- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én nem is hittem azt, de legalább azt gondoltam, ha van egy 2.5G WAN port, akkor minden LAN porton eloszlik az a sávszél, erre kiderül, hogy a 3 LAN port összesen tud 1Gbps-t... Mindegy, végülis wifin kitekeri a jelenlegi maxot, amúgy ott vannak a mérések 2Gbps megy wifin, az azért nem rossz... Igazából amire nekem kell azt tudja, csak mégis ezek olyan rejtett sumákságok, na meg persze ezt talán tudta volna az AX3600 kicsit olcsóbban... Ugye kezdjük ott, hogy amikor rendeltem, akkor azt hittem, hogy ez már tudja a 6GHz wifit, persze kiderült, hogy ez is csak sumákság. Most már mindegy.
Nem ülök a router mellett, az a 944 a szoba másik sarkából jön, sőt a router a TV mögött van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Formula-1
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest