Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
az ev vicce. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja PS5-ből devkit meg logó van, Boxból meg csak a Devkitet nem làttuk.
-
Madoc
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mig lnb switch-es volt elég jó volt ott a hangulat pedig.
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja hogy csak ez a video, azt hittem van uj valami. Ezt láttam anno, tényleg brutál.
-
l.skywalker
Topikgazda
Demózták már a Paukemberrel egy konferencián, hogy a PS4 Pro-n és a PS5-n mekkora különbség lesz a betöltési időkben:
https://www.youtube.com/watch?v=DqV7BNoQEr4
Azt már régóta tudni lehet, hogy a PS következő konzoljában egészen egyedi megoldású SSD kerül be és az igaz, hogy az Xbox még nem mutatott semmit.
Mindeközben arról is mennek a hírek, hogy a PS hűtését nem tudják megoldani, így vissza kellett venni az erejéből, az Xbox pedig nagyon jól összerakott rendszer.
De az is nagyon gyanús, hogy a PS5 Devkitekkel már vígan fotózkodnak mindenfelé, míg Xbox-ról még az sincs. Valamire nagyon készül az MS, majd meglátjuk úgy is sikerül-e.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha lesz, akkor még több játékkal nem lesz időm játszani

-
Madoc
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Meg lesz rajta linux meg mac emuláció is..
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Volt a PS4 topikban, amihez semmi köze.
Az ötlet maga jó, de képtelenségnek tartom hogy ezt meglépjék.
-
Moby
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Amíg nincsenek hivatalos konkrétumok, addig minden ökörségből lehet kattintást generálni
-
bulikavagyok
nagyúr
Állítólag az Xbox Series X támogatni fogja a Steamet és az Epic Games Store-t - bocs ha már volt.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Engem érdekel a BE. Nem biztos hogy olyan rossz lesz az. Ingyen egy próbàt tuti megér.
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A PS5-ben az elképesztő sebességet nem annyira a csatoló adja, hanem a használat módja. Hogy bármi hasonló lesz-e a XSX-ben, ezt jelenleg nem tudni.
-
Madoc
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na, mit tudsz ps5-ről? Lemaradtam. Milyen konkrétumok vannak már? Az elképesztő sebességére gondolok itt.
-
Carlos Padre
veterán
Igazából még mindig nem tudjuk, hogy milyen bekötést használnak az új konzolokban. A PCI-e csatoló csak egy opció, de az pl nem teljesen magyarázza meg a ps5 elképesztő sebességét. Xbox-ról is csak annyit tudunk, hogy ssd lesz benne, de hogy megközelíti e a PS5-öt azt nem tudni, mert semmit nem demoztak még belőle.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mármint milyen értelemben ellen?
Épp most nyitottak nem kicsit a PC felé...

-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy a következő genben a Microsoft nem a PS, hanem a PC ellen határozza meg magát (hacsak nem vesz valami egészen elképzelhetetlen rajtot, miközben a ps5 meg beleáll a földbe).
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem mintha gond lett volna a Hellblade környezetével... de ha jó a srác, remélhetőleg még jobb lesz a következő.

Az UC4-ben elég durva/látványos környezetet tudtak kihozni...
Szerintem ez a Bleeding Edge játékuk viszont bukni fog... no de majd meglátjuk.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó lesz ez, de az igazi kérdés hogy a szupercsapat mit rak össze, mert ugye abból még bàrmi lehet.
-
HunChris
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Szerintem nyár közepén-végén állnak rá a sorozatgyártásra, hogy decemberig a polcokon legyenek. Most max pár száz minta gyártás, optimalizálás lehet, nem hinném hogy az összes alkatrészt az AMD leszállította nekik és a Sonynak... De ha támogatni is fogja a PCIe 4.0-et (miért ne, ha a chipkészlete tudja) akkor sem Samsung lesz benne, mert az méregdrága, és a gatyájuk is rámenne...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HunChris
üzenetére
Nextgen SSD-k alltalaban nem az olcsosagukrol hiresek, foleg ha speci alaplap kell a teljes savszelesseg kiaknazasahoz. Ha tenyleg 1-2 TB-os hattertarral jonnek uj gepek, nem biztos h belepakoljak a draga SSD-t. Mar amennyiben a cel a pletykalt 5-600dollaros ar.
Plusz ez most lett bejelentve, a konzolokat meg szerintem lassan mar gyartani fogjak. (Vagy mar gyartjak is oket. Passzolom h mennyi ido kell x millio konzol legyartasahoz)
-
HunChris
senior tag
Érkeznek az új konzolokba az nvme-k.

https://www.origo.hu/techbazis/20200109-samsung-980-evo-pcie-40-ssd.html -
válasz
NoOne1976
üzenetére
Szerintem az ilyen mixed gen játékoknál alapvetően az lesz, hogy eleve úgy készítik majd el, hogy lesz egy automatikus konfig ami bekapcsolja a jobb/részletesebb grafikát az új konzolokon.
Cserébe nem lesz annyira optimális még az új konzolon.CP is biztos valami ilyesmi lesz.
Ezek a címek szerintem mind ilyen “enhanced” jellegűek lesznek, mint most az X/pro címek.
-
törölt tag
Na erőt vettem magamon, folytattam a TR-t. Remélem ez a viharos rész az elején hamar véget ér, meg rengeteg a cutscene, de eddig nem rossz.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
No igen, csak az a kérdés hány embernek van/lesz megfelelő PC.

Illetve hajlandó e fejlesztgetni amikor kell. -
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az nem a patch-elt játék hanem video animációk. Más játéknál is van. Ne keverd.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van az 70 is. Amúgy iszonyat jó filmet rakott össze a Remedy, ezért is vàrom a Control-t.
-
Bogyi007
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ez igazából csak a Halo Infinite kapcsán lesz érdekes, mert arról tudni lehet hogy jönni fog még Xbox Onera is nemcsak Series-re...
Bár szerintem ez hasonlóan lesz megoldva mint a 360-as és Classics címek felskálázása. Azok is csak X-en kapnak látványosabb tuningot a Fat és S verziókon futva nem...
-
NoOne1976
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
A visszafelé kompatibilitás és az előre nem ugyanaz.
Kizárt, hogy így legyen, mert pont a Cyberpunk kapcsán nyilatkozták, hogy nem tudják lesz-e belőle valamikor nextgen változat. Ha meg úgy volna, ahogy írod, akkor egyet kellene csinálniuk és fut mindenhol.
Gollam kapcsán meg azt mondták, már a nextgenre jön. -
NoOne1976
őstag
Kíváncsi vagyok hogy az Series X érkezésével a GP hogy fog kinézni.
1. Adott játékból kétféle verzió lesz elérhető? (MS saját játékai day1 jönnek, és ott biztos lesz támogatás a mostani generációra is egy ideig)
2. Csak a játék címe lesz fent és a letöltéskor tudni fogja a gép, hogy melyik gen-re való változatot szedje le?
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hazudnek ha azt mondanam,hogy nem probalnam ki a PS-t. De az Xboxra is keves idom van. Mondjuk azt tudom, probaltam a Xbox kontija kenyel esebb nekem.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
plusz ahogy ő is mondja:
Economic wise, for my profile it's better for Xbox if I'm a Game Pass subscriber (which I will be for PC) vs. buying their console. I know that sounds weird, but it's accurate. The Game Pass strategy is very smart. Who cares where you play, as long as you play in Xbox's world.Elképzelek egy olyan utópikus világot, ahol a Ph fórumozók ezt megértik és felfogják

Ő ugyanis a PC-s Gamepass előfizetésével többet hoz a konyhára, mint aki Xboxot vesz de GamePassot nem....sokkal többet
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ő még Xbox idejében is javarészt PC-n tolta, mérvadóan nézve elég nagy streamer is. Az Xbox előnye és hátránya egyben, hogy ha van egy megfelelő PC-d akkor minek vennél Xbox konzolt? Egy új generációs PS-el mindent le tudsz fedni innentől.
PC-re:
- PC GamePass (és akkor minden Xbox cím day1 a tiéd)
- Uplay+
- Origins Access Premier
- Steam
- Epic
- gog.com
stb.PS-re:
Minden PS exkluzív és konzole exkluzív cím.De! Akinek nincs PC-je és teszem azt nincs konzolja sem, annak belépő szinten mi éri majd meg jobban? Amúgy is kérdés, hogy egy új konzol generációnak kiket kell megcéloznia?
- akiknek nincs semmilyen hardverjük?
- akiknek csak PC-jük van?
- akiknek pre-gen konzoljuk van és márkán belül maradnának? (BC)Egy biztos. Ha valaki kicsit is tudatosan nézi a 3 fő platformot, akkor lehet látni, hogy hol vannak azok a markáns határok, amik mentén meg lehet határozni, hogy mely platlformot miért éri meg választania valakinek, ha nem nézzük a költségeket. És ha mellé vesszük a Switch-et, talán még jobban érteni, hogy melyik platformnak mi az előnye. És habár itt a fórumon már megbeszéltük, hogy a nagy átlag nem úgy gondolkozik mint mi, hanem csak bemegy a boltba, hogy: - kell a gyereknek valami amivel játszhat... de marketingen és áron túl a megfelelő igényre rá lehet szabni a megfelelő eszközt.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
nem pont erre a hsz.ra ment

-
hombre[EU]
nagyúr
Azért ennyire 2bites fanok ne legyetek
biztos semmilyen különbséget nem látsz? realtime gameplay scriptek nélkül 
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most elképzeltem, ahogy az 5. generàcióban mindenki fikàzta a N64-et, mert a PS1-ből több mint 3x annyi ment el. Ja nem, ez csak ilyen mondern kori baromsàg, ami most megy.

Egyébként durva hogy a 21vs155milla PS2 éra utàn mit összehoztak a 360-nal.
A 7. genbe a Sony nagyon nagyk arccal indult, amivel bele is szaladt a pofonba, de a gen végére megtanultàk a leckét és emiatt sikeres 8. generàciót zàrhatnak.
Egyébkén az 50 milla One-t én nem tartanàm bukàsnak, mert ennyi erővel a 21 millàs Classic utàn màr bezàrhattàk volna a boltot.Most akkor a Víjú meg a Switch azonos generàciónak szàmít?
Vagy a Switch ilyen 8.5 genes okossàg? -
l.skywalker
Topikgazda
A generáció váltás nem egy olyan dolog, mint a krumpli vs. burgonya. Ez egy létező rendszer, van alapja:
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Ps egyhez meg egy kis műanyag tábla, meg pár robot alkatrész. Amilyen robotot raktál össze, olyannal harcoltál a játékban. Haveromnak volt ilyen, de a nevére már nem emlékszem. Jó cucc volt, amolyan Disney Infinity előd. Persze az akkori technikai szinten.
Egyébként gameboyhoz volt kamera. (nem a színes kijelzőshöz, hanem az első kiadáshoz.)
A fagyi és a Kinect kb ugyanaz volt.
A vr-re igazából nem tudok semmit mondani, volt egy Virtual Boy, de tudjuk mi lett a vége...
Egyébként amiket mondtál, azok kiegészítők, nem tartoznak a konzolhoz.
-
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én kipróbáltam jó párat..szépek az tény, de kevés kivétellel tizenkettő egy tucat. Konkrétan voltak olyan játékok, amik ugyanazt az ötletet lemásoltak a másikból...az uc széria különösen nagy csalódás volt, sokkal inkább egy tomb raider... örültem is volna, ha az MS megveszi magának uc ellenpólusnak, és nem azért, hogy ps-en ne lehessen rajta játszani (felőlem lehet multi cím, ez a rosszindulat, hogy ex legyen egy cím inkább a másik táborra jellemző, tisztelet a kivételnek), hanem akkor tuti, hogy jönne még pár rész
Állítom, hogy nem lett volna ekkora csalódás, ha a hype miatt nem ülök neki ekkora elvárással, hogy ezek a világ legjobb játékai...és ezért főleg a PS tábor a felelős. -
gduck
addikt
A grafika fejlődése(?) nálam nem generáció váltás!
Pl.
- "minion szem" középen (beépítet kinect) és valami rá épülő okosság.
- valami VR szerű dolog, nem feltétlenül a ma ismert formátumában
- valami projektor szerű, ami valamit "varázsol" köréd
stb. Szóval valami innováció, ami megkülönbözteti az elődjétől. A gyorsabb grafika az nem ilyen
Nekem tetszik az irány, day1 vétel lesz az új box is, de számomra ez nem egy új generáció!
-
gduck
addikt
válasz
üzenetére
Ezt hogy érted?
xbox classic - ebben nem tudom mi volt
xbox360 - PowerPC architektúra
xbox one,s,x, series x,... - X64 architektúraXbox ONE óta nem volt és egy ideig nem is lesz generációváltás, egyszerűen "csak egy erősebb PC-t kapsz, jobb grafikával"!
. Ami dob az élményen, az az amit az MS "körítésként" mellérak! BC, games pass, stb. -
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
2023-ra pletykáltak pedig PS5 Pro-t már. Sonynak is jó üzlet, mert viszi a nép. Addigra lesz új tech is, 8K jelentősen olcsóbb lesz.
MS-nél is lesz új szerintem. Van egy nagy réteg, aki megveszi.
-
Madoc
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hidden agenda, frantics is tetszett, jó bulis játékok. Uncharted nekem lapos, utálom a lövöldözős részeket benne, szar, szokhatatlan nekem az irányítás. Amugy minden ex kivétel nélkül szép. Nem, nem szép gyönyörű a slimen is, fullhd tv-n is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A Now-val az a bajom pont, hogy vannak benne exc. címek. Én sokszor kapom magam rajta, hogy hú ki kéne ezt vagy azt próbálni, de nem akarom PC-n kipróbálni. Majd PS-en
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen, bár az azért még eléggé le van maradva, de alakul... kicsit húznak a tempón (kínálati oldal bővítésen), akkor ja...

Meg mostmár van EA Access is... alakul ez... szerencsére a Sony se annyira fafej, hogy ne látná a potenciált ezekbe, meg hogy szolgáltatási oldalon is fejlődni kell.Aki most lép be bármelyik oldalon is, nagyon könnyű helyzetbe van indulásilag... befizet egy kis összeget és tengernyi játékot elér azonnal.
Nem kell összevadászni a játékokat, vagy megvenni örökre digitálisan előre ismeretlenül... -
Carlos Padre
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akinek imponáló a GP de mégis inkább pst venne annak ott a ps now.
-
Ú... pedig szerintem az ex címek nagyrésze tényleg fantasztikus élmény... énis pl most vittem ki az egész UC szériát majdnem, még az utolsó csajos hátra van meg a 4 egy része... (énis késői csatlakozó vagyok relative, főleg ex fronton)... na szóval szerintem iszonyat jó játék szinte mind.

Horizon, GoW, Detroit, Last of Us... áh... szerintem mind tényleg megérdemlik a hype-ot.
Én ilyenkor mindig meglepődök, hogy hogy lehet az hogy egy-egy játékot mennyire máshogy látnak emberek... főleg akkor, hogyha amúgymeg van közös nevező is benne, pl a GoW.
Furcsa hogy mondjuk 10-ből 5 játék egyező izlésre vall... aztán a másik 5 meg mégse, és totál ellentétes vélemény.

Lehet merengeni rajta, hogy én vagyok ennyire konzumer mindent zabáló "igénytelen" játékos... vagy mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint ahogy az X is elismerésre méltó, a nem ex címek terén... tehát ahogy az új, kurrens gen játékok kinéznek, Hellblade, Tomb Raider, Gears 5, Metro Exodus, AC Origins vagy Odyssey... le a kalappal amit kihoztak ebből a vasból.
Igaz én OLED TV-n tolom, és az igazi fekete meg az igazi HDR nagyon sokat hozzátesz pluszba mindenhez. No meg ugye nem slim, hanem PS Pro meg One X.

-
l.skywalker
Topikgazda
De te legalább veszed a fáradtságot és kipróbálod. Ez a különbség a "fanboy" és a "gamer" között. Nem kell mindent szeretni, elég csak kipróbálni. Ha a fórumon lévők csak fele lenne így, mint te, akkor már a felesleges hsz-ek felét megspóroltuk volna.
És én is hasonlóan vagyok mint te. Ki akarom őket próbálni. Hogy utána elmondhassam, hogy szoaré-e vagy sem.
Én most a Game Pass-t akarom "végigvinni". Belépek, randomizálok egy címet magamnak - letöltöm elkezdem. Ha tetszik, végigtolom és "Hide", ha nem akkor csak "Hide". De legalább már tudom, hogy melyik cím milyen játékot takar.
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddig én is úgy voltam hogy day 1 mindkettő. De ahogy játszom a ps egetverően jó exkluzívjait úgy csökken a lelkesedésem.HZD, Uncharted 1-2-3,a 4-be belekezdtem csak, god of war, days goneI. Ezekből ami nagyon tetszik az a god of war(kár lett volna kihagyni olyan jó) , a days gone is jó lenne a maga nemében de az meg mint a diavetítés olyan elég sűrűn, igaz slimem van csak de ilyen akadások one-s nél egyik játékban sem láttam. A többi az meh.. Rávettem magam hogy az exkluzivokat kijátszom,(nem fogok semmit fikázni nulla tapasztalattal) detroit, spiderman, last of us, deatht stranding még tervbe van, meg is vannak. De majd szerintem 1-1,5 évvel a megjelenés után lesz csak ps5 itthon, ha lesz.
-
válasz
üzenetére
Jah, de akkor sincs olyan sebességű tech, amivel jobban ki tudod használni, vagy meg tudod érdemben jobban "etetni"... legalábbis "fotórealisztikus" értelemben, nem.
Még ha lenne is bármi gyorsulás hardverben, szvsz meg fogja enni a nagyrészét az RT meg az új effektek, render technikák. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor lenne esetleg ha a Tesco-s zsömle mellé is berakhatod majd a 100k-s 8K TV-t. Bàr kérdés, hogy ha ez el is jön, az még ebben az új genben lesz e, vagy majd csak 2027 utàn?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nos, voltak ilyesmire irányuló jelzések... bár ha jól emlékszem főleg inkább MS oldaláról, Phil által... hogy miért ne lehetne a konzol fejleszhető meg gyakrabban cserélhető, blablabla.
Azért most még nem fogadnék arra hogy lesz félgeneráció megint, szerintem ez egy elég spéci eset volt a 4K/UHD boom miatt... bár most meg ügye jön a 8K, de a konzolok szerintem HDMI 2.1-el jönnek, és a felbontás is támogatott lesz, így nem kell majd frissíteni csak e miatt... más technológiában pedig én nem várok akkora előrelépést, ami indokolna egy ilyesmi váltást (se sokkal erősebb CPU tech, se sokkal erősebb GPU tech nem várható, se sokkal jobb gyártástech, vagy kijelző tech a belátható jövőben, olyan pláne nem ami hasonló áron 1.5-2x gyorsulást tudna hozni). Persze ne jósoljon senki 3-4 évre előre ügye.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én részemről inkább azt mondom most, hogy nem lesz félgeneráció megint.

Nem látom ugyanis a reális okát. Rövidebb generáció-főciklus a mostani 7 év helyett... pl 4-5 év csak... lehet.
A jelentős teljesítmény eltérést a két konzol között megint kizárnám... ez a szerényebb PS kicsit hihetetlen... aztán persze lehet lesz nagy pofáraesés. Ha tényleg "annyival" gyengébb lenne a PS... akkor talán esetleg igen... de ez kicsit hihetetlen nekem így 2020-ban, ilyen versenyhelyzetben.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Áruló, mi lesz a következő? Topikgazda leszel a ps fórumban?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mem tudom melyik a jobb. Elején belerakni mindent, amit majd kicsinyítenek, (S/Slim) vagy indítani egy gyengébbel, amit kicsinyítenek majd + egy Pro variànssal is megtoljàk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha valóban szerényebb paraméterekkel fog nyitni a PS, akkor várható egy Pro majd 1-1,5 év múlva. Én személy szerint magamról simán el tudom képzelni, hogy ha az elvárásaim megvalósulnak, ebben a ritmusban mindkettőt beszerzem.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jah, bár ez ahogy most is valszeg a jövőben is a "kisebbség" lesz.

Bár alátámasztani nem tudom, de a megérzésem ez... azért az már 2x egy elég nagy kiadás... főleg így az elején.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem akiknek a játék a fontos, azok mindkettőt megveszik - ha megtehetik.
-
válasz
üzenetére
Annyival nem lesz erősebb, hogy ez kérdés legyen... marad minden ugyanúgy ahogy most szerintem.
PS fanok PS-t vesznek, MS fanok meg MS-t... meg akinek imponál a GP ajánlat azok is MS-t.
Akiknek meg csak az "pár" ígéretes PS ex kell, megveszik majd azt... max ők lesznek azok akik eladják a PS-t és vesznek MS-t az ex címek után.

Persze ez meg attól függ majd, hogy a GP mennyire tud kurrens tartalom maradni/frissülni... -
válasz
l.skywalker
üzenetére
De hát pont oda hívtam át, ahogy te engem

Vagy csak linkesítetted? -
l.skywalker
Topikgazda
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"Idén már olcsón (7-800€) lehet bika gépet összerakni nulláról."
Az off-ban pont ezt tárgyaljuk, beírod oda a konfigot?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Há' meg se szólaltam volna, ha nem épp tegnap futok bele egy ilyenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az ev vicce.

IntelKiller7