- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene2
csendes tag
Nekem tegnap jött meg, Ali-ról 08.10-én rendeltem és 08.31-én vettük át, úgyhogy meglepően gyorsan ideért. (32,5eFt)
Magyarországon "ültek" rajta 1 hetet. Vámos procedúrát megúsztam szerencsére, pedig úgy voltam vele, hogy nagy csomag, biztos kiszúrják, hogy fizessek rá.Az átalakító tényleg nem az igazi. Nekem az ilyenek villája mindig beesik egy idő után és tényleg nem biztonságos, úgyhogy vettem hozzá egy rendeset, de Ali-ról lehet rendelni 500-600Ft-ért jót.
Egy érdekesség, nem tudom miért van.
Van itthon egy Epson wifi-s nyomtató. WPS-el az AX3600-hoz csatlakoztatva lassan nyomtat.
Megindul egy 5 sor erejéig, aztán csigatempó, mintha 8D minőséget kívánnék tőle, nem vártam ki míg 1 lapot kinyomtat, kb. 3 perc alatt jutott az ötödéig a lapnak.
Visszacsatlakoztatva az ASUS N18U-ra ugyan abban a programban/beállításokkal rendes sebességgel nyomtat, kb. 20 másodperc per lap.Mitől lehet? Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest