- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
-
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
kentucky #6453 üzenetére
Közben kiderült, hogy NAT-olt hálózaton vagyok a szolgáltatómnál, ezért nem műxik jelenleg a dolog (router WAN IP-je más, mint a neten jelzett IP-m)...
Írtam nekik, hogy van-e lehetőség publikus IP-t kérni (esetleg más megoldás részükről), majd meglátjuk, mit válaszolnak
Elég normálisak, így talán van rá esély...
Azért köszönöm a segítséget!
-
Toninho13
aktív tag
válasz
kentucky #6427 üzenetére
Én ma próbálkoztam.Oneplus Nord 3 teló, AX 2400mbps linksebességgel, 10 szállal iperf3 460mbps. Speedtesten 550mbps összejön. Visszanézegettem a régebbi eredményeimet, telón volt, hogy 800-900 mbps jött össze ezzel a párossal. Az időpontból arra nem tudok rájönni, hogy a routeren valami moddolt Xiaomi firmware lehetett, vagy már a 23.05.02 Openwrt... Ahhoz képest elég nagy a visszalépés a mostani snapshottal.
-
trance89
Topikgazda
-
kentucky
őstag
válasz
kentucky #3587 üzenetére
Kis kiegészítés crontab-hez:
0 * * * * if /bin/cat /sys/class/leds/led_blue/brightness | grep -q 1; then echo 0 > /sys/class/leds/led_blue/brightness; else :; fi
Ha a fenti sort hozzáadjuk crontabhez, a cron óránként ellenőrzi, hogy bevan-e kapcsolva (1) a led, és ha igen, akkor kikapcsolja (0) azt.
-
Imi1981
veterán
válasz
kentucky #3550 üzenetére
Én ezt nem értem. Ott a menüben a mesh funkció mesh eszközök hozzáadása! Akkor miért kell script? Eredeti Kínai verziók között is kell script?
Hála az égnek nekem nem kell mesh ezzel a routerrel mert mindenhol van wifi a házban és mindenhol rendesen használható. Csak érdekel a téma. -
-
trance89
Topikgazda
válasz
kentucky #3247 üzenetére
AX1800-on is működik a script de kész herélt fw nincs rá, magadnak kell elkészíteni. Mesh beallítás annyiból áll hogy csak rászúrod az AX1800-akat wan porton keresztül a fő routerre vezetékkel és automatikusan bekonfigolja őket mesh-be, utána lehúzod és mehetnek a helyükre. 2db 3600-assal teszteltem a hétvégén herélt kína fw-el, a másodlagos routereken abszolút semmit nem kell állítani(max wifi csatornát), minden beállítást átvesznek. Ez a mesh autoconfig AX1800/3000/3600/6000 szériákon ugyanúgy működik a legfrissebb kínai fw-el, a régebbi kínai vagy global fw-ekkel külön bohóckodni kell (lásd összefoglaló). Wifi roaming tökéletesen menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest