- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Valaki nyomja itt Sony XH90-el?
-
bandi0000
nagyúr
A destiny 2 most 60 fps lett, vagy a 120 fps moddal kapja meg?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
+ átverések is voltak régen. Csomó olyan account volt ami a vásárlás után nem adott semmilyen kulcsot. Vagy már aktiválva volt. És ez nem egyszeri eset volt.
-
Esdeath
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt most hallom először, hmm mondjuk nekem eddig nem volt gond velük. Mind1 vègül is. Azèrt köszi az infot.
-
fcb92
tag
Nálam hibátlanul megy a Series X.
Egyedül a letöltési sebesség ingadozik, de az nem a gép hibája. -
zzola
titán
Meséljetek!
Hasítanak az új konzolcsodák? -
craftsman01
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Semmi nem változott,ugyan úgy működik.Ha jól emlékszem pár éve volt valami kulcs ban hullám is emiatt.De ,hogy melyik kiadó arra már nem emlékszem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Esdeath
üzenetére
Ez nem a topik témája, használd az OFF szűrőt.
A G2A-n lopott bankkártyákkal vásárolt játékkódokkal mosnak tisztára kétes hátterű pénzeket. Leglaábbis régen ez volt. Amikor kiderült, a G2A azt monda, hogy őket ez nem zavarja. Erre sok fejlesztő azt mondta, hogy inkább torrentezzék le, mint fizessenek a játékosok a G2A-nak. Elvi kérdés. Azóta lehet, hogy változott, de én nem vásárolok ott évek óta.
-
Esdeath
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mi a problèma a G2A-val? Èn mindig onnan veszek 100$-os feltöltő kártyát ès ugy veszek játèkokat.
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Box-on ilyen esetben nem elég egy sima usb-s hangkártya? Gondolom itt is működik és 2e-ből ott a jack, akinek kell.
-
craftsman01
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
DonDennis
senior tag
Ha megvan pc-re a FH4 akkor az majd elérhető lesz nekem ha veszek boxot is vagy az pc kulcs volt itt tudok vele játszani csak? Lehet hülye kérdés csak ha már ennyire game pass meg cross platform akkor gondoltam lehet ez is megy
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
craftsman01
üzenetére
ja, hogy ja. valamiért nekem a konzolról hiányzó jack kimenet maradt meg!
-
craftsman01
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs itt semmiféle kompromisszum. Fülesről dumáltunk megy usb-ről ennyi. Minek menjen a kontroller ha nem azzal nyomom a Warzone-t.
-
SPQR301
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Már csak IRL boltban, és viszonteladóknál lehet kapni 12 hónapos kártyát, a Microsoft beszüntette őket... Szóval vegyél 1-2 ilyet: (G2A stb...-n lehet olcsóbb)
https://www.konzolvilag.hu/xboxone/esd-xbox-xbox-live-gold-membership-12-monthsAktiváld be, engedélyezd az automatikus megújítást (mert az ad 1-1 plusz hónapot). Utána vegyél 1 hónap GPU-t, mindegy, hogy teljes áron veszed, vagy 300Ft-ért. Az egész goldot át fogja konvertálni GPU-vá.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy használható vezeték nélküli füles, ha valaki mindenáron ragaszkodik hozzá:
https://www.windowscentral.com/how-use-your-headphones-xbox-series-x-and-xbox-series-sjah, nem válasz lett volna, de most így jött össze.

-
Scarletiel
őstag
Valaki tud nekem segíteni privátban, hogy meg tudjam csinálni olcsón az éves game pass ultit gold-al mindennel? Én csak 3 hónaposat látok mindenhol 😔
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Van egy elorendelt Xbox Series X "gepem". Alzanal lett elorendelve, de nem tartok ra igenyt. Ha valakit erdekel jelezze priviben es kuldom a rendelesi kodot stb ami szukseges hozza.
Üdv Misi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
craftsman01
üzenetére
Neked is csak azt tudjuk mondani, hogy ez nem pont erre lett kitalálva. Értjük, hogy van esély most egy PC-t kiváltani, de ha ez a cél, akkor ez mindig kompromisszumokkal jár.
-
need
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszönöm..

"Ajánlani is tudunk" ezek után szerinted kérdezzek..? max privátban tőled..
Kb. 15 éve járok ide a prohardverre és komolyan mondom ilyennel még nem találkoztam! -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Jovanny2
üzenetére
Pont azért mert csomó füles USB-n keresztül tud virtuális 7.1-et. Mint az említett Cloud 2 is. Jack-en csak sima stereo. Aalapból 1 méter a kábel, az USB-s hosszabbító még +2méter. És akkor meg is van az említett 2-3 méter.
Annyiban igazat adok viszont, hogy kényelmesebb a jack része, mert nem kell mindig levenni a fejedről. Nálam csomószor előfordult, hogy bevágtam a zsebembe aztán kimentem a konyhába. Legalább hallottam a többieket voice chaten.
-
l.skywalker
Topikgazda
Szia. Sok játék támogatja a couch-coop funkciót. Nagyjából lehet szűrni ezekre ezen az oldalon:
https://www.co-optimus.com/games.phpAjánlani is tudunk, nekem négy gyermekem van 11 éves a legnagyobb és 5 éves a legkisebb, sokat játszanak ők is. Untitled Goose Game, Minecraft, Minecraft Dungeon... stb.
-
craftsman01
senior tag
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Ok köszi csak friss box tulajként nem tudtam,hogy ott is van hang.

-
Jovanny2
őstag
válasz
milan1225
üzenetére
Továbbra sem PC. Általában 2-3 méterről játszunk, vagy több. Mennyivel lenne kényelmesebb onnan kábelezgetni, mint a kezedben tartott kontrollerből? Nem nagyon veszem észre, hogy enné, de én chat miatt használok egy jobbféle telefonos headsetet hozzá, nagyobb biztos jobban eszi. Nekem 1 pár Ladda kibír 3-4x5 óra játékot simán, vagy többet.
-
jox0425
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
basszus, pedig nekem kényelmesebb lenne mert asztalról nyomom monitorral, és nincs messze a konzol.
+ ugye usb-n van a saját mikrofon / füles hangerő szabályozó meg a varázs "7.1" gomb
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Nekem az Astro A50 usb-vel van rá kötve csak és nekem van hang és dolby atmos is.
-
need
addikt
Sziasztok..
Platformot keresek mert szép lassan elakarom hagyni a PC-t.
Elsősorban a gyerekemmel szeretnénk majd együtt játszani..6 éves múlt
Nem ismerem az Xboxos játékokat egyáltalán.. így nehezen tudom eldönteni hogy itt mik azok a játékok amiket lehet közösen.. esetleg valaki tudna nekem egy kis útmutatást adni..? -
jox0425
csendes tag
Sziasztok! Jól gondolom hogy a hyperx cloud 2 pro fülesem nem fog menni USB-n keresztül csak a kontrollerbe dugva jack-en? Akárhogy próbálkoztam, nem jött ki hang
-
S@c@
őstag
Érdemes ettől gyorsabb SSD-t beszerezni külső usb 3.0 vagy 3.2 házba vagy úgysem használja ki Samsung 860 EVO 1TB?
-
tboy93
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt néztem és a Halo 4-et nem látom.
-
Sefneni
őstag
Biztos hogy volt már téma, de nem találtam erre utaló választ.
Van esetleg arról lista, hogy melyik már megjelent játékok fognap nextgen (SX) patch-et kapni? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
milan1225
üzenetére
Nekem nem igazán zabálta. Heti 2x töltöttem a kontit, pedig sokat használtam fülessel, volt, hogy zene is ment közben. Gyári Play & Charge Kit-em volt. kb 4 éves akku, szóval nem tudom mennyire mérvadó egy null kilóméteressel.
Pontos játékidőre nem tudom mennyi lehetett. -
törölt tag
válasz
szasza0802
üzenetére
Ilyennel a topikban nem viccelünk.
Màr több tucat sorsolàsunk volt. -
AMD Power
titán
Xbox Series X: A konzolok ugyan nem füstölnek, de két komolyabb problémát is jeleztek a játékosok [link]
Én eddig ilyesmivel nem találkoztam...
-
szasza0802
tag
Sziasztok. Jelentkeztem a Sherko Time játékra. Ez most valami vicc vagy tényleg lehet játékot nyerni?
-
GerAti
csendes tag
Üdv Hölgyek/Urak!
Vas megyeiek, vagy erre járók figyelmébe ajánlva, ha esetleg valakinek épp szüksége lenne SX-re.. Sárvári Euronicsban van egy.
Jó játékot mindenkinek. Jómagam úgy döntöttem, hogy bár SS-re adtam le szavazatot, de még várok a vásárlással játékidő hiányában és karácsony közeledte miatt. A jövőbeni ONE S-ről való váltás kapcsán nálam még XOX, XSS és XSX is pakliban van. Egyenlőre projektorba fektettem és egy darabig szerintem a sima s-el is meglesz a wow feeling.
Szívesen járok ide olvasgatni és köszi mindenkinek a sok eddigi és jövőbeni infót is!

További szép napot! -
milan1225
csendes tag
A kontrolleren keresztüli füles használat mennyire eszi az aksit/elemet? Azért egy jack elférhetett volna magán a masinán...
-
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Le kell ragasztani a ledeket, hát nem akkor kell tölteni amikor nem használod?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Csak a statisztika kedvéért, nálam megy a 120Hz. Többen irtak, hogy gondjuk van vele. A gyári kábelt használom.
-
30z.Samu
titán
Köszi mindenkinek!
Ez a játék beszippantott, pedig kipróbáltam anno PC-n is, meg mintha a grafika is részletesebb lett volna valamivel (legalábbis este is volt dinamikus árnyék), de most boxon valamiért ráfüggtem. 
-
GalaHU
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Ez azért van, mert a Xbox USB portján a konzol kikapcsolt állapotában is van áram, a PS-én meg nem. Esetleg dugd a TV-be a töltőállomást...
-
MultiDoodad
aktív tag
Azt meg tudja írni nekem valaki, hogy az Astro A50-es fejhallgatót kapcsolja ki teljesen a konzol mikor maga a konzolt is kikapcsolom? Mert hiába kapcsolom ki a konzolt a fejhallgató töltőállomása megy tovább és világít, ps magától kikapcsolt.
-
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük ismét a felajánlást, illetve a nyereményjáték lebonyolítását!
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jelen!
És kösz még egyszer innen is oriic-nak, éppen aktuális lett a komplett végigjátszás.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A történet szempontjából a halo reach a sor elejére ugrik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
DJosef
üzenetére
a HALO lineáris történetszálon halad. Csak sorrendben érdemes, de oriic nemrég épp ajánlotta valakinek így:
Halo Combat Evolved
Halo 2
Halo 3
Halo Wars
Halo 3 ODST
Halo Reach
Halo 4
Halo 5
Halo Wars 2 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest