-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz Black&White #1418 üzenetére
van valahol egy összehasonlítás, 3600 vs 6000?
-
konigjanos
senior tag
Aki dual módban használja, egyre figyeljen: a legtöbb okos eszköz (wifis klíma, kamerák, okos villanykapcsoló,stb, kivéve alexa) csak a 2,4-es hálózatot látja, és ha duálban van, akkor semmit sem lát...
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Megjött a második készülék is, de hagyom a mesh-en az 1800-ast, szóval ha valakinek kell azonnal egy 3600, 45.000 Ft és még ma a kezében van.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! vezeték nélkül egy ilyen összehozható a routerral? https://www.pcx.hu/mercusys-wireless-halo-s12-2-pack-mesh-access-point-00430921?gclid=CjwKCAjwm_P5BRAhEiwAwRzSO2yNpvGK8qU9m9mLmVrZTAD3vtrCKhe-0B3Kt6XYFCs330zecdnATBoCMDAQAvD_BwE
-
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #279 üzenetére
Megvan a wps. ha valaki keresné: [link]
Ja, és a vámon átjött simán, és összesen egy hónap sem volt. -
konigjanos
senior tag
Ma megjött a cucc. A beállítás egyszerű volt, még a port forward is könnyen meglett, viszont egy tetves wps gomb nincs rajta, menüben se láttam hasonlót. kimaradt volna? Egyébként nagyon jó a szerkezet, bár nagy sebesség növekedést nem tapasztaltam (eddig egy linksys EA6700 volt) de wifi hatótáv jóval nagyobb.
-
konigjanos
senior tag
Na, az egyik router megoldódott, nem kell eladnom...
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We regret to inform you that your order was returned due to some shipping regulations of the logistics company.
Would you mind receiving a refund or a replacement via another shipping method?"
Az aliexpress meg írt, hogy már az országban van. Nagyon várom.[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! Megrendeltem én is aliról, de most van a banggod-on cseh raktárban, szóval onnan is, így lesz egy eladó idővel. Nagyon várom, családi házban a kert végében erősítővel se jön a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest