Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene2
csendes tag
Nekem tegnap jött meg, Ali-ról 08.10-én rendeltem és 08.31-én vettük át, úgyhogy meglepően gyorsan ideért. (32,5eFt)
Magyarországon "ültek" rajta 1 hetet. Vámos procedúrát megúsztam szerencsére, pedig úgy voltam vele, hogy nagy csomag, biztos kiszúrják, hogy fizessek rá.Az átalakító tényleg nem az igazi. Nekem az ilyenek villája mindig beesik egy idő után és tényleg nem biztonságos, úgyhogy vettem hozzá egy rendeset, de Ali-ról lehet rendelni 500-600Ft-ért jót.
Egy érdekesség, nem tudom miért van.
Van itthon egy Epson wifi-s nyomtató. WPS-el az AX3600-hoz csatlakoztatva lassan nyomtat.
Megindul egy 5 sor erejéig, aztán csigatempó, mintha 8D minőséget kívánnék tőle, nem vártam ki míg 1 lapot kinyomtat, kb. 3 perc alatt jutott az ötödéig a lapnak.
Visszacsatlakoztatva az ASUS N18U-ra ugyan abban a programban/beállításokkal rendes sebességgel nyomtat, kb. 20 másodperc per lap.Mitől lehet? Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Mobil flották
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Astro Bot PS5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest