Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Lackooo84 #1795 üzenetére
"Én csak azt nem értem, hogy miért gyengébb SoC-al adják, mint a 3600-ast, ezt persze a vásárlás után tudtam meg, na mindegy, a 2.5G portnak még talán hasznát veszem."
Mert feltetelezem tartani kivantak a 3600-hoz kozeli arat. Tobb ponton is occositast eszkozoltek az AX6000 routeren. A soc alapvetoen joval gyengebb, de gondolom dragabb lehetett mint a 8017A a 4x4 160Mhz miatt. A 2,5Gbps-es porttol ne varj tul sokat. Egyreszt nem tudod ertelmesen kihasznalni, masreszrol van 1-2 hw-es korlat, ami miatt max. a wifin keresztul tudnad elvezni a meg nem letezo isp sebesseget, de mivel se megfelelo isp savszel, sem pedig olyan wifi kartya jelenleg nem letezik, amivel ki tudnad hajtani, igy sok ertelme nincs. Valoszinuleg egy jo darabig meg nem allnak rendelkezesre a szukseges feltetelek ahhoz, hogy tenylegesen ki lehessen hasznalni azt a portot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest