Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Sok tesztet nézegettem, mivel az AC vonal kimaradt az utóbbi években, redditen van egy jó kis kibeszélő topik, érdemes átfutni nagyvonalakban, kinek melyik rész is jött be.
Még a videó review-k alatt is megoszlanak a vélemények, de alapjaiban mindegyik jó csak mást preferálnak az emberek. Ubi meg kb erre a játékra nem tett magasról a frissítésekkel, pár patch után már vállalható volt teljesen.
Szerintem neked bejönne így vikingestől az egész
-
-
NemMo
őstag
Hihetetlen mennyire nincs semmi új megjelenés idén. Legalább az új far cry megjelenne már
-
Bad Pritt
félisten
-
Zoleee83
addikt
Srácok, kinek-hogy tetszett a Valhalla? Originst végigjátszottam, végére elfáradtam, de alapjában jó élmény volt, az Odyssey-t direkt kihagytam. A vikinges téma alapból tetszik, kijavítgatták már a hibáit? Érdemes végigjátszani?
Szerk:
@Bad Pritt - Köszi, ez jól hangzik!
-
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bár mostanában felröppentek olyan pletykák is, hogy ez a projekt is átcsúszik majd 2022-re.
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Rá kellett azért arra is érezni nagyon, de ha az megvolt, utána jó szórakozást nyújtott. Csak tényleg el kellett sok mindent engedni hozzá

Amúgy kíváncsi leszek, Codi-hoz került a WRC licenc, komolyabb hangvitelű, de akár arcade WRC játékot (pl a Dirt 5 féle megvalósításban) szívesen megnéznék. EA-hoz be tudnak segíteni az NFS-be is (Grid szerű NFS a kíváncsiság netovábbja). Az apróbb feladatokkal pedig az F1 vonalba is a többiek is segétkezhetnének, el lehetne osztani, minden csapatnak vannak jó irányai, hát ha még több idejük lenne azzal foglalkozni, ami az adott szériában "jó".
De lehet minden ugyanúgy megy tovább évekig és semmi se változik, csak a logó a betöltésin. -
krx21
nagyúr
GTA 5 nextgen patch-ról nincs semmi új infó? Nem úgy volt, hogy a Sony show-n mutatnak valamit?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár óra múlva a teljes videó fent lesz szerintem.
-
Steve1207
veterán
válasz
H1F0N1CS
üzenetére
Amúgy ehhez kapcsolódóan kérdés, hogy megy ez az insider, omega és társasi itt? Teljesen békén hagytam ilyen szempontból a boxot, viszont a legutóbbi frissítés verziószámra google alapján az omega ment fel: [link]
Erről van valami táblázat, hogy hogy épül fel a hierarchia, miben kell benne lenni? W10 insideres voltam sokáig, de már 1-2 éve visszamondtam, ezért érdekes. W10-en csak a végleges frissítéseket kapom. Box-on pedig békén hagytam az Insider Hub-ot, fel se telepítettem. Esetleg az befolyásol valamit, hogy szoktam jelenteni a hibákat az answers xbox community-ben is ugyanezzel az accounttal? Csak fura, hogy így egy kalap alá vesz akkor minden eszközt.
-
30z.Samu
titán
Most végeztem a DiRT 5-ben a Chapter 1-gyel. Kövezzetek meg, de Nekem ez a játék rohadtul bejön! Itt-ott olyan a grafika, hogy csak pislogok. Az viszont még mindig kár, hogy az AI nehézségét nem lehet feljebb tekerni. De összességében fun ez a játék!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Meg a hir h 2022...
-
hombre[EU]
nagyúr
A leaked Elden Ring trailer is being circulated online
a héten jön a gameplay videjó

-
hadam98
senior tag
Call of Duty Cold War ha meg vásárolom lemezes kiadást ott is kapok exkluziv Warzone tartalmat?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Szeretnék fifázni, de nem kapcsolódik a szerverre,pedig a network test szerint van net... Másnál is ez van? Dirt 5 se csatlakozik...Köszi

-
hadam98
senior tag
NFS: Hot Pursuit kb. mikor lesz elérhető GP (EA Access)?
-
danielgalaxy
aktív tag
Budapesti Euronics-okban sokszor már a polcokról is lehet szerezni, 189.990-ért, ami nem nagy felár. Én is így szereztem pár hete Series X-et. Egyik reggel besétáltam minden előzetes foglalás nélkül, egy percre rá már fizettem.
Két hete szintén voltam bent a Köki Terminál Euronics-ben egyik délután, 5 db volt kirakva a fenti áron. -
mike1334
veterán
-
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Új lennék a konzolok világában.
Series X-et szeretnék.
Ebből is hiány van, illetve várólisták, mint PS5-ből?
Árukeresőt nézve egy helyen sincs a rendes (185k) áron.
Mikor várható rendes készlet, illetve mekkora mennyiségben?
Úgy értem a rendes készletet, hogy ne distill-el kelljen monitorozni, és az éjszaka kellős közepén lecsapni arra a 20 db-os készletre....
Második kérdés, ez a 300 Ft-al live goldot GPU-vá okosítható akció meddig él? -
Elderath
addikt
Aktuális havi GP játékokat mikor szokta MS kiírni?
-
sirkope
tag
Tegnap délután neki akartam ülni folytatni a Plague Tale-t, és a nyitó képernyőről nem ment tovább. Mindig kilépek a játékból ha befejeztem. Újra kellett indítani a boxot.
-
mike1334
veterán
Xclouddal ránéztem a Controlra tableten. A dlc-ket is tartalmazza úgy néz ki. Vagy csak azért, mert azokat megvettem külön? "Sima" game passban nincsenek dlc-k, az tuti.
-
Extremex
tag
Sziasztok
A game pass-t lehet tudni milyen időközönként frissül,vagy változó? -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
seriesen eszméletlen
meg amilyen állapotba került mostanra, a legjobb -
ivinorbi
csendes tag
Sziasztok. Másnál is fagynak a series x optimalizált játékok? Dirt 5, Horizon 4, Gears tactics már a menüben lefagy, valamikor a konzolt is lekapcsolja. Az xbox one játékok gond nélkül futnak. Túlmelegedés nem lehet, mert frissen bekapcsolt állapotban is lefagy.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Már beleszagolgattam és teccett. A listán rajta van.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
no mans sky már megvolt?
-
-
craftsman01
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én úgy várom már mint a messiást.Remélem lessz magyar nyelv boxon is.
-
Fernet
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Engem érdekel, nagyon bejött az első rész, remélem ez is jól sikerült.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a VALA érdekes lehet. The world's best mass llama-slaughter roguelike-lite-ish couch co-op top-down twin-stick shooter! Engem megvettek kilóra.
Pont tegnap veszekedtek a PS4 topikban, hogy a GwG-ben hulladék játékokat adnak, na most majd jól odapörköl a MS ezzel a szerzeménnyel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frankdelgado
őstag
Nem sokakat érdekelt eddig se
, de május 14-én fog megjelenni a subnautica Below Zero.
. -
Steve1207
veterán
válasz
H1F0N1CS
üzenetére
Nálam előjött, hogy bedadogott a masina. Dirt 5-tel szórakoztam, gyorsmenü megnyit, home és alig tért magához a rendszer, persze a játék is elkezdte utána. Talán kétszer előfordult már a frissítés óta, de minimális, most tényleg sokat használom.
Másik: változás lehet a megosztásban, mert a régen "megoszthatatlan" live-on tárolt képekre és videókra is engedi már a megosztást és működik. Valamit javítgatnak a háttérben.
-
H1F0N1CS
tag
Sziasztok! Kérdés szeretnék feltenni. Insaiderben omega körös vagyok. Az utobbi frissités óta nem működik a qr, és bedadognak a játékok ha kimegyek a homba és vissza. A Division2 pl. Másnak is csinálja? (SX)
-
-
Scholes9
nagyúr
Lehet volt már ilyen kérdés, de, ha most 300 Ft-ért kínálja nekem a store a GPU-t az csak ideiglenes vagy mindig ennyiért is fogja
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
a dirt5 és dirt rally az két különbözō mūfaj. utóbbi "szimulátorosabb", valósághū akar lenni (azért nem egy iracing) és néhány területen nagyon jól is csinálja. a dirt5 tiszta arcade, ez a forza horizon,needforspeed,crashteamracing stb zsáner aminek semmi köze a valósághoz csak szórakoztatni akar...a user meg eldönti mennyire sikerült

egyébként ha olyat keresel akkor a project cars2 és assetto corsa is van konzolokra (nem tudom kontrollerel mennyire játszhatóak) -
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Körülbelül nekem is hasonló a véleményem, köszönöm, hogy leírtad, így legalább nem kell fáradnom a megfogalmazásával (ilyen szépen amúgy se tudnám
).
Ami nekem nagyon nem tetszett, hogy 3 versenyből minden alkalommal első lettem, volt, ahol egész nagy fölénnyel - így kb. semmi élvezet nincs benne.A legutóbbi leárazás során megvettem a Dirt Rally 2 GOTY-t, és ugyan csak a rally részét próbáltam, de sokkal jobban tetszik mint a Dirt 5.
Eleve sokkal jobban oda kell figyleni, hogy milyen kanyar jön, azt milyen sebességgel veszem be, nagyon könnyen az út szélén lehet kikötni, ha nem megfelelően választja meg a sebességet az ember, viszont haladni is kell, hogy azért a mezőny elején érjek célba valahogy, így szinte végig a határokat feszegetve autózok - nekem ez nagyon tetszett benne. -
hombre[EU]
nagyúr
ma lenyomtam a showcase eventeket horizonban...hát ez nagyon erōs volt. ha egy dolgot lehetne kérni az 5-be akkor ebbōl minél többet

és nem is voltak olyan egyszerūek, a motorosokkal 4-5x is indultam(mire rájöttem,hogy nem kell sehol elengedni a gázt
) és csak 1tizeddel nyertem. -
NJanika
aktív tag
válasz
lastmohican2
üzenetére
Köszi és wesder-nek is ! Közben rám írt egy fórum társunk akitől holnap meg rendelem 3k ért :)
FH:Gyakorlatilag mindegy csak ne balon kelljen közlekedni :)
Inkább mennék jobbos kocsival jobbon
Igazatok van Kínát és Indiát illetően. Valami kis szigeten is el tudnám képzelni egyébként.
Aztán jöhetnének a dlc-k még kisebb szigetekkel. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
MTC-ről volt szó, nem az árfigyelő oldalakról, szerintem megcsúsztál egy hsz-t.

-
Hami33
aktív tag
Sziasztok ! Megrendeltem egy series x-t a Supergamertől ! Elvileg 3 - án lesz készletük 4 -én meg is kapom ! Utánaolvasva láttam hogy megbízható bolt elvileg a 27.dik gépet foglaltam le .
Rendelt most esetleg más is ebből a készletből ami most jön ?
-
Bad Pritt
félisten
Túlzás nélkül a Resi 8 mellett a legjobban várt játék kezd lenni számomra ez az új Exodus, annyi helyen nyomják a fejlesztők, hogy ez egy teljesen új, hiperszuper tiptop modern változat lesz.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
"A renderelő motorjuk alapvetően nagyobb belső felbontással dolgozik, és ha ezt csökkentenék, akkor nem nyernének teljesítményt, hanem pont ellenkezőleg: az engine-nek teljesítményigényesebb számításokat kellene elvégeznie ugyanahhoz a végeredményhez. "
Tehàt sz@r a motor. Van ilyen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ipon cikk, magyarul.[link]
Oleksandr Shyshkovtsov, a 4A Games (Metro Exodus) technológiai vezetője mond egy csomó érdekes információt. -
Alexios
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem csak, MTC-n lehet kulcsokat is venni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7