Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #261 üzenetére
Welcome
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
Vajon a konzol megjelenése elōtt vagy csak után kapod meg a bant?
Life, Uh, Finds A Way
-
Tegla80
addikt
En hirdetek is.
alza/xbox series x: 131.800+afa[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #274 üzenetére
Nem tudom mit mondtàl a One topikban, de nem hiszem hogy innen csak úgy kiraknànak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #274 üzenetére
Most mit vered magad? Èn is ki vagyok onnan tiltva örökre...pedig a dobozt vèdtem....
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #332 üzenetére
Egy AD van jelenleg. Aki nem képes a vevőt tàjékoztatni az szerencsétlen és menjen inkàbb havat lapàtolni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #334 üzenetére
Dolgoztam eladóként. Műszaki terméket is segítettem màr vàlasztani, nem agysebészet.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #337 üzenetére
Jól van akkor... Hol is van a banhammer?
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #345 üzenetére
Nope. Dolgoztam eladóként. Nem műszaki volt, de àrultunk műszaki cuccokat.
-
Edgar2621
őstag
Nekem például tényleg van IT-s barátom, ráadásul egy nagy cég második embere. Ettől még ugyanúgy nem hiszi el nekem senki amit írok, mint ahogy írod
XO: Gollami26
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #365 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
En tudnek meselni
-
Maxxy10
addikt
válasz Carlos Padre #378 üzenetére
Így van
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #416 üzenetére
Ez nem is tényleges reakció videó. Hisz ott az adott dolgot nézik (elvileg először) és felveszik a reakciójukat.
Nem pedig fél órát diskurálnak róla utólag, miután már végiggondolták a dolgokat.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #432 üzenetére
Ezzel én tisztàban vagyok, hogy hatàrtalan. Kaptam is egy jó kis TIA-t a stessz miatt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #560 üzenetére
Úgy sincs mivel játszani és az is BC-s
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #573 üzenetére
Na, ha valami korlátlanul rendelkezésre áll az a pénz. Pénzt költeni arra, ami nincs, és amúgy sincs időnk rá és még retro is
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #781 üzenetére
Biztos orvosi igazolàs, mint a suliban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #781 üzenetére
Megmondták az ultrahangon!!!
-
hombre[EU]
veterán
-
Madoc
veterán
válasz Carlos Padre #878 üzenetére
Ez nem a ps5 topic.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Baltazár123
senior tag
Kéne nektek csinálni egy külön topikot, ahol harcolhatnátok egymással (magatokkal?) hogy melyik konzol a jobb és ott kiélhetnétek a frusztrációitokat.
-
F.B.I.
veterán
Sehogy nem értem, hogyan lenne erősebb az egyik a másiknál: senki nem talált fel másfajta hardvereket. Mindkét gép a már meglévő AMD platformot fogja használni, az SSD nem fog nagy előnyt nyomni, mert mondjuk az egyik Micron a másik Samsung chipekkel szerelteket épít be.
A szoftver a lényeg és sajnos abban az MS még mindig előrébb van. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gép van itthon és ugyanazon játék alatt, a PS.nek még mindig szenvedés a menüben való ugrálás és a megjelenítés gyorsasága.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #921 üzenetére
bc az olyan dolog, hogy mindenki vágyik rá de senki se használja. Ezt egy külföldi fórumban olvastam
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #921 üzenetére
El tudom képzelni azokat a boldog arcokat, amikor az új xboxon tolják a classic játékokat .....én sem játszottam még bc játékkal, de megnyugtat a tudat, hogy bármikor megtehetem. Ugyanúgy vagyok a gamepassal. Eddig egyedül a Gears 5. amit ennek az égisze alatt tolok.....de nyugodtabban alszok, hogy tudom, bármi mást is játszhatnék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #939 üzenetére
És igen, így készül a párizsi
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #939 üzenetére
Milyen igaz.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #952 üzenetére
Mivel boxra nincsenrájáték, így ez nem meglepő. Engem a lasztlófax 2 érdekelne, meg a kiberpunk, meg a dying light2. Ez utóbbi kettő xboxra, mert azon jobban fog kinézni. A Halo részekből, csak a Reachre emlékszem, a többit is játszottam, de olyan mély nyomot hagytak bennem, hogy fogalmam sincs miről szólnak....
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #963 üzenetére
Irigylem a türelmed. Ez lenne a legjobb megoldás nyilván, de aligha bírnám ki
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #963 üzenetére
Nekem ez kimaradt hogy a CP jön nextgenre is. Akkor szerintem én sem veszem meg most
-
paprobert
senior tag
válasz Carlos Padre #1013 üzenetére
Igen, az elméleti számítási teljesítmény egzakt, de az ebből a gyakorlatban hasznosuló érték mindig más.
A GCN játék workload alatt mindig hagyott valamennyit kihasználatlanul.A múltban az azonos sebességű NV kártyák 20-30%-kal kevesebb TFLOPS értékkel bírtak mint a GCN-ek, a Navi ezen sokat javított.
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
Wesder
félisten
És ha 300 watt TDP lesz, akkor itt a vilàgvége?
-
hombre[EU]
veterán
Igen ez csak egy matek, de más kapaszkodó nincs a nyers teljesítmény leírásához. Ezt a 25%-ot pc-s környezetben mérte ki az amd, vannak gyakorlati mérések (DF), benchmarkok (pl a firestrike, az oberon 20000+)...
Aki látta a devkiteket azt mondta ugyanaz a két gép, az API, softwares környezet ami a különbséget jelenti. Nem látom értelmét (egyik fél szempontjából sem) sokkal dobozzal nyitni, mindenki tudja mi a recept. Sok hw-t kell eladnod,hogy a softwareken nyerj.Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #1032 üzenetére
Most próbálják összeszedni őket:
https://rectifygaming.com/former-god-of-war-developer-erik-jakobsen-joins-the-initiative/
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1176 üzenetére
A telefonos részlegük mégis szàmolatlanul ölte a pénzt a W10Mobilba.
-
pzstm
titán
válasz Carlos Padre #1179 üzenetére
valóban, arról emlékeim szerint a videóban Richard beszélt, de hogy nyilván meg kell várni a végét.
Csak az alapján hogy jelenleg is X-be 12-t raktak a PS4 Pro 8-al szemben.
Inkább úgy mondanám, hogy valóságot is tartalmaz(hat) a kép akkor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1185 üzenetére
Annak ellenére ölték a pénzt bele, hogy veszteséges volt évekig. Ha ott ment a Boxnàl is megoldjàk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #1268 üzenetére
WC passthrogh-nak írja [link]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1330 üzenetére
Miért?
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1363 üzenetére
Remélem nem, mert jó ez a felàllàs.
-
Crytek
nagyúr
válasz Carlos Padre #1363 üzenetére
Azt csak exklúzivval lehet ami nincs. Switch is leelőzi majd a msot konzol eladásban
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #1421 üzenetére
Igen, bár az azért még eléggé le van maradva, de alakul... kicsit húznak a tempón (kínálati oldal bővítésen), akkor ja...
Meg mostmár van EA Access is... alakul ez... szerencsére a Sony se annyira fafej, hogy ne látná a potenciált ezekbe, meg hogy szolgáltatási oldalon is fejlődni kell.Aki most lép be bármelyik oldalon is, nagyon könnyű helyzetbe van indulásilag... befizet egy kis összeget és tengernyi játékot elér azonnal.
Nem kell összevadászni a játékokat, vagy megvenni örökre digitálisan előre ismeretlenül...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #1453 üzenetére
Ő még Xbox idejében is javarészt PC-n tolta, mérvadóan nézve elég nagy streamer is. Az Xbox előnye és hátránya egyben, hogy ha van egy megfelelő PC-d akkor minek vennél Xbox konzolt? Egy új generációs PS-el mindent le tudsz fedni innentől.
PC-re:
- PC GamePass (és akkor minden Xbox cím day1 a tiéd)
- Uplay+
- Origins Access Premier
- Steam
- Epic
- gog.com
stb.PS-re:
Minden PS exkluzív és konzole exkluzív cím.De! Akinek nincs PC-je és teszem azt nincs konzolja sem, annak belépő szinten mi éri majd meg jobban? Amúgy is kérdés, hogy egy új konzol generációnak kiket kell megcéloznia?
- akiknek nincs semmilyen hardverjük?
- akiknek csak PC-jük van?
- akiknek pre-gen konzoljuk van és márkán belül maradnának? (BC)Egy biztos. Ha valaki kicsit is tudatosan nézi a 3 fő platformot, akkor lehet látni, hogy hol vannak azok a markáns határok, amik mentén meg lehet határozni, hogy mely platlformot miért éri meg választania valakinek, ha nem nézzük a költségeket. És ha mellé vesszük a Switch-et, talán még jobban érteni, hogy melyik platformnak mi az előnye. És habár itt a fórumon már megbeszéltük, hogy a nagy átlag nem úgy gondolkozik mint mi, hanem csak bemegy a boltba, hogy: - kell a gyereknek valami amivel játszhat... de marketingen és áron túl a megfelelő igényre rá lehet szabni a megfelelő eszközt.
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #1482 üzenetére
Mármint milyen értelemben ellen?
Épp most nyitottak nem kicsit a PC felé...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Madoc
veterán
válasz Carlos Padre #1484 üzenetére
Na, mit tudsz ps5-ről? Lemaradtam. Milyen konkrétumok vannak már? Az elképesztő sebességére gondolok itt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #1484 üzenetére
A PS5-ben az elképesztő sebességet nem annyira a csatoló adja, hanem a használat módja. Hogy bármi hasonló lesz-e a XSX-ben, ezt jelenleg nem tudni.
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #1501 üzenetére
Szerintem őket ez nem érdekli... pont azért nyitottak szerintem, hogy mindegy legyen melyik van a usernél... nekik az számít hogy vegyed a játékokat meg a szolgáltatásokat... főleg az utóbbit mostanában inkább, mert az előfizetéses modell tarol mindenben.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Carlos Padre #1560 üzenetére
Nyilván rakétatudomány több platformra fejleszteni, komolyan. Mintha nem lenne PS-en is egy játékból sima meg Pro patchelt.
-
Madoc
veterán
válasz Carlos Padre #1566 üzenetére
Hány év is van a 2 játék között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vírusirtó topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest