Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Azt kell erteni az AX6000 eseteben, hogy mas a cpu, es az uj design-nak a sajatossaga a 2,5Gbps-es eth port. Az AX3600 is tudja a wifi 6-ot, de ha jol tudom az AX6000 Wifi6E (ebben nem vagyok biztos, de nem is nagyon erdekel most).
Tehat a 2,5Gbps-es port egy hozadek. Maguktol nem raktak volna bele csak azert, hogy legyen egy 2,5Gbps-es port is az eszkozon. Es az a qualcom cpu ilyen. Nem lehetett mereg draga cpu-t belerakni, meg komolyabb hw elemeket, mert akkor nem tudtak volna tartani az arat. Igy donthettek arrol, hogy inkabb butitanak, de a masik oldalon adnak nemi pluszt. Ezert is irtam, hogy az AX3600-at kifejezetten wifire gyurtak, az AX6000-et meg meg inkabb. Azert ha megnezzuk a hasonlo cpukal szerelt routerek 3x ennyibe kerulnek es azok is csak ennyit tudnak, hisz ua. a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89