Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Valakinek van tapasztalata hogy a CEC jól működik-e rajta, pl a menüben navigálásnál?
-
gyűrű
addikt
Sziasztok, átolvastam az egész fórumot. Nekem még rendelés alatt van az SX, talán dec közepén kapom meg. MS accountom van, de nem volt még rajra előfizetés. Aktív 2010 óta és még csak a xb360-asom van benne, ami meg is van még.
Ha jól értem akkor ha megvan a gép, vegyek hozzá 1 vagy 2 év xboxlive-ot és utána egy havi gamepassot, és akkor 2 év ultimate gamepassom lesz.
Amit ott havi ajándékként kapok és letöltöm, az megmarad állandóra, később is.
Csak a nem SX optimalizált játékok tölthetők/mozgathatók a külső hddkre, az optimalizáltak futtatása belső ssd-ről megy.
EU és UK webshopokból is vehető online code (bár a CDkeys pl kiírja hogy az UK verziós játék nem telepíthető Magyarországon) de szerintetek nincs gond vele.
Kontrollerhez töltőt és az itt ajánlott ikeás akkukat vettem, kinéztem pár játékot is, főleg retrósabbakat amiket még annó ps1-en és az előző xboxokon is szerettem. Valószínű digitálisan veszem meg mert úgy olcsóbb is. ( Vagy esetleg használtan, lemezen? )
Ha valamit nem jól értettem akkor javítsatok, most kb. ennyi. köszi.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz 30z.Samu #25958 üzenetére
Aki ilyen dekoráláson töri a fejét az alin tömegével van később leszedhetős matrica mindkét típusra..
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz l.skywalker #28508 üzenetére
Néztem a kedvcsináló videókat, én ezek közül legjobban az Evil Deadnek örülnék, anno az első xbox-on sokat játszottam, és jól szórakoztam az Evil Dead: A Fistful of Boomstick-el.
Jó lenne ha ez is olyan poénos hentelős játék lenne
Meg az is ha az Alza végre kihozatná a novemberben megrendelt SX-et, bár épp most eltolták keddre a lehetséges beérkezést..[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
Nos, végre írt az Alza, kedden kiszállítják nekem is az SX-et, átadták a futárnak. Akkor intézem lassan hozzá majd a Xbox-live-ot meg utána a GPU-t. Pár játékot azért már vettem.. Remélem nem csalódom, nem vagyok egy fps/pixelhuszár, inkább csak működjön stabilan.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz HunChris #30911 üzenetére
Nekem is bejött a Ladda akksi. A töltőm mutat mindent a kapacitástól a feszültségig, ezeket 2600maH-s nek mutatja nagyjából. Vettem 2 szettet egyik mindig feltöltve vár hogyha a másik lemerülne. Pár mp a csere. Nem mértem pontosan de napokig bírják. ( talán 70-80 óra az üzemidő rezgéssel)
-
gyűrű
addikt
válasz ProEvoFan #31460 üzenetére
A digi mostanában szarakodik, nekem is volt gondom vele, másoknak is... Szóval a routerben adj fix ip-t a belső hálózaton a boxnak (Static DHCP) , illetve a DNS Servernél
First DNS Server : legyen a digis helyett user definied 8.8.8.8 a Second DNS Server user definied : 8.8.8.4
Ha nem megy kérj meg valakit aki meg tudja csinálni, biztosan 99% -ban ez lesz a gond... -
gyűrű
addikt
Az nálam is ragad, igaz nem teljesen, de lassabban jön vissza..nem egyedi hiba, gyártási/tervezési probléma, enyém nem kattog.. A redditen sokan írják, házilag is megoldható.. 2 hét használat alatt azonban elég gáz. Még nem tudom hogy szétszedjem-e vagy visszaküldjem..
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Ghostman78 #32331 üzenetére
Itt azt írja:
így sorban amig nem működik...1: Beállítások> Hálózati beállítások> Speciális beállítások> Alternatív Mac-cím törlése majd újraindítás, a router újraindítása is.
2: kikapcsolás, minden kábel kihúzása 30 mp, re majd vissza mindent.
3:Beállítások> Rendszer> Konzol információ> Az Xbox visszaállítása> A Játékok és alkalmazások visszaállítása és megőrzése.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz #91045632 #32897 üzenetére
Érdekes olvasom ezeket, nekem is optikai digis 1000-es netem van de nagyon gyorsan tölt az sx-em. Délután játszottam 1=2 órát azalatt lejött egy 33 gigás játék. Első 2 nap 800 gigát töltött le 2 éjszaka. Azóta sincs gond, egy két játék lejött bekapcsolva is, , ki is fogom kapcsolni az instant ont, egyelőre úgy látom nincs gond a letöltéssel. Mondjuk fix ipje van az sx-nek, és a router is jól van belőve.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Én is az Alzától vettem 185-ért december elején, ott még most is annyi, ill. annyiért rendelhető. Ők sem buknak rajta gondolom.
-
gyűrű
addikt
válasz l.skywalker #33000 üzenetére
Huh, ez nagyon tetszik
-
gyűrű
addikt
válasz Scarletiel #33019 üzenetére
Én megvettem még karácsony előtt mindkettő Tomb Raidert. 2 napja játszok velük felváltva, de a Shadow-al vagyok előrébb olyan 50%-on. Nekem megérte mindkettő. Mondjuk én az ilyeneket szeretem ami ügyességi és logikai is. A képi világ pedig nagyon szép.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Hapcimalac #33220 üzenetére
A 2 unravel. Nekem tetszettek.
-
gyűrű
addikt
válasz FollowTheORI #34057 üzenetére
Én a japán storéból telepítettem még múlt hónapban, ott volt a goldban. Nagyjából végig is játszottam.. Lightos játék..
-
gyűrű
addikt
Így kell bekötni, jól csinálod. Az AVR-en a passtrough be van állítva? Nekem ugyan onkyom van és egy 11.1-es hangrendszer, de tökéletesen megy. Az atmost és a dts-t csak le kellett tölteni a boxra,nem kellett megvenni, az csak a fejhallgatóhoz kell. Nálam jól működik minden. A Series -x-en a bitstream és a DTS-X vagy a Atmost kell beállítani.A 4K HDR megy tovább a TV-be, abba az erősítő nem szól bele. Annyi még hogy a Xbox-AVR és az AVR-TV közt is minkét kábel nagysebességű 2.1-es hdmi.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
és ha jól értem a free to play játékokhoz nem is kell majd a Gold előfizetés..
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz Yandelus #35364 üzenetére
Gyártási hibásak.. Én is visszaküldtem már két hét után ragadt, hétfőn kapom vissza. A ravasz alatti hangcsillapító kimozdul és/vagy kifolyik alóla a ragasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- STB+külső HDD help
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Facebook és Messenger
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest