-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz Lackooo84 #1795 üzenetére
"Én csak azt nem értem, hogy miért gyengébb SoC-al adják, mint a 3600-ast, ezt persze a vásárlás után tudtam meg, na mindegy, a 2.5G portnak még talán hasznát veszem."
Mert feltetelezem tartani kivantak a 3600-hoz kozeli arat. Tobb ponton is occositast eszkozoltek az AX6000 routeren. A soc alapvetoen joval gyengebb, de gondolom dragabb lehetett mint a 8017A a 4x4 160Mhz miatt. A 2,5Gbps-es porttol ne varj tul sokat. Egyreszt nem tudod ertelmesen kihasznalni, masreszrol van 1-2 hw-es korlat, ami miatt max. a wifin keresztul tudnad elvezni a meg nem letezo isp sebesseget, de mivel se megfelelo isp savszel, sem pedig olyan wifi kartya jelenleg nem letezik, amivel ki tudnad hajtani, igy sok ertelme nincs. Valoszinuleg egy jo darabig meg nem allnak rendelkezesre a szukseges feltetelek ahhoz, hogy tenylegesen ki lehessen hasznalni azt a portot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest