- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
-
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
kentucky #6453 üzenetére
Közben kiderült, hogy NAT-olt hálózaton vagyok a szolgáltatómnál, ezért nem műxik jelenleg a dolog (router WAN IP-je más, mint a neten jelzett IP-m)...
Írtam nekik, hogy van-e lehetőség publikus IP-t kérni (esetleg más megoldás részükről), majd meglátjuk, mit válaszolnak
Elég normálisak, így talán van rá esély...
Azért köszönöm a segítséget!
-
Toninho13
aktív tag
válasz
kentucky #6427 üzenetére
Én ma próbálkoztam.Oneplus Nord 3 teló, AX 2400mbps linksebességgel, 10 szállal iperf3 460mbps. Speedtesten 550mbps összejön. Visszanézegettem a régebbi eredményeimet, telón volt, hogy 800-900 mbps jött össze ezzel a párossal. Az időpontból arra nem tudok rájönni, hogy a routeren valami moddolt Xiaomi firmware lehetett, vagy már a 23.05.02 Openwrt... Ahhoz képest elég nagy a visszalépés a mostani snapshottal.
-
trance89
Topikgazda
-
kentucky
őstag
válasz
kentucky #3587 üzenetére
Kis kiegészítés crontab-hez:
0 * * * * if /bin/cat /sys/class/leds/led_blue/brightness | grep -q 1; then echo 0 > /sys/class/leds/led_blue/brightness; else :; fi
Ha a fenti sort hozzáadjuk crontabhez, a cron óránként ellenőrzi, hogy bevan-e kapcsolva (1) a led, és ha igen, akkor kikapcsolja (0) azt.
-
Imi1981
veterán
válasz
kentucky #3550 üzenetére
Én ezt nem értem. Ott a menüben a mesh funkció mesh eszközök hozzáadása! Akkor miért kell script? Eredeti Kínai verziók között is kell script?
Hála az égnek nekem nem kell mesh ezzel a routerrel mert mindenhol van wifi a házban és mindenhol rendesen használható. Csak érdekel a téma. -
-
trance89
Topikgazda
válasz
kentucky #3247 üzenetére
AX1800-on is működik a script de kész herélt fw nincs rá, magadnak kell elkészíteni. Mesh beallítás annyiból áll hogy csak rászúrod az AX1800-akat wan porton keresztül a fő routerre vezetékkel és automatikusan bekonfigolja őket mesh-be, utána lehúzod és mehetnek a helyükre. 2db 3600-assal teszteltem a hétvégén herélt kína fw-el, a másodlagos routereken abszolút semmit nem kell állítani(max wifi csatornát), minden beállítást átvesznek. Ez a mesh autoconfig AX1800/3000/3600/6000 szériákon ugyanúgy működik a legfrissebb kínai fw-el, a régebbi kínai vagy global fw-ekkel külön bohóckodni kell (lásd összefoglaló). Wifi roaming tökéletesen menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest