehet valahogy becsempészni mondjuk azt, hogy az Index-ről szedje a híreket? Láttam, hogy lehet Custom Topic-okat hozzáadni, de azt nem lehet szerkeszteni.
@SupaCow: már nem létezik olyan, hogy gradhibás vagy 256-os. Mint egy 2 percnyi munkával otthonról lehet frissíteni a "régi" 256-osokat és lám 512 lesz.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
orrlyuk
üzenetére
Akkor Voda-t is beszúrjuk.

MobilWeb NapijegyMiért jó a MobilWeb Napijegy?
* 150 Ft-os fix napidíjért netezhetsz, túlforgalmazási díj nélkül.
* Telefonos internetezéshez, e-mailezéshez és böngészéshez ez a megfelelő választás.
* Havidíj nélkül, korlátlanul netezhetsz.
* Havidíjas és feltöltőkártyás mobilodhoz is megrendelheted.
* 10 MB adatforgalmi limitet biztosít.
* Csak azon a napon kell fizetned, amikor tényleg használod az internetet.
* Online is megrendelheted. Ehhez csak jelentkezz be a My Vodafone oldalra, és kattints az Online Ügyfélszolgálat dobozra, majd pedig válaszd ki az Internet, WAP, e-mail fület! -
-
devast
addikt
válasz
orrlyuk
üzenetére
Uram, minden tiszteletem az Öné, hogy vette a fáradtság és megírta a bemutatót. Pár észrevétel:
A konkrét különbségek nem ismertek, a kijelző hardvere biztosan eltér, és a programok telepítésére használható memória mennyisége is.
Ismertek: Oled lcd panel, és 512mb ram. Felhívnám a figyelmedet, hogy ahova a programokat telepíted az a ROM (egy része), ami jelen esetben mindkét modellnél ~200mb.van benne egy 600 MHz-es Qualcomm MSM7227 processzor. Komolyabb telefonokból lehet ismerős
Ezt mindig is közép/alsó kat-os telefonokba szerelték. Ettől függetlenül egy jól sikerült darab szerintem, és az első generációs snapdragon soc-ok 3d gyorsítóját örökölte (AMD/ATI Adrano 200)Programok telepítésére kb. 150 MB helyünk van
Még mindig 200mb.a szabad memória használat közben 25-35 MB szokott lenni, ez taskkillerrel 75 mega környékéig növelhető.
Ami multitaskot leszámítva teljesen normális, hiszen egy androidos program maximum 24mb memóriát használhat
(build.prop-ban lehet állítani ezt, gyárilag 24mb)A készülék nem képes natív DIVX és XVID lejátszásra, de processzora révén, külső programokkal (xyplayer, rockplayer) ez mégis megoldható
Nálam akadt minta állat
Rockplayer, arcmedia, xyplayermegszokott Android-betegségekkel együtt: felébredéskor eldobja a WIFI-jelet
Nekem csak egy másik androidos telefonom van, de az nem csinálja ezt. Szerintem ez egyéni probléma.
Szerk: Én spec arra a wifi problémára gondoltam, ha: nem vagy töltőn, felmész wifire, lezárod a telefont, fél perc múlva felkelted, nem csatlakozik vissza hiába van ez beállítva.mindenesetre egy napot, talán másfelet átlagos használat mellett kibír
Ezzel nagyon egyetértek. Két napot már nem merek megkockáztatni vele. kb 12 óra alatt merül 20%-ot állásában, talán 1-et telefonáltam napközbe fél percet.Ennyi
Jó cikk. Köszönjük 
-
-
kcsa
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz
orrlyuk
üzenetére
Custom romot nem tennék fel, de a 3d gyorsítást bekacsolnám, és a wireless tether is nagyon vagány lenne.
Ha csak erre kell a root miért nem használod a UniversalAndroot-ot? Azzal unrootolni is lehet a telefont. Nem tapasztalatból beszélek, én még nem piszkálom a tellát, tanulok a többiek eseteiből.
-
ronaldo
őstag
válasz
orrlyuk
üzenetére
Nálam nincs most fényképező ahogy tegnap írtam, de nem tudom miért lenne eltúlzott gerillakampány, hogy vibrál a kijelző ha a kék árnyalatai vannak a képernyőn. Mintha sisteregne. Angry Birds-ben is látszik.
Nyilván én vagyok a hülye, nem pedig azok, akik főzik naponta ötször a rom-ot, mint konyhásnéni a cérnametéltest, de a telefont telefonálásra még nem használták, hanem a legfontosabb szempont, hogy a linpack mit ír ki. Ami főleg azért egészen röhejes, mivel a rendszer sebességével az égvilágon semmi baj nincs, a hardverhez mérten gyorsan történik minden.
A telefon telefonálásra való meg üzenet írásra, mi előbbiben valóban nem akadályoz a kijelző hibás mivolta, utóbbiban - főleg hemzsegő pixelhibák esetén - már igen, s mint okostelefon, a navigáció és böngésző képesség hiánytalan, hibátlan mivolta is megillet, amiben viszont már fokozottan hátrányt okoz a hibás, vibráló kijelző. Ugyanis ez továbbra sem a kijelző sajátossága. Sajátosság az, hogy napfényben kevésbé olvasható egy ilyen tft kijelző. Sajátosság a böngészés lassúságánál, ha gyenge a hardver. Ez mind sajátosság, nem hiba. Az viszont, hogy vibrál a kép, az nem sajátosság. De nem akarom tovább ragozni, aki eddig se értette, az ezután se fogja.
Már sokadszorra leírom (és utoljára), én nem a szeretett telefonotokat bántom, se azt nem várom el tőletek, hogy dobjátok ki az ablakon, egyszerűen leírtam a meglévő problémám, amit egyébként itt sokan be is láttak, hogy létezik, maximum azt mondták, hogy nem zavarja őket, vagy annyira nem zavarja őket.
Azt mondtam, hogy én kifizettem x forintot egy telefonért, amiről bebizonyosodott, hogy csapnivaló minőségű, gyakran hibás kijelzővel került forgalomba, és én erre nem tartok igényt. Ennyi a történet. Amiért pedig bátorkodtam beírni a fórumba tegnap ezt a problémát az az volt, hogy feltehetőleg a romfőzőkön kívül vannak itt olyanok is, akik használni akarják a hibátlan kijelzőjű telefonjukat, nem linpack eredményeket olvasgatni majd ettől boldoggá válni.
Részemről befejeztem ennek a dolognak a kitárgyalását. Válaszokat se nagyon kérnék rá, maximum privátban, mivel úgyis flame felé megy el a dolog. Habár nem értem miért kellene eltitkolni a leendő vásárlók elől ezt az esetleges hibajelenséget és miért lenne számukra hasznosabb főzött romokat olvasgatni egy olyan telefonnál, aminek a sebességével az égvilágon semmi probléma. Arra majd ott lesz a kezdő hozzászólás amit szerkeszteni kell.
-
djozsi
senior tag
válasz
orrlyuk
üzenetére
Persze, ez teljesen így van, csak borixnak írtam, mert ő ugye iphone 3g-ben gondolkodik, mint elternatíva és tényleg ne lepődjön meg, ha majd azon nem megy az asphalt 5 meg a mit én tudom micsoda, mert az itt olvasottak alapján az azért egy jóval gyengébb gép.
Specifikáció alapján is az, ha jól emlékszem 412 mhz és 128mbram pörög benne. -
kekegsm
őstag
Boltban, ismerősnél próbálva:
Transformers2
625 MB
Video: XVID 800x400 25.00fps 650Kbps
Audio: MPEG Layer 3 44000Hz stereo 96KbpsTökéletesen, ugrás nélkül megy.
Szóval szerintem annyi a titok, hogy kicsit alacsonyabb video és audio bitrátára kell átkonvertálni, ilyen kis kijelzőn szerintem észrevehetetlen a minőségi romlás.
Nekem speciel soha nem szokott gond lenni a konvertálás, este elindítom, reggelre van 50-60 filmem. Következő estéig csak elég...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem védeni akarom, de kár erőlködni....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1 hete vettem, ismerkedek az android rendszerrel, illetve a telóval.