Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dodo76
tag
Sziasztok!!!Esetleg azt tudja valaki hogy milyen alkalmazás kell ahoz letölteni hogy ne a felül levőbe kapcsoló gombal keljen mindig aktiváli a kijelzöt!?Elöre is köszönöm!!
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Vekerur
üzenetére
Fizetős! Külön szerződés nélkül is működik az Internet kapcsolat, de akkor olyan drága, hogy a gatyája is rámehet az embernek, külföldön még szerződéssel is megfizethetetlen.
Sürgősen tiltsd le a 3G-t, vagy inkább a teljes adatkapcsolatot, ha nem vagy tisztában a használattal. WIFI mehet. Olvass vissza+kereső.
Okos telefon tudtod nélkül is generálhat jelentős forgalmat! -
Simtu
senior tag
Ronam 2.2 LITE-ot rá lehet venni arra, hogy működjön a live wallpaper?
-
sysrq
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kipróbáltam, ugrott a szemem egyet hirtelen, már majdnem kétszeres hangerő, kicsit doboz de elmegy.
Kár hogy trial.
Privátban el tudnád küldeni mikor jár le? Nem találtam utalást rá. -
Ronam
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
faszán szól
.kösz a tippet -
-
kovi82
tag
Sziasztok,
adott egy Blade , gyári minden eddig. Telepitettem már fel programokat. 2 GB os kártya van benne, most viszont szeretnék bele venni nagyobbat. Hogy tudom áttenni legegyszerűbben a 2 GB ról az adatokat , ill. programokat , mindent az új nagyobb memóriakártyára ?

-
Ronam
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ok,megtesztelem

-
Vekerur
tag
Mi az a mobilnet? (gondolom hülye kérdés, de tudatlan avgyok ezzel kapcsolatban
) -
Csoknyai
csendes tag
Szeretnék a2sd-t használni a ketyerén.
Vettem egy 8Gigás kártyát,felparticionáltam az első hsz-ban syl5 utasításai alapján.
Gyári ROM van még a ketyerén. Lehet, hogy ezért de nem látja a kártyát ill azt írja, hogy sérült és "Ő" szívesen leformattálja nekem.
- Ha ezt választom működik is, simán egybe, de ekkor ugye nincs ext2- öm.
- Ha másik particionáló progival csinálom akkor meg nekem is dobálja az SD-t.Ne verjetek meg a kérdésért, de gyári romra semmiképpen nem lehet a2sd-t varázsolni?
-
Ronam
addikt
audioboost nektek mennyit dobott a hangerőn?délután itthon kipróbáltam jónak tűnt,buszon viszont halk volt.winamp-al próbáltam,lehet másik playerrel kéne próbálkozni?
-
tomi8821
csendes tag
Senkinek nincs valami ötlete?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
1-2 kérdésem lenne.
Az IGO Primo még nem jelent meg Androidra ugye?Átmásoltam a neveket a Nokia PC suitról Sokat meg kavart a vezetéknév és keresztnév sorrendje, van ahol a keresztnév lett elől....pár száznál. Van rá valami megoldás? Hogyan lehet egyedi csengő hangot a csoportokhoz, vagy nevekhez rendelni. -
mukika009
tag
Srácok egy gyors kérdés, mielőtt belefutok valamibe, Valakinek nem ELADÓ a Blade-e szívesen meg venném sim kártya stb nélkül nekem nem ér meg 36 ot azért mert kártyás inkább legyen 1-2hetes de 30 körül.... Írjatok ha van valami ^^
-
tomi8821
csendes tag
Akármit csinálok nem tudom felrakni a recovery-t.Mindig hibát ír ki:
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\gep>cd ..
C:\Documents and Settings>cd..
C:\>cd fastboot
C:\fastboot>fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img
< waiting for device >
sending 'boot' (3158 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))C:\fastboot>
Neki is hasonló hibája volt, az angolom nem valami jó,ha valaki segítene hogy miképp oldotta meg,azt megköszönném.
[link] -
vadászcsiga
félisten
Saccco:
A rom zippen belül -> system -> media -> bootanim.zip <- ebbe vannak a képek.Nagyon köszönöm, az előző romokban mind az boot.img-ben volt ezért ebben már nem is néztem

Akit zavar az ingás lockscreen, használjon valami lock alkalmazást mondjuk ezt: DIY Screensaver. Van benne androidos slider is.
Vagy a WidgetLocker Lockscreen-t. -
Bike712
csendes tag
dashes 2.2 romjánál nálam nincs kamera.fényképezésnél kilép és force close-t javasol.a másik hogy ha fel akarom rakni az alpha 4-et akkor kezdjem előről az egész folyamatot.vagyis a parancssoros részt is csináljam meg,vagy elég a recoverys-et?
3.fifa10nél mikor elinditom a játékot tök jól megy.de ha rá megyek valamire akkor kidob,mi lehet a baj?:S -
Zozoka73
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Kivételesen munkanap!

-
atillaahun
veterán
Hm, kaptam rendelés visszaigazoló levelet a T-től hogy 2010.12.11.-én szállítják a cuccot, azaz holnap. Tényleg szállítanak szombaton is, vagy csak a rendszerük nem tudja megkülönböztetni a hétvégét?
-
orrlyuk
aktív tag
Nem hiába az önreklám, tényleg jó ez a "tumbi" (??? tényleg így kő mondani?)
-
V.Stryker
nagyúr
-
Vekerur
tag
Hello!
Ma kaptam kézbe a telefont, és hát ez a 2. telefonom az első pedig egy nokia 6020, ami kicsit régi.
Szóval valaki elmondhatna néhány álltalános dolgot a telefonról, meg ilyesmikről. (mit érdemes rárakni, beállítások,stb...)
Meg valamit javasolhatnátok ami javítja a zenelejátszást füllhallgatóval mert az borzalmas, de én szeretnék masszívan zenét hallgatni a telefonon.Jah és, hogy milyen fálj formátumok mennek rá. (csak mert a zenéim fele wma és azt else fogadta már..)
-
sydon
csendes tag
Ha már megint egy kis trollkodásba csapott a dolog, akkor szeretném felüdíteni a témát egy ki hasznossággal:
az sd kártya ledobálásnak megoldása meglett a délután folyamán:
szóval ha valakinek folyamatosan dobálja a kártyát, akkor az formázza NTFS-sel win vagy ubuntu alatt - én ubuntuban jobban bíztam - és menni fog. értelemszerűen annak akinek ilyen hibája volt, nem ajánlott magával a telefonnal formázni a kártyát.úgy néz ki, hogy ez a megoldás működik, legalábbis nálam.
és továbbra is lehet olvasni a geek és modding mentes zte tesztelési tapasztalataimat, direkt laikusoknak írva http://www.zteblade.tumblr.com .
-
V.Stryker
nagyúr
Fetrenghetsz tőlem a hányásodban is. Egyedi rommal nálam simán 40mb-ot kaphat egy app. A swap meg ha felesleges lenne, akkor azt nálad sokkal okosabb hozzáértő és romot főző emberkék nem tennék bele. Másrészt az igaz, hogy gyorsabb nem lesz tőle, de legalább nem fog lassulni és ez még akkor is megéri, ha rövidíti a memkari élettartamát.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez szvsz egy f.szság. Mondjuk valszeg jobban átjönne ha normális magyar fordításban megkapnánk, de az én személyes tapasztalataim azt mutatják, hogy a swap hasznos. De ezt bárki egyszerűen ellenőrizheti. Tegyél fel egy romot swap nélkül...indíts el a bladeden egy bonyolultam angry birds pályát, akad. Tedd újra a romot, úgy hogy már swappod is van és láss csodát ugyanaz a pálya nem akad. Ennyi.
Az automatikus task killerrel egyet értek, bár bizonyos esetekben manuálisan én használom. -
-
devast
addikt
Ismeretterjesztés 2.0
Az android oprendszerhez hót fölösleges a swap, és az automatikus task killer.
Discuss. -
Addel
senior tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Ha fekete háttérnél fehéren világít az szerintem nem subpixel.
Én a helyedben visszamennék a szervizbe és elkérném a vásárlók könyvét amibe beírnám, hogy a szerviz azzal próbál kibújni a garanciális csere/javítás alól, hogy nem ismeri el a készülék hibáit, stb.
-
RAiN91
őstag
válasz
Murderer69
üzenetére
Mindenképpen csinálok vele valamit, csak az a kérdés, ha mondjuk fél év múlva viszem be, tegyük fel látják is, akkor cserélik, ez hibának számít?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69
üzenetére
70k?! lol.... itt meg minden milyen drága.............
RAiN91:
Verd az asztalt egy t-be, cserére.más:
Lesz új videó... Brothers in Arms
-
RAiN91
őstag
Hali
Na jártam magentáéknál, nem jártam sikerrel, Győrben.
Megmutattam a faszinak, fényerőt maxra nyomtam, benyomtam a fekete hátteret, villanyt is kinyomta, de nem látta, így nem tudta cserélni. Igaz, alig lehet látni, de hát akkor is, nincs olyan centi, hogy ne lenne egy pixel hibás. (ha tényleg az, mert már magam sem tudom, elegem van
)
Úgyhogy maradt az, hogy visszakérem a pénzt.Vagy esetleg megtartom, és később visszaviszem. A pixelhiba miatt 8 napon túl is cserélik / szerelik? (ez fontos kérdés, mert akkor jövőre szórakozom vele a magentánál...)
Amúgy nehéz észrevenni, nem is zavar, de hát akkor is hibás, csak ez zavar, nehéz lesz eladni

-
sto1911
veterán
válasz
mukika009
üzenetére
http://logout.hu/cikk/zte_blade/szoftvercsere_modding.html
Temazas: felraktam, endless rebootolt szerencsetlen

-
Saccco
nagyúr
válasz
mukika009
üzenetére
"A Meizu hivatalos blog oldalán bukkantak fel a hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerülő, Android alapokon nyugvó M9 első homályos „kémfotói”, melyek nem sokkal később törlésre is kerültek. " - [link]
Itt is azt írják, hogy szifon klónokat gyártó meizu... Aprócska probléma hogy az m8 előbb létezett mint a szifon legalábbis tervben... ipari kémkedés mindig is létezett...
no de ez elég off

-
mukika009
tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69
üzenetére
Én meg egy Meizu M9et...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
stefi68:
Én nem hiszem, hogy jelent meg pluszba, inkább csak nem vette észre előtte. -
stefi68
addikt
Köszi a gyors választ!
Igen a ROMcsere az elmondottak alapján nagyon csábító, viszont mindenképpen függetlenítenem kell mert nem T-s vagyok...
Ha jól tudom nincs olyan romcserés megoldás ami függetlenít is és vissza is vonható ugye?
Lehet, hogy 1 hétig legalább marad benne a T-s kártya biztos ami biztos hátha előjön rajta valami gebasz.
Ami még eszembe jutott: képernyőzár feloldása még mindig csak a "power gomb" -al lehetséges, vagy már erre is van megoldás?
Pixelhiba megjelenésére [itteni kérdésre] esetleg valaki még tud infót???
-
-
Saccco
nagyúr
Hála istennek ebbe nem üvölt a média hangerő, mint a másik 2.2be.

-
Saccco
nagyúr
Ha romot akarsz telepíteni, akkor elég csak a clockworkös részt megcsinálni. Aztán abból mehet fel a rom.
sto1911:
Elvagyok az ingával. Egyelőre nekem ez a megoldás.
Tedd még rá a GingerBread témát, nagyot dob az összképen.

-
sto1911
veterán
USB, ZTE, es ANDROID Driver is fenn van? Ez meg a progi hibauzenete, nem a teloe. gepet, ES telefont probaltad ujrainditani?
Saccco: felraktam az ujat

Az aplha4 vs stock lock vs sim lock problemara van megoldas? (pin keres kikapcsolasan kivul)
@7124: muszaj leszek en is :S -
litter
tag
Kis technikai segítségnyújtást szeretnék kérni!
Új tulaj vagyok, 0 droid tapasztalat. Mindent úgy csináltam, ahogy sto1911 kolléga leírta (progik, driverek..stb) a logouton, de ADB kapcsolódáskor mégis ezt a hibát kapom: "Create process failure, error 2. Failed to start daemon. Cannot start daemon." Talán virtuális eszközt keres a valódi helyett? Botlott már ebbe valaki? Köszi!
-
atiska007
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
jó ideje már ez az aláírásom itt a PH-n... kb. két éve, szóval én foglak perelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ronam
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
gradiens hiba valóban nem zavaró annyira.pixelhibáról nemtudok semmit,az enyémen hál istennek nincs
.a telo hangerejére már van sound boost,pont most raktam fel és nagyon faszán szól
.wifi problémára is van már megoldás,legjobb ha a gyári t-s rom helyett majd feldobod az alpha4et.persze csak ha megveszed a telót
. -
Addel
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel, most próbálgatom a [LED me know BETA] -t és sms -nél és gmail-nél is működik nálam. Folyamatosan villogtatja a vissza gomb ledjét amíg meg nem nézem az sms/mailt.
Elötte a Missed Remindert próbáltam de az nekem nem működöt a NoLED meg nagyon meríti az aksit. -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Már olvasom egy jó ideje a fórumot....
Most szóltak a T-nél hogy jött Blade. Eldöntöttem, hogy megnézem, nem vesztek vele semmit, de ha megtetszik lehet meg is veszem....A gradiens hiba annyira nem zavar ha tényleg csak annyi ami itt kiderült...
A pixelhibával kapcsolatban kérdezném, hogy valaki azt írta, ha gyárilag nincs rajta akkor később sem lesz (LCD), viszont valaki meg mintha azt írta volna, hogy 5-6 nap múlva jelentek meg a pixelek. Akkor most hogy is van ez???Mit tudok még rajta kipróbálni, persze ha engedik egyáltalán bekapcsolni....
A készülék amúgy mennyire halk, csak az mp3 hallgatásnál jelentkezik? Csengőhang, beszélgetés hangereje OK?
Wi-fi kapcsolattal mi is a gond, csak készenlétnél dobálja el és csak bizonyos routereknél? Az kiderült már melyikeknél?
Bocs, hogy ennyi mindent ide zúdítok, de most teljes lázba égek, hogy szóltak és nem szeretnék azért bevásárolni, hogy viszonylag olcsó...
-
kentucky
őstag
egyébként szerintetek ha karácsonyra megkapom a mobilt, érdemes várni 2011 elejére az offical froyora?
-
djozsi
senior tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Webshopot mondja.
-
Sztlaci
aktív tag
Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható. 
-
Roolek
csendes tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani, hogy ha hívnak akkor kiírja, hogy ki hív vagy a telefonszámot.
Sehol se találom a beállításokban . Mert bárki hív még ha nem is rejtett a szám akkor is csak annyit ír ki, hogy ismeretlen. Köszi. -
esox
senior tag
1-2 film max, de leginkább csak kipróbálás szinten, mp3 tuti nem megy rá, melóhelyen egész nap megy, autóban van rendes hifi... max játékok és alkalmazások mennek rá.
Ezek az autós játékok (NFS, Asphalt...) mekkora helyet foglalnak a kártyán?
És a kérdés még továbbra is az, hogy a class2 sebesség elég-e
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.kösz a tippet

)