Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi123
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Xiaomi AX9000 routert. Nem volt még Xiaomi routerem, de azért jártam már 1-2 router adminjában, most pl. ez egy ASUS AC66U B1-et vált.
Az az igazság, hogy a szoftver egyelőre borzalmas csalódás, vagy én vagyok hozzá buta. Androidos telefonon My Wifi-vel már sikerült elérnem, LAN + WiFi működik, azzal semmi gond.
Csakhogy szeretnék külső HDD-t rákötni és megosztani a hálózaton + Média Szerverként streamelni a tartalmat róla LG okostévére (ahogy az azt ASUS routerrel is tettem).
Azon kívül, hogy a My WiFi-ben látom a rácsatlakoztatott háttértár tartalmát, gyakorlatilag semmit nem tudok állítani. Hol a Samba? A userkezelés? Hol lehet bekapcsolni egy media server funkciót? Jár valaki hasonló cipőben? FW legfrissebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest