Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
"Tényleg érdekel, mi a non plus ultra." "Azért titkon várom a tuti tippet."
Szövegértelmezésbeli probléma lehet, de nem írtam sehol, hogy Non Plus Ultra, nem írtam tuti tippet. Leírtam mi hiányzik, leírtam, hogy másol is írják, hogy a pfw-al vannak gondok 1000 alatt. Leírtam, hogy kicsit bizarr, hogy egyik funkció appból másik böngészőből állítható. Nem "háborogtam". Leírtam, hogy csalódott vagyok. Ennyi.
Azt érzem, hogy le lett szólva a tuti vétel, így "ugorjunk" már neki. Ja, hogy itt csak jót lehet írni. Ok, rendben. Nincs ezzel gond.
Aztán jön itt petipetya nagyúr az oly divatos "eddig olvastam el a hozzászólást" -ával, mintha ezzel bármiféle igazságot adna mondanivalójának. Cáfol, kijavít? Nem.De hogy annyira várt tippet is mondjak. Nekem pl. fényévekkel jobb rendszerek tűnik (így most már látva és használva mindkettőt) pl. Freshtomato. pl. egy szintén 30e forintos AC66U-n. (Igen tudom, nem ax-es router)
Most majd jössz azzal, hogy ezzel a kert végében is van 500Mbit. Ok. (Kérdéses az adóteljesítmény, hogy az Európában engedélyezett maximumon felett van-e? )Mondtam én, hogy igényekről, ízlésekről felesleges vitatkozni. Ha neked így jó, akkor ok. De magában a router topicjában hagy lehessen már más véleménye / igénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89